REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 24/35 İlkİlk ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... SonSon
345 sonuçtan 231 ile 240 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım zaten senin düşüncene ters düşen her şey
    ya konulara ya Fransızlıktır yada
    sıkıştıgın yerde zaten sende hem fikirsindir,ama senin anlattığın bir şekliyle daha doğrusu takkiye oda yetmezse kıvırma olmadımı
    karşındaki kişiler ya dinsiz , Ergenekoncu ya oruç başına vurmuştur yada anlama kapasiteleri kıttır hatta nasihatler bile buyurusunuz ney seki zatınız bu saydığım şeylerden muaf olduğunuz kompleksindesiniz devam ediniz
    Tek Vatan tek bayrak vatanı savunan her insan zaten kardeşimizdir tabiî ki malum bir partinin oy toplayabilirliyim sevdasına sloganlaştırmaya çalıştığı şekilde değil

Demirelden örnek çekip gitsinler dedi Peki hükümeti beğenmeyen çeksin gitsin diye beyanat verilmişti bilmem hatırladınız mı ? ananı da al git hatta bazı gazeteler içinde evinize sokmayın almayın hatta kendi bakanları için kapıya koyarım diye demokrasi çağrısı yapmıştı hatırladınızmı?
    Almanya daki Türklere entegre olun diye beyanat veren kişiyi hatırladınız mı?
    İskeçe Müftüsünü Yunan hükümetinin atadığını ve bu tarihe kadar İskeçe müftüsünün Müslüman nüfusun seçimiyle geldiği halde değişikliğinin hangi tarihten itibaren başladığını hatırladınız mı?
    Uygur Türklerine katliam uygulanırken dış politikasıyla övünen zatların beyanatlarını hatırladınız mı? hatta ticaretimiz bozulur diye agzından kaçan bir lafı defalarca öyle demek istemedim diye kıvrım kıvrım kıvrılan zatı şahaneyi hatırladınız mı?
    Şehit malkom X i hatırlarken onu hangi ülkede ne amaçla öldürüldüğünü bilerek mi yoksa işinize gelmediği içinmi Amerikalıların Irakta 2 milyon insanı öldürmesine kadınlarına çocuklarına tecavüz etmesine sesiniz çıkmadı
    Ekmeğini her mazlum her fakir insanla paylaşacak kadar asil bu milletin filistine yardım diye toplanılan paraları yerine ulaştımı?
    Filistin de yapılan katliama Türk milleti elinden geldiği kadar hem maddi yardım hem de telin etti
    Asıl merak ettiğm şey israilin üstün cesaret madalyası verecek kadar kendisine yakın buldugu zatı şahane nin hiçmi hatırı yoktu bu üstün cesaret madalyalı zatı hatırladınız mı?
    İşin aslında fırsat ganimet zatınızda aklınızca Cumhuriyete Atatürk’e bayağı ağız dolusu hakaret etme fırsatı bulmuş oldunuz.Biraz daha sabredin 301 madde kaldırılınca rahatca Türklüğümüzde dahil rahat rahat küfür edersiniz
    Asılolan insanmı dır yoksa sizin tarafınızı tutanmı dır
    yaşaması gereken insanmıdır yoksa anasını alıp gitmesi gerekenlerde insanmıdır?
    Maşallah,bayağı da yağdırmışsın ama her zamanki gibi belirli bir medya grubunun ağzını kullanarak yapmışsın demekki sende o kendi gözlerini ve aklını kullanamayan ve bundan dolayı akıl hocalarının hazırını kullananlardansın oysa teknoloji o kadarda ilerledi ve sende bende internet kullanabiliyoruz ama demekki ordan bakınca zor kendi aklını kullanmak.
    Bu memleket ne çekiyorsa yanlış bilgilendirilip ortaya salınanlardan çekiliyor bu da ne kadar kültür seviyesinde ileri olduğumuzu gösterir.
    Ha birde Okumuşlardan tabiki hepsinden değil,bu memlekete sevdası olanlar bu uğurda kefenle yola çıkanlar her türlü siyasi rant korkusundan korkusu olmayanlar,bir tane oy için memleketinin gençlerini kendi evlatları gibi bilerek analarını kendi anaları olarak görerek artık ağlamasın diyenler var elbette.
    Geç aynanın diğer tarafına insanlara hazırından iftira atmakmı kolay veya vatana hizmetmi hem de bu kadar meşakkatli ve zor bir sorunu çözmek için ortaya gelipte ve bu olaylardan her türlür beslenen kan emiciler olduğu halde ve hatta kendi tabanınında bazılarının tepkileriniçekmek pahasına bu zor yola giren insanlara denecek tek bir cümle var.Allah yolunuzu açık etsin.
    Bu kadar kuzu postuna girmiş ve güya memleket şarkıları vatan millet sakarya diyerek yıllardan beridir kedine siyasi arenada rol biçilen siyasilerin cirit attığı bu meydanları artık memleketini sloganla değil gerçekten yüreğinden gelen sevgileriyle seven ve sevgileri hiç bir çıkarla rantla ödenemeyecek olan insanların dönemi gelmiştir istesenizde istemesenizde bu memleketin insanları temiz insanları aklı selim düşünen insanları bu sorunu bunun çözümüne engel olmak isteyenlere rağmen çözecektir ve bu kardeş kanı anaların gözyaşları dinecektir inşallah.Tabi sevgiyi bilmeyen kardeşliği bilmeyen insanlara anlatmak zor elbette ama bellimi olur belki bir faydamız dokunur vesile oluruz,inşallah.

