Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Sezer'den G.Saray'a rest!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sezer'den G.Saray'a rest!

Galatasaray'ýn kendisine verdiði sözleri tutmadýðýný ve transferi aðýrdan aldýðýný belirten Manisasporlu Sezer Öztürk, "Galatasaray'a gitmekten vazgeçtim" dedi.Galatasaray'a transfer olabilmek için yönetimin sözleþmesini uzatma isteðini geri çeviren ve bu yüzden süresiz kadro dýþý býrakýlan Manisaspor kaptaný Sezer Öztürk, "Galatasaray bana verdiði sözü tutmadý" diyerek sarý-kýrmýzýlý kulübe gitmekten vazgeçtiðini söyledi.
    Geçen yýldan bu yana kendisiyle ilgilenen, transfer döneminde ise menajeri kanalýyla, "Seni alacaðýz" þeklinde haber gönderen Galatasaraylý yöneticilerin sözlerinde durmadýðýný dile getiren genç futbolcu, "Önceleri ciddi alýcý gibi görünen Galatasaray son dönemde iþi aðýrdan almaya baþladý. Kendilerine, `Pazartesi gününe kadar bu iþin bitirin' diye haber göndermeme raðmen bana dönmediler. Direkt söylenmese de, benden vazgeçtikleri þeklinde açýklamalar duydum. Bu saatten sonra ben de Galatasaray'dan vazgeçtim. Artýk kulübümle uzlaþma yoluna gideceðim" þeklinde konuþtu.
    Beþiktaþ ve Trabzonspor'dan da teklifler aldýðýný ancak önceliði kulübüne vereceðini sözlerine ekleyen Sezer, konuþmasýný þöyle tamamladý:
    "Manisaspor'da genç yaþta kaptanlýk görevine getirildim. Burada kalmaktan rahatsýz deðilim. Ancak transferde alacaðým ücretin yükselmesini talep edeceðim. Yönetimle uzlaþabilirsek, uzun süreli mukavele imzalayabilirim. Bu konuda görüþmeye açýðým."
    Öte yandan Trabzonspor maçýnýn hazýrlýklarýný sürdüren Manisaspor'da hafif sakatlýðý bulunan Jimmy Dixon takýmdan ayrý çalýþýrken, Gine Milli Takýmý'ndan dönen Kalabane idmanlara baþladý. Siyah-beyazlý ekipte cezalý olan Simpson bu hafta forma giyemeyecek.

18.08.2009
    Kaynak : DHA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu çocukta ne buluyorlar anlamadým yaaa..
    gerek yok sezere. kadromuzdan 3 tane 11 kiþilik kadro çýkýyor.
    1 tanesi avrupa ligine
    1 tanesi Turkcel süper lige
    1 taneside ilk üçe girebilecek kapasitede.

SEZER KÝMKÝ??? NECÝDÝR?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    1 tanesi avrupa ligine

SEZER KÝMKÝ??? NECÝDÝR?
    Senin bu söylediklerini takýmýn hocasý yada yöneticileri bilmiyor mudur ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    1 tanesi avrupa ligine

SEZER KÝMKÝ??? NECÝDÝR?
    katýlýyorum sana dostum ne varki bu sezerde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sezerden mi galatasara rest,galatasaraymý vazgeçti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fener_lim Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    senin bu söylediklerini takýmýn hocasý yada yöneticileri bilmiyor mudur ?

duyuyordur heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri