REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: arkadaşlar THOR uydusuna yeni paket yayın eklenmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu uydu antepten alırmı ve ne kadar canak çapı lazım bilgi verirseniz sevinirim
    Bu uyduyu Antepten izlemek biraz zor. Ancak thor 5'teki T2 beamındaki frekansları tahminimce 150 cm lik kaliteli çanakla bir ihtimal alabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yer manisa 65cm ile aparat 3lü sinyal 100/85 alıyor tabiki antep için abat böyük olmasılazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yer kocaeli çanak 90 lık thor odak sirius ta hemen yanıında
    % 85 sinyal kanallar ok 5 aralık 2009* keyi ile halen açıktır saygılar.
    Konu sercol tarafından (06-04-2010 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: digiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bonjuar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sakaryadan 210 kanal izllerken 120 kanala indi bazı frekanslarda sınyal yok slmlar
    Thor uydusundaki güncel frekans değişikliklerini yapmanızı tavsiye ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Thor uydusundaki güncel frekans değişikliklerini yapmanızı tavsiye ederim...
    bence 11785 tpdeki fishing tavelling yani balık türü belgesel yayın yapan kanal tamam bu degişmiştir ancak 210 kanaldan 120 ye düşmesi frekansdan deil.hassas ayarı yapması lazım arkadaşın şimdi 11900-28000 de %85 alsa bile 12723 deki sinyal kaç acaba %23 ü geçmez büyük ihtimal işte sonuç bu hassas ayar yapacak arkadaş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Arkadaşlar THOR Uydusu Özellikle Marmara Bölgesinden iyi Bir Ayarla Rahatlıkla Olmasa bile Çok Kuvvetli bir yağmur Yağmassa İzlenebilmektedir. Öncelikle Yapılması Gereken 11900 Frekans 28000 Symbol Polarite H den Bu uyduyu bulup Sonrasında En gerekli olan 12723 Frekansından LNB İnce ayar Gereklidir. Ben Nacizane 90 lık çanakla ister Offset olsun İster Parabol, 12723 frekansını 100/52 den aşağı düşürmeden Ayarlayabiliyorum tek yapmanız gereken bu frekans üzerindeki herhengi bir kanalda iken KALİTEYİ 100/52 ye çıkartmak. Fakat bunu yapabilmek için ister uydu bulucu olsun istersede Uydu cihazı, yeterki Yanınızda olsun kendi gözünüzle görerek bu işi kolaylıkla yapabilirsiniz.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet Arkadaşlar THOR Uydusu Özellikle Marmara Bölgesinden iyi Bir Ayarla Rahatlıkla Olmasa bile Çok Kuvvetli bir yağmur Yağmassa İzlenebilmektedir. Öncelikle Yapılması Gereken 11900 Frekans 28000 Symbol Polarite H den Bu uyduyu bulup Sonrasında En gerekli olan 12723 Frekansından LNB İnce ayar Gereklidir. Ben Nacizane 90 lık çanakla ister Offset olsun İster Parabol, 12723 frekansını 100/52 den aşağı düşürmeden Ayarlayabiliyorum tek yapmanız gereken bu frekans üzerindeki herhengi bir kanalda iken KALİTEYİ 100/52 ye çıkartmak. Fakat bunu yapabilmek için ister uydu bulucu olsun istersede Uydu cihazı, yeterki Yanınızda olsun kendi gözünüzle görerek bu işi kolaylıkla yapabilirsiniz.:45:
    teşekkürler ii anlatmışın.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri