arkadaşlar ilginç bir arıza var.eternet kablosunu takınca görüntü bazı kanallarda özellikle turksattaki kanallarda sinyal seviyesi düşüyor ve görüntü karelenme yapıyor.eterneti çekince gayet normal.bilgisi olan yardım lütfen.
arkadaşlar ilginç bir arıza var.eternet kablosunu takınca görüntü bazı kanallarda özellikle turksattaki kanallarda sinyal seviyesi düşüyor ve görüntü karelenme yapıyor.eterneti çekince gayet normal.bilgisi olan yardım lütfen.
telsiz telefon varmı evde?
telsiz telefon diğer odada var.
Malesef telsiz telefon sinyalleri bozuyor benimde aynısı olmuştu telsiz telefonu iptal ettim mecburen
sorun o telsiz telefon ayrıca kanallarında ismini yazarsanız daha yardımcı olacak arkadaşlar çıkar
kanal d starda yapıyordaha çok, diğer kanallarda az yapıyor.telsiz telefonun fişini çektik aynı. kablosuz modem var.ama hep 1mt yanındaydı.ondan yapar mı acaba.
ayırıcı aparat koy düzelir
başka bir adaptör deneyin adaptörden yapabilir. 3 yada 4 amperlik bir adaptör sorununuzu çözebilir.
Konu Volkan tarafından (22-08-2009 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri