volkan kardeşş sorun devem ediyorr yaaww EDG-Nemesis-4.4_DM500 2.11 imajı attımm yeni ekledeğim kişilerden cilenstt gelmiyorr ne yapmalıyımm arkdaşlardan yardım bekliyorum,,...
volkan kardeşş sorun devem ediyorr yaaww EDG-Nemesis-4.4_DM500 2.11 imajı attımm yeni ekledeğim kişilerden cilenstt gelmiyorr ne yapmalıyımm arkdaşlardan yardım bekliyorum,,...
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
daha önceki denedegimm imaj abii böyle bir hata yapmıyordu ben karşı tarfda oflineyim karşı tarafdan yayın geliyorr..
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
abii imajıda hazır bankupda denedim sorun aynısıı yenii eklediğim clinelerden cilenst gelmiyor kısıtlama var. eski celinelerden cilenst geliyor kim yardım edecek lütfen yardımm modemde degişdirdim 3 tanee..
ya arkadaşım bunun burdan yapılacak bişi yok senın eski clıne lardan kart geliyorsa yüzde yuz sana diğer server verenlerde problem yok kendi ağzınla dıyorsun diğerlerinde problem yok. Bunu sadece sana o clıne satılraını veren serverci çözer. Adam diyeceksınkı eskıler calışıo senın verdiklerın çalışmıo bu kadar basit.
oki kardeş sağol yardımcı oldunuzz
teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri