bilgisayarımda windows xp fiesta yüklü sorunum zaman zaman farenin ok şeklindeki şekli hareketsiz kalıyor,bunun sonucunda bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum , bunun nedenini ve çözüm yolunu öğrenmek istiyorum.
bilgisayarımda windows xp fiesta yüklü sorunum zaman zaman farenin ok şeklindeki şekli hareketsiz kalıyor,bunun sonucunda bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum , bunun nedenini ve çözüm yolunu öğrenmek istiyorum.
Bilgisayarınızda teknik hatalar yok sanırım...Format atarsanız düzelir ama farklı çözüm yolları varsa bilen arkadaşlarımız söyleyecektir...
xp fiesta yı yüklediğimde bu sorunu yaşıyorum. normal xp yüklediğimde bu sorunu yaşamıyorum. ancak fiesta hoşuma gittiği için vazgeçemiyorum.(optikal maus kullanıyorum.)Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı
Bilgisayarınızda teknik hatalar yok sanırım...Format atarsanız düzelir ama farklı çözüm yolları varsa bilen arkadaşlarımız söyleyecektir...
peki mausenizi değiştirmeyi denedinizmi...rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
xp fiesta yı yüklediğimde bu sorunu yaşıyorum. normal xp yüklediğimde bu sorunu yaşamıyorum. ancak fiesta hoşuma gittiği için vazgeçemiyorum.(optikal maus kullanıyorum.)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri