REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Format atmadan harddiski bölmek (Videolu Anlatım)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Format atmadan harddiski bölmek (Videolu Anlatım)

diyelimki 40 gb bir harddiskiniz var ama sadece tek partition da kurulu c var yanlızca
    ne yapacaz herşeyimizi başka harddiske aktarıp tekrardan windows kurup partitionları ayarlayıp, aktardığımız yedekleri tekrar mı yükleyecez....isteyen bu uzun yolu takip edebilir...120 lik bir diskin tek parçada ve 100 gb dolu olduğunu düşünecek olursak nasıl yapacağı ve ne kadar zaman kaybedeceğide ayrı bir olay...
    bunların yerine
    öyle bir program olsunki, windows ve programlar yüklüyken harddiskin partitionları istediğim gibi değiştireyim, hiç bir veri kaybolmasın, ve bunlar en fazla 10 dk sürsün...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. linkindeki Acronis Partition Expert 2003 programı nı indirerek işe başlayalım...gerekli ****** ve setup dosyası mevcut...
    programı kurup bilgisayarınızı restart ettikten sonra...
    ACRONIS_PARTITION_EXPERT_2003 yeni link ****** içinde bulunuyor
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Acronis PartitionExpert 2003
    ****** : R8QMQ-LXJA9-Y7BCL-QB8CL-FP9NX

aşağıdaki linkteki video yu indirip seyretmeniz yeterli olur
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu ®adakoglu tarafından (29-04-2006 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın yöneticiler hangi servere ve alt bloğlara girilirse girilsin yogun virus saldırısıyla baş başayız ilginize ve bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bes5uc3 Nickli Üyeden Alıntı
    sayın yöneticiler hangi servere ve alt bloğlara girilirse girilsin yogun virus saldırısıyla baş başayız ilginize ve bilginize
    birazcık daha açıklama yapabilirmisiniz bu konuda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bes5uc3 Nickli Üyeden Alıntı
    Kasperski virüs programı kullanan arkadaşlar sitelere girmekte sıkıntı çekiyorlar.Nod 32 virüs programı kullanıyorum her hangi sıkınkı yaşamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende kaspersky internet secruity 6.0 var ben direkmen giriyom virüs falan de gelmiyo anlamış değilim

teşekkürler radakoğlu güzel proğram

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serverde çıktım çalışma yapamadım 23'25 sularında yeniden girdim şimdi çok sakin.saat 20.00 dolaylarında istilavardı sanki .selamlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri