Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Windows Premium Xp 2009 | FuLL Driver+ Program

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayran arkadaşım çok teşekkür ederim bende indiriyorum ama hemen yüklemiyecem bilgisayarıma farmat atalı 3 gün oldu zaten kullandığım xp ie'rırından hiç bir şekilde memnun değil lütfen sizden ricam özellikle ie sayfaları denemenizi çok rica edeceğim benim en çok nefret ettim ie'da şu bağlanıyor yazısı varya acaip huylanıyorum onda adres çubuğunu hemen aldında yazıyor ve bazen bağlanıyor yazıp internet sayfası ölece kalıyor ve ilerlemiyor şu an için mozilla kullanıyorum ama sizin teyidinizi bekleyerek ileriki en kısa zamanda yüklemeyi düşünüyorum saygılarımla aliharbiye
    Konu aliharbiye tarafından (01-10-2009 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayran arkadaşım çok teşekkür ederim bende indiriyorum ama hemen yüklemiyecem bilgisayarıma farmat atalı 3 gün oldu zaten kullandığım xp ie'rırından hiç bir şekilde memnun değil lütfen sizden ricam özellikle ie sayfaları denemenizi çok rica edeceğim benim en çok nefret ettim ie'da şu bağlanıyor yazısı varya acaip huylanıyorum onda adres çubuğunu hemen aldında yazıyor ve bazen bağlanıyor yazıp internet sayfası ölece kalıyor ve ilerlemiyor şu an için mozilla kullanıyorum ama sizin teyidinizi bekleyerek ileriki en kısa zamanda yüklemeyi düşünüyorum saygılarımla aliharbiye
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

şu an kullanıyorum ie sayfaları hızlı sorunsuz geziniyorum şimdiye kadar
    hiç sorun yaşamadım laptoplar'da denedim sonuç gene pekiyi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

şu an kullanıyorum ie sayfaları hızlı sorunsuz geziniyorum şimdiye kadar
    hiç sorun yaşamadım laptoplar'da denedim sonuç gene pekiyi.

[ımg]http://img35.imageshack.us/img35/8329/supersatforum.jpg[/ımg]

:45: :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri