Alıntı dragons Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Avrupada Her Hakkınız Var littleboy Yanlıs Bilgilendirme İnsanları.Türkiye de Ne Yasaksa Dünyanın Hemen Heryerinde Serbest.Türkçe Okul Aç Bakalım Kim Sana Ne Diyecek..Gidin Kuzey Irak a Orda Bile Dil Yasağı Yoktur...Türkmenlerin Kendi Okulları Var Ve Anadilleri Anayasa İle Garanti altında...Başörütüsüne Bakın Ordan Belli Zaten..Başörtüsünü Kullanarak İnsanları Birbirine Kırdıran sistem Aynı Şeyi Kürtlere Linç Uygulayarakta Yaptı..Herkes Kürtleri İstanbul İzmir deki Kürtler Zannediyor.Burdakiler Rahatsa sorun Yok..Burdakilerle 3-5 Kelime Kürtçe Konusan türkler Sorun Olmadıgını Zannediyor.Halbuki Bilmiyorlar Anayasada Hala Yasak Kürtçe.Doguda Güneydoguda Yaşamış olsanız Son 25 Senedir Atıp Tutan Arkadaslardan Bazıları Gördükleri Karşısında emin Olun Dağa Çıkarlardı..Tabi Çözüm Bu Değil Belirtmek İsterim..Çünkü ..Herkes tutturmus Pkk Ha Sunu Yaptı Ha Bunu Yaptı.Yasaklara Yapılanlara Kimse Cevap Vermedi Henüz.Onu Savunan Yok..Peki Ya Devletin 40 Senedir İngilize Uygulamadan Kürde Uyguladıgı Yasaklar İçin Neden Kimse Birşey Demedi..Bumu Kardeşliğiniz...
kardeş canın dağa çıkmak istiyorsa buyur çık nasıl olsa seni o dağda indirecek biri çıkar canın vatanına milletine ihanet etmek istiyorsa buyur et o da senin kişiliğine kalmış ama beni mübarek günde dinden imandan çıkarıp ghünaha sokma dedimki sana kürt sorunu var ama yavaş yavaş bir takım şeyler düzeltilmeye çalışılıyor bana kalkmış geçkmişte şöyle yaptılar astılar kestiler biçtiler bunların hesabını kim verecek diye naralar atıyorsun peki benim hiçbir şeyden haberi olmayan mehmetçiğimin kanının hesabını kim verecek bir de kalkmış utanmadan adam dağa çıkardı diyorsun dağa çıkmak askere kurşun sıkmak marifet sayılıyor değilmi her şey çözülüyor o zaman değilmi
ben bunu hep söyledim oralara devlet sıcaklığını götürememiş insanlar aç ve işsiz okulsuz kalmışlar diye ama bunu anlatırken insan dağa çıkar şöyle yapar böyle yapar astılar vurdular kırdılar diyerek yaraları deşmeden ifade ettim bundan sonrası önemli olan geçmişin hesabı sorulmaya yaralara çomak sokulmaya başlanırsa içinden çıkamazsın hiç bir meselenin!