İyi günlere inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben avrupa da yasiyorum. Ananlarimiz Babalarimiz 30-50 sene önce buralara gelmis, 2ci vatan bellemisler. Simdi biz Türk olarak her hakka sahip degiliz, burada ayaklanmamiz mi gerekir?! Adamlarin Kanunu var Nizami var, kimse zorla da tutmuyor bizi burada, ya uyarsin ya da cekersin diyorlar.
    Gelelim güzelim Vatanima, Ne Kanlar döküldü Ne Analarin yüregi yandi ve daha da yanmakta. Apo yakalandi ölüm cezasi verildi, AB ye girmek icin ondan vazgecildi. Bizim Vergimizle adam Krallar gibi yasayip bir de iceriden Kürt Acilimi icin Raporlar sunmak üzere. Bu cesareti nerden aliyor, kimse dinlemse nasil söz sahibi olacak?!
    Bir Kürt Acilimi sardi Vatanimi, Kürt ile Türkün sorunu yokki.
    Sorun Kürt acilimi degil Pkkyi kökünden temizleme acilmi olmali.
    Yillardan beri ugrasiliyor kanlar dökülüyor, Daglara Askerler gönderiliyor tam yakalandi derken, "emir" geliyor ve Askerleri geri cekiyorlar. Bizim bastakiler Amerikaya bagli kaldiklari sürece, baskasiniz borozonuna göre hareket ettikleri sürece, bu güzelim Vatanda ne Acilimlar olur. Vatanim acilir acilir, artik gevser. Yol gecen Hani olur.

Sorun, en basta Hak Hukuk sorunudur. Her kes uymali ve uyarilmali. 5 kurus icin islerini gözden cikarip rüsevetcilik yapiliyorsa, Vatandasimiz bir sicak Ekmek icin eziliyorsa bu Devlette, sorunu kendimizde aramaliyiz.

Türkün veyahutta Kürdün ya da Lazin, Cerkezin yani TC Vatandasinin karni doysun, cocuklarini doyurabilsin egitimini düsünmeden rahatca saglayabilsin. Bakalim ozaman bu sorunlar daha sürecek mi, var olacak mi?!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avrupada Her Hakkınız Var littleboy Yanlıs Bilgilendirme İnsanları.Türkiye de Ne Yasaksa Dünyanın Hemen Heryerinde Serbest.Türkçe Okul Aç Bakalım Kim Sana Ne Diyecek..Gidin Kuzey Irak a Orda Bile Dil Yasağı Yoktur...Türkmenlerin Kendi Okulları Var Ve Anadilleri Anayasa İle Garanti altında...Başörütüsüne Bakın Ordan Belli Zaten..Başörtüsünü Kullanarak İnsanları Birbirine Kırdıran sistem Aynı Şeyi Kürtlere Linç Uygulayarakta Yaptı..Herkes Kürtleri İstanbul İzmir deki Kürtler Zannediyor.Burdakiler Rahatsa sorun Yok..Burdakilerle 3-5 Kelime Kürtçe Konusan türkler Sorun Olmadıgını Zannediyor.Halbuki Bilmiyorlar Anayasada Hala Yasak Kürtçe.Doguda Güneydoguda Yaşamış olsanız Son 25 Senedir Atıp Tutan Arkadaslardan Bazıları Gördükleri Karşısında emin Olun Dağa Çıkarlardı..Tabi Çözüm Bu Değil Belirtmek İsterim..Çünkü ..Herkes tutturmus Pkk Ha Sunu Yaptı Ha Bunu Yaptı.Yasaklara Yapılanlara Kimse Cevap Vermedi Henüz.Onu Savunan Yok..Peki Ya Devletin 40 Senedir İngilize Uygulamadan Kürde Uyguladıgı Yasaklar İçin Neden Kimse Birşey Demedi..Bumu Kardeşliğiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimseyi yanlis bilgilendirmek degil niyetim, ben dogrulari söyler dogrulari yazarim.
    Kagit Üzerinde her haktan sahip görükste biz yabanciyiz. Bir Almanin sahip oldugu hakka, ben sahip degilim. En ufak misal vereyim ozaman sana, ben TC Pasaportumla gidipte oy kullanamiyorum. Egitim görenler Üniversiteye giden Arkadaslarimiz ozaman her hakka sahipse neden Alman Vadandasligina geciyor. Disaridan hersey güzel gözükür Arkadasim ama öyle degil. Bunlar en ufak misaller.

Hersey Dagda bitiyorsa senin degiminle, ozaman bir Millet olarak hepimiz birlikte ayaklanip hepimiz daga cikalim hepimiz terör eselim. Ac Vadandasim sirf Doguda yok, Ülkemin her bir kösesinde Haktan Hukuktan uzak kalan, Hakkini savunamayan bir cok Insanimiz var. Ozaman onlarda Lanet etsin ciksin Daga, Eger cözüm buysa, baska diyecek birsey bulamiyorum...
    Istanbul Izimiri örnek vermissin, Rahat olan Kürt Avrupada da, doktorlar var Hukukculari var.
    Ozaman benim tanidigim bir Kürd dostumdan örnek vereyim sana, is sahibi 2 Kardes varliklilar dikkatini cekerim, ve senin deyiminle Rahattalar. Simdi nasil oluyorda Kardesin biri PKK li olup maddi destekte bulunuyor?!
    Eger bir sorun varsa Dagta adam öldürmekle degil Terör esmekle degil, Hukuk önünde arayacaksin. Isin kolayina herkes kacar.
    Önemli olan okumak, bilgilenmek ve kendini öyle savunabilmek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ona bakacak olursan işime gelmiyorsa kendimide bulgaristana gönderiyorum)) bir yer ülke ev baraka otel vs vs bana göre değilse maden hoşuma giden yere giderim senle ölüme giderim kanka senin gibi kürt arkadaşımla ölüme giderim senin gibi olan tüm kürtlerle ölüme giderim bu sözlerim pkk vede yandaşlarına elin gavuruna uyup dağa çıkanlara....

Öpüyorum seni sizin orda orman yangınları çıkmış dikkat et kendine zati havalar sıcaktır bu aralar kaz dağlarıda ısınıyormuş bir ara gelende senle oraya pikniğe gideriz unutma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir batı(Türkiyeli) gözünden güneydoğu notları, istisnalar hariç olmak üzere geneli yansıtır,

- gnydğda (islami sanıp) TÖRE DİNİNE inanırlar, onlar için islam kandavasını yasaklamış yasaklamaış umrunda değil, mantıklı-mantıksız konularla, karşı sülale kuruyana kadar devam

- İslam dini ölünün ardından (isyanvari) dövünüp ağlamayı yasaklar ama oralarda (sanki ölen yok olup gitti de birdaha ahrette bile göremeyecekmiş gibi) islam öncesi cahil adetlerine göre ağıtla yakıp haykırırlar

- Bedava elektrik kullanmak en doğal haklarıdır, hatta ahırlarını bile bu beleş konforla ısıtanlar var, TEK görevlileri ne karışır, sopyla kovalarlar, hadlerini bildirirler (kamu hakkı, o da neymiş)

- gnydğda Kadınların üstüne kuma alınır (rızası bile sorulmaz) kızlar ise başlık parası ile satılır, daha yakın zamana kadar Nufus sayımında bile söylenmeyecek kadar önemsiz, kaşık düşmanı görülüp okula eğitimine önem verilmez

- Uzun soğuk gecelerde bir sürü çocuk dünyaya getirip ya dağa-şehire terrörist yada batıya kapkaç şirketlerine verilir (baştan savılır)

- Mezra denen 2-3 haneli vede birbirinden km.lerce uzak yerlerde yaşamakta inat edip, devletin kendilerine hizmet götürmediğini söyler şikayet ederler, oysa birleşip köy-kasaba oluştursalar, hizmet daha kolay gelecek ya neyse

- Batının demokrasi anlayışını unutup, pohpohlamalarına kanıp, kendi devletlerini yıkma pahasına, bağımsız bir (batı kuklası) devlet kurmak için ya şehirde-dağda terrör estirir yada onları destekleyen şahsiyetsizleri (yerel-genel) seçimde desteklerler(bknz hedep-dep oy oranları)

üstteki belirttiklerim tümünü kapsamaz elbette ama maalesef çoğunluktalar,
    Konu alternatif26 tarafından (28-08-2009 Saat 06:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragons Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Avrupada Her Hakkınız Var littleboy Yanlıs Bilgilendirme İnsanları.Türkiye de Ne Yasaksa Dünyanın Hemen Heryerinde Serbest.Türkçe Okul Aç Bakalım Kim Sana Ne Diyecek..Gidin Kuzey Irak a Orda Bile Dil Yasağı Yoktur...Türkmenlerin Kendi Okulları Var Ve Anadilleri Anayasa İle Garanti altında...Başörütüsüne Bakın Ordan Belli Zaten..Başörtüsünü Kullanarak İnsanları Birbirine Kırdıran sistem Aynı Şeyi Kürtlere Linç Uygulayarakta Yaptı..Herkes Kürtleri İstanbul İzmir deki Kürtler Zannediyor.Burdakiler Rahatsa sorun Yok..Burdakilerle 3-5 Kelime Kürtçe Konusan türkler Sorun Olmadıgını Zannediyor.Halbuki Bilmiyorlar Anayasada Hala Yasak Kürtçe.Doguda Güneydoguda Yaşamış olsanız Son 25 Senedir Atıp Tutan Arkadaslardan Bazıları Gördükleri Karşısında emin Olun Dağa Çıkarlardı..Tabi Çözüm Bu Değil Belirtmek İsterim..Çünkü ..Herkes tutturmus Pkk Ha Sunu Yaptı Ha Bunu Yaptı.Yasaklara Yapılanlara Kimse Cevap Vermedi Henüz.Onu Savunan Yok..Peki Ya Devletin 40 Senedir İngilize Uygulamadan Kürde Uyguladıgı Yasaklar İçin Neden Kimse Birşey Demedi..Bumu Kardeşliğiniz...
    kardeş canın dağa çıkmak istiyorsa buyur çık nasıl olsa seni o dağda indirecek biri çıkar canın vatanına milletine ihanet etmek istiyorsa buyur et o da senin kişiliğine kalmış ama beni mübarek günde dinden imandan çıkarıp ghünaha sokma dedimki sana kürt sorunu var ama yavaş yavaş bir takım şeyler düzeltilmeye çalışılıyor bana kalkmış geçkmişte şöyle yaptılar astılar kestiler biçtiler bunların hesabını kim verecek diye naralar atıyorsun peki benim hiçbir şeyden haberi olmayan mehmetçiğimin kanının hesabını kim verecek bir de kalkmış utanmadan adam dağa çıkardı diyorsun dağa çıkmak askere kurşun sıkmak marifet sayılıyor değilmi her şey çözülüyor o zaman değilmi
    ben bunu hep söyledim oralara devlet sıcaklığını götürememiş insanlar aç ve işsiz okulsuz kalmışlar diye ama bunu anlatırken insan dağa çıkar şöyle yapar böyle yapar astılar vurdular kırdılar diyerek yaraları deşmeden ifade ettim bundan sonrası önemli olan geçmişin hesabı sorulmaya yaralara çomak sokulmaya başlanırsa içinden çıkamazsın hiç bir meselenin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı littleboy67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kimseyi yanlis bilgilendirmek degil niyetim, ben dogrulari söyler dogrulari yazarim.
    Kagit Üzerinde her haktan sahip görükste biz yabanciyiz. Bir Almanin sahip oldugu hakka, ben sahip degilim. En ufak misal vereyim ozaman sana, ben TC Pasaportumla gidipte oy kullanamiyorum. Egitim görenler Üniversiteye giden Arkadaslarimiz ozaman her hakka sahipse neden Alman Vadandasligina geciyor. Disaridan hersey güzel gözükür Arkadasim ama öyle degil. Bunlar en ufak misaller.

Hersey Dagda bitiyorsa senin degiminle, ozaman bir Millet olarak hepimiz birlikte ayaklanip hepimiz daga cikalim hepimiz terör eselim. Ac Vadandasim sirf Doguda yok, Ülkemin her bir kösesinde Haktan Hukuktan uzak kalan, Hakkini savunamayan bir cok Insanimiz var. Ozaman onlarda Lanet etsin ciksin Daga, Eger cözüm buysa, baska diyecek birsey bulamiyorum...
    Istanbul Izimiri örnek vermissin, Rahat olan Kürt Avrupada da, doktorlar var Hukukculari var.
    Ozaman benim tanidigim bir Kürd dostumdan örnek vereyim sana, is sahibi 2 Kardes varliklilar dikkatini cekerim, ve senin deyiminle Rahattalar. Simdi nasil oluyorda Kardesin biri PKK li olup maddi destekte bulunuyor?!
    Eger bir sorun varsa Dagta adam öldürmekle degil Terör esmekle degil, Hukuk önünde arayacaksin. Isin kolayina herkes kacar.
    Önemli olan okumak, bilgilenmek ve kendini öyle savunabilmek...
    bu insanlar bu işleri alışkanlık haline getirmiş kardeş maalesef onlar için hukuk değil orman kanunları geçerli pkkk sermayesini nereden sağlıyor zannediyorsun rahatlık hikaye adamın fikri sabit tc bölünsün parçalansında nasıl olursa olsun malının son damlasına kadar harcar şimdi bu adam avrupada milyarlarla oynuyor açmı hayır değil ama dedim ya bu zamana kadar bu pkk nasıl beslendi bunu insanlar daha doğrusu sana hesap soran arkadaş söyleyebilirmi hayır söylemez çünkü işine gelmez bende almanyada doğdum ve büyüdüm o yüzden senin dediklerine yerden göğe kadar katılıyorum kardeş arkadaşın dediği gibi kimsenin orada tuzu kuru değil tuzu kuru olanlarında parayı kimlere ve nerelere dağıttıkları belli saygılar allaha emanet ol!:45:
    Konu veyselbakan tarafından (28-08-2009 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aldığım uyarı nedeni ile mesajımı siliyorum ama genede kürt açılımı yapılmamamlı
    Konu Hikmet™ tarafından (28-08-2009 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yakında iç savaş çıkmassa çok iyi olacak en iyisi bireysel silahlanalım ben öle yapacam bu kürtlerle başımız belaya girecek sanki bu vatanı onlarla beraber aldık ülkemize sahipleniyorlar istemiyoruz kürtler sizi burada gidin başka bir ülke bulun kendinize....!!!!!!!!!!!!!!
    Şu bireysel silahlanma işini güneydoğu çoook önceleri başlattı bile, çocuklarına oyuncak yerine 6-7 yaşından itibaren tabanca-keleş kullanmasını öğretiyorlar, o bölgede yapılan uyuşturucu-silah kaçakçılığından olsa gerek silah bulmaları çok kolay . . .

10 da 6 si kötü veya (şimdilik) kötüleri destekliyor diye 10 da 4 üne haksızlık etmeyelim,
    ama dediğin gibi de uyanık, herşeye hazırlıklı olalım olalım ki bazı şeref yoksunları ülkemizi bölmek niyetlerini birçok kez daha düşünsün, saygılarımla...

Sayfa 24/35 İlkİlk ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri