Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
basricim ben tarifelerden hiç anlamam...hiçte gelen mesajlara kafa yormadım...hep sildim...illede bir tarifede olmakmı lazım? tarifesiz bir şey yokmu...standart yani...ben telefonla çok konuşan biri değilim...aradıklarımda hep farklı operatörler...standart bişey olsun diye bizbize demiştim ilkbaşta...
selametle
sevgili osmann. şuan zaten tarifedesin. ama standart olarak bizbize kullanıyorsun. yani bu pahalı. sen mesela en çok kimlerle görüşüyorsun. turkcell içimi. diğer operatörlermi? ona göre en mantıklı olanı kendine seçebilirsin. daha az para vermek varken neden her ay 60-70 veresin.
sen en çok aradığın numaralar neresi onu bi hesapla. tarifeni ben söylerim sana.

sana çok iyi bir tavsiyem var. mesela şu kampanyayı yaparsan çok rahatlarsın ;

KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 11TL'ye diğer operatörler ile tam 90 dakika konuşmak için DIGERCEP yazıp 5700'a kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Diğer cep paketini almak için DIGERCEP yazıp 5700'a kısa mesaj göndermek yeterlidir. Kayıt SMS'ini gönderdikten ve kaydınız gerçekleştikten sonra cep telefonunuza talebin alındığına ve fatura kesim tarihi itibari ile diğer cep paketinden faydalanabileceğinize dair bir bilgilendirme mesajı gelecektir

• Diğer cep numaraları ile indirim yurt içinde geçerlidir ve 90 dakika ile sınırlıdır.
  • 90 dakikanın aşılması durumunda diğer operatör aramalarınız kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.
  • Turkcell, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.