REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Avea ‘Her Yöne Sınırsız’ Mahkemelik

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar bende her yöne sınırsız tarifesi kullanıyodum 1 hafta önce bana bi mesaj geldi kullanım koşulları dışına çıktınız tarifeniz her yöne 1000 tarifesine geçirildi die müşteri hizmetlerini aradım bana verilen cvp 10000dak. geçmişiniz dendi faturama baktım 4780dak. konuşmuşum sadece bu olsa yine iyi bana tarife değişikliği nedeniyle 150ytl borç çıkardılar ve ayriyeten her yöne sınırsız hat kullanan herkese aynı şeyi yapmışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı teksas_06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar bende her yöne sınırsız tarifesi kullanıyodum 1 hafta önce bana bi mesaj geldi kullanım koşulları dışına çıktınız tarifeniz her yöne 1000 tarifesine geçirildi die müşteri hizmetlerini aradım bana verilen cvp 10000dak. geçmişiniz dendi faturama baktım 4780dak. konuşmuşum sadece bu olsa yine iyi bana tarife değişikliği nedeniyle 150ytl borç çıkardılar ve ayriyeten her yöne sınırsız hat kullanan herkese aynı şeyi yapmışlar
    slm benimded tarifem şimdi 10000 dakidan 1000 dakikaya düştü ve bana her hangi bi acıklama yapmadılar aradım gidip iş bankasına su hesapa 150 tl yatırıcan ondan sonra hatınız açılacak bından sonra tarifeniz 10000 yerine 1000 dakika olmuştur dediler bende parayı myatırdım hattı kapatıcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri