REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
801. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Söz Konusu Açılım Yapılmalı

207 25.84%
  • Söz Konusu Açılım Yapılmamalı

542 67.67%
  • Kararsızım

52 6.49%
Sayfa 34/35 İlkİlk ... 9242526272829303132333435 SonSon
345 sonuçtan 331 ile 340 arası

Konu: Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne demek istiyorsun, üstü kapalı yazma da, açık açık söyle ne demek istediğini
    Gayet açık söylemiş anlayamadınmi ???,
    son yüzyılın kürt ayaklanmalarının ardındaki gerçeği bilmeyen (hala) varmı???,
    gugıl amcaya bir sor bakalım "kürt ayaklanmaları" diye sıralayıversin sana
    yada şu "ww.bydigi.net/tarih/131268-bir-yuzyilin-kurt-ayaklanmalari.html" adresi bir bakıver... bu kürt sitesinde neler yazılmış
    feodal(ağalık) düzenine alışmış insanlar (zaten varolan) demokratik özgürlük peşinden daha ne istiyebilirlerki (devlet kurmaktan başka)
    batının(abd-avrupa vede israil) isteği doğrultuda milleti uyandırmadan önce demoktratik özgürlük, ardından yavaş yavaş muhtarlık-federal sistem filan,
    en son adım ise (ki ancak hayallerinde olur) batı maşası özgür devlet...

neticede bu açılımların sonu TOPRAK ALAMADIKÇA BİİİT-MEEEEZ, kimse kendini kardeşlik masalı ile, akan kanın duracağı masalı ile kandırmasın

evet kardeşçe (tek devlet tek bayrak tek (resmi)dili kabul eden) kürt kardeşlerimiz mevcut ama maalesef ancak %30-40 larda

dtpye (dep hadep vs.) giden oy oranları vede o şeref yoksunu olanların çözüm adresi olarak gösterdiği apo itinin hedefi belli açıkça özgür bir ülke peşindeler

uyanmak yok milletçe uyumaya devam, bir uyanmışınız devletlerini kurmuş geçmişin hesabını Türkiyeye sormaya başlamışlar (o zamanda geçmişler olsun, günaydın derler adama
    Konu alternatif26 tarafından (02-09-2009 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah senın omrunu uzun etsın allah senın g ıbılerının adetın cok esın buvatan bolunmez annalar ne yıgıter dogurur nemutluyum turkım dıyene
    Konu ZULKUFKARA tarafından (02-09-2009 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alternatif26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gayet açık söylemiş anlayamadınmi ???,
    son yüzyılın kürt ayaklanmalarının ardındaki gerçeği bilmeyen (hala) varmı???,
    gugıl amcaya bir sor bakalım "kürt ayaklanmaları" diye sıralayıversin sana
    yada şu "ww.bydigi.net/tarih/131268-bir-yuzyilin-kurt-ayaklanmalari.html" adresi bir bakıver... bu kürt sitesinde neler yazılmış
    feodal(ağalık) düzenine alışmış insanlar (zaten varolan) demokratik özgürlük peşinden daha ne istiyebilirlerki (devlet kurmaktan başka)
    batının(abd-avrupa vede israil) isteği doğrultuda milleti uyandırmadan önce demoktratik özgürlük, ardından yavaş yavaş muhtarlık-federal sistem filan,
    en son adım ise (ki ancak hayallerinde olur) batı maşası özgür devlet...

neticede bu açılımların sonu TOPRAK ALAMADIKÇA BİİİT-MEEEEZ, kimse kendini kardeşlik masalı ile, akan kanın duracağı masalı ile kandırmasın

evet kardeşçe (tek devlet tek bayrak tek (resmi)dili kabul eden) kürt kardeşlerimiz mevcut ama maalesef ancak %30-40 larda

dtpye (dep hadep vs.) giden oy oranları vede o şeref yoksunu olanların çözüm adresi olarak gösterdiği apo itinin hedefi belli açıkça özgür bir ülke peşindeler

uyanmak yok milletçe uyumaya devam, bir uyanmışınız devletlerini kurmuş geçmişin hesabını Türkiyeye sormaya başlamışlar (o zamanda geçmişler olsun, günaydın derler adama
    Vay anasını arkadaş neler söylemek istemiş de ben anlamamışım. Kusura bakmayın cahilliğimden ötürü, yani o iki kelimeyle bu yazdıklarını demek istemiş. İyi de o arkadaş niye açıklamadı ne demek istediğini, senin yazdığından farklı bir şey yazmış oraya sanki ha!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edenur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ülkede Lazı var çerkezi var yarın bir gün onlarda açılım isteseler dağa çıksalar ne olacak. Bu ülkede kürtlere bişimi verilmedi yoksa önlerimi kesildi Kürt olan sanatçı var kürt olan iş adamı var e bunlar doktor da gönderildi öğretmende baraj yapılmak istendi onu istemediler.

Geçen gün BEDAŞ yetkililerini sopayla kovaladılar. Neymiş kaçak elektiriği kesemezlermiş bu ülkede sanki tek onlar var tarım işi yapan diğer bölgelerdeki insanlar neyse parasını verip elektiriği kullanıolar ben evimde ne kadar elektirik kullanıosam parasını verıom.

Bu ülkede o kadar şehit verildi. Sonra diolar başımızda ağa var ne derse yapmak zorundayız bizi tehdit ediolar bizim evlatlarımız bile bile ölüme gittiler korkmadan sizde korkmasaydınız o kadar korkuyorsanız bu ülkede korkaklara yer yok gidin başka yere.

Kürt açılımı die bişi yok resmen bu ül***i bölmek istiolar sanki bu ülkede sadece kürtler var. Hiç boşa kürek sallamasınlar Bu ülkenini ismi belli Türkiye Cumhuriyeti beğenmeyen çeker gider.
    Ağzına sağlık.birde anaların babaların gözü yaşlı kalmasın demezler mi?
    Bırakın kardeşim şu duygu sömürüsünü.Biz bunca şehidimizi ne için verdik.Üç beş çapulcu ***if sürsün diye mi? unutulmamalıdır ki vatan savunması için şehit olunuyor.Bu vatan içinde ben dahil binlerce insanımız canını vermeye seve seve hazır.
    TÜRKİYE dili ve milleti ile bir bütündür.Yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Kahrolsun amerikan uşakları..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Diyorsan, çözümün nedir? Ölümlere devam mı? Daha nice kadınlarımız kocasız mı kalsın, daha nice anaların yürekleri mi yansın, daha nice ocaklara ateş mi düşsün? Sen veya yakınlarından biri doğuya gittin mi hiç, şehit verdin mi, yüreğin yandı mı?
    demokratik açılım adı altında vatanı peşkeşmi çekelim yada pkk ile mi anlaşalım ayhan bu sefer sen biraz açıklayıcı olki bizimde kafamız karışmasın tabiki analarımız ağlamasın çocuklarımız babasız kalmasın allah kimseye bu acıları yaşatmasında senin de fikrini merak ettim ben şimdi! saygılar:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Diyorsan, çözümün nedir? Ölümlere devam mı? Daha nice kadınlarımız kocasız mı kalsın, daha nice anaların yürekleri mi yansın, daha nice ocaklara ateş mi düşsün? Sen veya yakınlarından biri doğuya gittin mi hiç, şehit verdin mi, yüreğin yandı mı?
    Peki sana sorarım çözüm ne ??? içlerinde iyi olan %30-40lık kısım hariç, batının pohpohlaması ile topu neredeyse 100 yıllık hayalleri olan (batı kuklası) bağımsız devletlerini kurmadan rahat durmayacak, e o zaman niye analar ağlasın ki veriverelim (petrolü ile çeşit çeşit madenleri ile vede en önemlisi ŞEHİT KANI İLE SULANMIŞ) güney doğuyu, hatta doğudan da ermenilere verelim ki sonra savaş çıkmasın analar ağlamasın, hazır vermeye başlamışken batının bir kısmını yunanlara verelim, istanbul olsun konstantin, izmir olsun smyrna, kıbrıs orada dururmu sonra yunanlar kızıpta savaş filan ilan ederde analar ağlar değilmi (SAÇMAMALAMAYIN YA....)

Vay anasını arkadaş neler söylemek istemiş de ben anlamamışım. Kusura bakmayın cahilliğimden ötürü, yani o iki kelimeyle bu yazdıklarını demek istemiş. İyi de o arkadaş niye açıklamadı ne demek istediğini, senin yazdığından farklı bir şey yazmış oraya sanki ha!

Temel mantık olarak aynı (görebilirsen ama zaten görebilseydin soruyu bile sormazdınki, :49:
    ben sadece konuya uygun birkaç cümle ekledim,
    ama eklediklerimi ya anlayamadın yada İŞİNE GELMEDİ dimi...
    öncelikle "ww.bydigi.net/tarih/131268-bir-yuzyilin-kurt-ayaklanmalari.html" adresi bir bakıverin... bu kürt sitesinde neler yazılmış önce okuyun sonra açılım leyhine karar verin, eğerki ardniyetiniz yoksa
    Konu alternatif26 tarafından (02-09-2009 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demokratik açılım adı altında vatanı peşkeşmi çekelim yada pkk ile mi anlaşalım ayhan bu sefer sen biraz açıklayıcı olki bizimde kafamız karışmasın tabiki analarımız ağlamasın çocuklarımız babasız kalmasın allah kimseye bu acıları yaşatmasında senin de fikrini merak ettim ben şimdi! saygılar:49:
    Veysel kardeşim merak etme, benim fikrim ve zikrim doğrudan ve haktan yanadır. Benim sözlerimde gizli saklı bir şey yok, açık ve nettir. Sen başka bir şey arıyorsan bilemem. Bu yaranın tedavi edilmesi gerekir ve bu yaranın sizler gibi tuz basmak değil, sarılmakla iyileşeceği tarafındanım. Yeter ki akan kan dursun. Ben yakınımdan şehit vermedim ama, o anaların, bacıların acılarını içimde hissediyorum. O yüzden başka anaların ve bacıların yüreği yanmasın, anladın mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Veysel kardeşim merak etme, benim fikrim ve zikrim doğrudan ve haktan yanadır. Benim sözlerimde gizli saklı bir şey yok, açık ve nettir. Sen başka bir şey arıyorsan bilemem. Bu yaranın tedavi edilmesi gerekir ve bu yaranın sizler gibi tuz basmak değil, sarılmakla iyileşeceği tarafındanım. Yeter ki akan kan dursun. Ben yakınımdan şehit vermedim ama, o anaların, bacıların acılarını içimde hissediyorum. O yüzden başka anaların ve bacıların yüreği yanmasın, anladın mı?
    ayhan zaten seni tanıdığım için böyle konulardada hassas olduğunu bildiğim için sana fikrin nedir di7ye sordum lütfen sözlerimden yanlış bir şey çıkarma üzülürüm sadece bu konu ile ilgili senin gerçek duygularını öğrenmek istedim analar ağlamasın diyorsun şehitler olmasın diyorsun zaten bende ve herkes bunu istiyor bunda zaten hem fikiriz ama biz kimle anlaşma yapacağızda analar ağlamayacak şehitler verilmeyecek hatırlatmama zaten gerek yok askerimizi öldürüp analarımızı gözü yaşlı bırakan zaten pkk denen soysuzlar o yüzden konuyu aydınlatmanı istedim her hangi bir art niyetim yoktu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZULKUFKARA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah senın omrunu uzun etsın allah senın g ıbılerının adetın cok esın buvatan bolunmez annalar ne yıgıter dogurur nemutluyum turkım dıyene
    bende bunu anamadım...nolcek şimdi...
    bi düzeltme...onun aslı "ne mutlu türküm diyene"....zülküf beyyy...
    yazdım da hani...niye mutlu olacağını daha iyi bilesin diye...bu iyiliğimi unutma emi...
    şimdi bazı arkadaşlar....iyide nolmuşki aynıı diycekler...aynı değil...
    bir şeyi biliyosan konuş...sallama....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben diyorum ki...çözüm mözüm yok...
    analar ağlasın...
    şehitlerimiz bol bol olsun....
    kollarımız bacaklarımız mayınlardan çok çok kopsun...
    orada askerlik yaptığımız için...psikolojimiz bozulsun...sivil hayatta ters bişi duydıyğumuzda hemen kavga edelim...gerekirse eşimizi çoluğumuzu çocuğumuzu tarayalım....
    şehitler ölmez vatan bölünmez le bol bol mutlu olalım....
    biz kürtleri yok sayalım...gerekirse b.k yedirelim....onlarda türkleri yok saysın,kurşuna dizsin...
    aradaki çözüm isteyen vicdanlı türkleri..."vatan haini" olarak ilan edelim...çözüm isteyen vicdanlı kürtleri..."vatan istiyo" diye kovalayalım....
    mutlu olalım...ne kadar şehidimiz varsa...
    ne kadar kızlarımız eşsiz kalırsa...
    ne kadar çocuğumuz babasız kalırsa....vatanımız o kadar güçlenir....ne mutlu türküm diyene...
    saldırınnn...nerde bir "kürt" varsa ezin başını...onlarda nerde bir "türk" varsa ezsin başını...
    çok ezene ödül var...başlaaaa....
    "barış" laflarını lugatimizden çıkaralım..."kardeşlik" kavramı öcüü...
    yaşasın ırkımız ...yaşasın ırkımız.....
    altta kalanın canı çıksın...
    altta kürtler mi kalırr....türkler mi önemli değil....vatan saolsun....
    hepinizle....ergenekon ve pkk gurur duyuyor....vurun aslanlarım diyor her iki taraf da...gözü dönmüşlerine...
    silah sanayi sizi tanıdığına o kadar mutlu ki....her şey vatan için....her şey vatan için.....

Sayfa 34/35 İlkİlk ... 9242526272829303132333435 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri