zamanında altyapıda 2 farklı model kulandılar bundan dolayı sorun cıkmakta adsl hatlarında
zamanında altyapıda 2 farklı model kulandılar bundan dolayı sorun cıkmakta adsl hatlarında
benide aradılar bugün ttnetden adres felan sordular bende siz bilmiyomusunuz benim adresimi diye tersledim birde tarife bişi muhabbeti yapcaktı bende istemiyorum sizden bişi dedim olayı kapattım,hız olayına gelince uzaklık fark eder,adsl ler genelde 2.5 km ye kadar çalışır zaten ondan sonrasındada problem yaşanmaya başlar hız mesafeye göre değişir
bende önce 8 mb verdiler şimdi 2 mb ye düşürmüşler tel açtım arıza var dediler bekliyoruz
arkadaşlar iyiki 8 mbps geçmişim santral evimin altında ve8 degil 14 megabite çıktıgım anlar oldu genellikle geceleri ve sabahleyin
hizmette alınacak hız garanti edilmemekte olup hattın uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak 8 Mb' e kadar alabileceğiniz en yüksek hızda hizmet alırsınız. Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince ayda 15 GB'nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
8 mbite gectiğim gunden beri 1-2 kere 6mbite indi. daha sonra hep 8mbit. santrale uzaklığım 1.8 km...
valla siz de bir alemsiniz.bırakın bu ttneti ya.ben bugün türk telekoma ait hem tlf nu hemde interneti kapaattıracam.3g çıktı enayimiyim haybeya sabit ücret ödüyeyim.istedim yerden laptopumla nete bağlanmak varken
bende 8 mb geçtim sanırım azda olsa faydası oldu yalnız ttnet
istenilen hız aktarmıyor malesef.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri