Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Adnan Polat'tan Bomba GÝbÝ AÇiklamalar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Adnan Polat'tan Bomba GÝbÝ AÇiklamalar

ADNAN POLAT'TAN BOMBA GÝBÝ AÇIKLAMALAR

Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, Fenerbahçe ile oynadýklarý derbi maçta Þükrü Saracoðlu Stadý'nda insanlýk dýþý hakaretlere maruz kaldýklarýný belirterek, "Maç sýrasýnda ve sonrasýnda yaþanan olaylar organize olarak yapýlmýþtýr. Bunun toplumsal bir suç olduðunu düþünüyorum ve savcýlarýmýzý göreve çaðýrýyorum" dedi.
    24 Nisan 2006 Pazartesi 16:30

EYÜP TURAN - EMRE AÞ
    ÝSTANBUL - Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, Fenerbahçe ile oynadýklarý derbi maçta Þükrü Saracoðlu Stadý'nda insanlýk dýþý hakaretlere maruz kaldýklarýný belirterek, "Maç sýrasýnda ve sonrasýnda yaþanan olaylar organize olarak yapýlmýþtýr. Bunun toplumsal bir suç olduðunu düþünüyorum ve savcýlarýmýzý göreve çaðýrýyorum" dedi.
    Adnan Polat, Mecidiyeköy'deki Sportif A.Þ.'de düzenlediði basýn toplantýsýnda Fenerbahçe derbisinde yaþadýklarý olaylarý anlatýrken, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye büyük tepki gösterdi. Fenerbahçe'nin Türk futbolundaki katkýsý ve büyüklüðünün inkar edilemeyeceðini belirten Polat, "Ancak, böyle büyük bir kulübün baþýndaki yönetimin yaptýðý uygulamalar onlara yakýþmýyor. Statta taraftarlarýmýza verilen yer çaðdýþý, insanlýk dýþý bir yer. Taraftarýmýz sanki bir kafese konmuþ gibiydi. Her türlü hakarete maruz kaldýlar. Sezon baþýnda alýnan karar gereði taraftarlarýmýz maça münferit olarak gitmiþti. Kadýköy'de belirli noktalarda emniyetin tüm çabalarýna raðmen, 4 bin polise raðmen birçok taraftarýmýz gruplar tarafýndan dövülmüþtür. Yeni sezonda taraftarlarýmýzý oraya tek tek götürmeyeceðiz. Toplu olarak götüreceðiz ve daha çaðdaþ bir yer ayrýlmasýný isteyeceðiz. Bu konuda federasyonun devreye girmesini isteyeceðiz" dedi.
    Galatasaray Yönetimi olarak son 3 haftadýr gerginliði ortadan kaldýrmak için her türlü gayreti gösterdiklerini fakat ayný adýmý Fenerbahçe'nin atmadýðýný ifade eden Adnan Polat, sözlerini þöyle sürdürdü:
    "Stada giriþimiz ve þeref salonuna girdiðimizde durum, spor müsabakasýna gider gibi deðil de sanki Vietnam'da savaþa gidiyormuþ gibiydi. Böyle büyük bir kulübün, Galatasaray Kulübü'nün baþkaný ve yönetimine gösterdiði ilgisizliði kabullenemiyorum. Bize bir kiþi ilgi gösterip, 'Hoþ geldin' diyebilirdi. Fenerbahçe'ye hiç yakýþmadý. Maç esnasýnda organize bir biçimde stat hoparlöründen küfürlü tezahüratlar yapýldý. Fenerbahçe'nin sayýn baþkaný 'Ben küfüre karýþmam' diyerek, sanki 'Küfür edebilirsiniz' mesajý verdi. Bu imam-cemaat meselesine benziyor. Taraftarlar, maç esnasýnda top bizim futbolcularýmýzýn ayaðýna geldiði zaman ýslýkladýlar. Ayný anda stat mikrofonundan da elektronik ýslýk sesi verildi. Biz bile kulaklarýmýzý kapatmak zorunda kaldýk. Bu futbol deðil, çok ayýp. Kazanmak için her þeyi mubah görüyorlar. Ama unutmasýnlar ki rüzgar ekenler, sonunda fýrtýna biçeceklerdir. Tribünlerde açýlan pankartlar yönetimin haberi olmadan stada sokulamaz. Açýlan pankartý hepimiz gördük. Bu oranda terbiyesizlik Türk futbolunda görülmemiþtir. Bu olayýn da organize olduðunu ve toplumsal suç olarak düþünüyorum. Savcýlarý göreve çaðýrýyorum. Stat ses sisteminden yapýlan küfürlerle taraftarlarýmýz tahrik edildi. Fenerbahçe'nin saha kapatma veya seyircisiz oynama cezasý alacaðýný düþünüyorum, bu konuda federasyona müracaatýmýz olacak. Bu tür taþkýnlýklarý Türk sporundan çýkarmamýz lazým"
    Fenerbahçe'nin oynadýðý futbolla galibiyeti hak ettiðini ve rakiplerini kutladýklarýný söyleyen Adnan Polat, Sarý-lacivertli ekibin sevinme þekline ise tepki gösterdi. Polat, "Fenerbahçe'nin haklý galibiyetini kimse inkar edemez. Fakat, sevinme türüne anlam veremedim. Sahaya hindi getirmeleri, Tuncay'ýn ihtar aldýktan sonra ayný þekilde tezahüratlarda bulunmasý. Demek ki kendilerini Türk futbolunun üstünde görüyorlar. Hiçbir otoriteyi dinlemiyorlar" diye konuþtu.
    Derbi maçýn devre arasýnda ve sonrasýnda Fenerbahçeliler'in Trabzonspor'u küçük gören, yok sayan konuþmalarýna þahit olduðunu anlatan Polat, "Tüm Trabzonsporlular'ýn onlara en iyi cevabý vereceðine inanýyorum" dedi.
    Fenerbahçe Kulübü'nün Galatasaraylý oyuncularýn güvenliðini saðlayamadýðýný kaydeden Adnan Polat, "Bir güvenlik görevlisi Hasan Þaþ'ýn kafasýný yardý. Amigolara akreditasyon alýp, güvenlik görevlisi olarak stada sokarsan olacaðý bu. Güvenlik görevlileri futbolcumuzu dövüyor. Bunu Fenerbahçe'ye yakýþtýramýyorum. Bunun planlý ve programlý olarak yapýldýðýný düþünüyorum. Bütün statlarda soyunma odalarýna giren yayýncý kuruluþ Fenerbahçe Stadý'nýn soyunma odasýna nasýl giremez? Neden bu çifte standart? Anlamýþ deðilim" þeklinde konuþtu.
    Fenerbahçe ile gelecek sezon Ali Sami Yen Stadý'nda oynayacaklarý ilk maç öncesinde Sarý-lacivertli ekibe yemek verme davetini yineleyen Adnan Polat, "Maçtan bir gün önce vereceðim bu yemeðe valimizi, federasyon baþkanýmýzý da davet edeceðim. Fenerbahçeliler, inþallah yemeðe gelirler de nezaketten, centilmenlikten ve insanlýktan ders alýrlar" dedi.
    Öte yandan, bazý basýn organlarýnda teknik direktör Eric Gerets'in sezon sonunda gönderileceði þeklindeki haberlere de tepki gösteren Polat, "Sezon sonunda hocamýzý göndereceðimize dair haberler doðru deðil. Dün antrenmana gittim ve 9 tane alt yapýdan sporcu saydým. Sezon sonunda 2 tane kiralýk genç oyuncumuz da geliyor. Takýmýmýz, altyapýdan 11 oyuncumuzla puan puana yarýþa devam ediyorsa, bunu teknik heyet ve futbolcular yapmýþtýr. Hocamýzla ve takýmýmýzla devam ediyoruz. Önümüzde 3 maç var. Kimin þampiyonun olacaðýný 3 maç sonunda göreceðiz. O kupayý kaldýran Galatasaray olacak. Fenerbahçe'ye 4-0 yenilmek tabii ki hepimizi faç esnasýnda organize bir biçimde stat hoparlöründen küfüzdü. Ama lig henüz bitmedi. Fenerbahçe'ye yenildik diye futbolcularýmýzý idam edecek halimiz yok. 3 puan býrakmamýza raðmen yarýþ, puan puana devam ediyor. Fikstür avantajý bizde" diye konuþtu.
    Derbi maçta 4 bin emniyet görevlisinin görev yapmasýnýn Türk sporu için utanç verici olduðunu kaydeden Polat, "Üstün gayret gösteren valimiz, emniyet müdürümüzü tebrik ediyorum. En iyi þekilde görev yapan 4 bin polise de teþekkür ediyorum" dedi.
    Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým'ýn bütün spor medyasý müdürlerini korkuttuðunu dile getiren Adnan Polat, "Bu konuda Aziz Yýldýrým'ý kutluyorum. Bütün basýnýn spor müdürlerini korkutmuþ. Galatasaray, olunca herkes istediðini yazabiliyor, Fenerbahçe konusunda herkesin içine bir korku sinmiþ. Onun nedenini de bilmiyorum. Türkiye'de 1-2 kulüp hariç, kýskanýlmasý gereken kulübe neden bu kadar nefret var. Bunu Fenerbahçe Yönetimi'nin düþünmesi lazým" þeklinde konuþtu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu polat ucmus kendini polat alemdar sanmıs kendi statları istanbulun lale bahceleri hic kufur ve kotu tezaurat olmaz konuk takıma stadın en guzel yeri ayrılmıstır her geleni kapıda karsılarlar ve ugurlarlar tum pankartları kontrol ederler konuk takımı tesvikle falan suclamazlar her macta hakemin ustune saldırmaz ve hakme hic itirazdahi yapmazlar. bunları gecin sayın polak turkiye konuk takıma ilk kafesi sizin statda gordu yıllardır fenere kufur sizde her macyapılıyor.sisme balondan kadınlara forma giydirip 90 dakka kapalıda gezdirirken siz neredeydiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili arkadasým hayel gücün mütiþ adnan polat degil sen ucuyorsun eger oraya polat güvenlik kamerasýný soksaydý ne pislik yapýldýgýný herkes görecekti unutmasýnlar bu günün yarýnýda var polat dogru söylüyor rüzgar eken bir gün fýrtýna bicer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kusura bakmayın arkadaşlar ama andan polat saçmalıyo sen iki maçta feneri yeneme sonra sampıyon olacagız de olsan ne olur ancak ezilmiş kavrulmuş sampiyon olursun.. ve bu şampiyonlugu başka klüplerin fener bahceyi yenmesine veya köstek olmasına baglıyor. şimdiye kadar medyada tüm olumsuz yazılar fener bahce için cıktı hatta hakarete varan makaleler,köşe yazıları cıkmadımı futbolcular teknik heyet yönetim acımasızca eleştiri almadımı
    rakip takımın futbolcuları sanki hakları yenilmiş,gasp edilmiş,vatan millet sakarya misali mudacele ediyor gibi gösterilip, fenerbahçe düşmanlıgı yaratılmadımı. daha ne istiyorlar türk futboluna son darbeyi de vursunlar da avrupa arenasında ve dünyada rezil olalım.......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri