REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bugün TTnet'ten aradılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bugün TTnet'ten aradılar

Arkadaşlar biz 8 megabit talebinde bulunmuştuk bugun telefon geldi ve 8 megabit olamayacagını ve 6 megabit olacagını soylediler neden 8 deilde 6 ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bölgeden bölgeye degişiyor hızla malesef tam 8 mgbit hız olan yerler azdır bana göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bence siz bu soruyu ttnete sorun yada sizzi arayan kişiye sorsaydınız size net cvpı verirdi gelelim sorununuza dostum santarlle sizin ev uzaklıgına göre degişyio hız ayrıca kullandıkları kablodanda fark ediyo yani onun 6mps hızınız olabilir başka nedendende olabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oturduğun ev ile bölgedeki santralin mesafesine göre adsl hızına sahip olabilirsin.
    santrale yakınsan 6-8 mbit arası alırsın. uzaksan 2-4 mbit alırsın.
    ben 8mbite geçtim. 3 gun sonra 6mbite indirdiler. fakat aradım dedim 8mbit desteklyor. kopmuyor hattım. tekrar 8mbite çıkardılar.. santralin uzaklığı 1.8 km mesafe.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

santral desteklemiyordur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

8 mBit olayı genelde 6 civarlarında oluyormuş arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim ev santralden 750 m uzaklıkta ve hızı da 8 mb geliyor hiçbir sorunum yok benim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre mantıksız 6 Megabit geliyor 8 Megabit gelmiyor ne ayak kabloyla alakası yok
    uzaklık yakınlık fark etmez ayrıcalık bir sorun var bu konuyu yetkili ttnet bayi şübesinde başvur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende müracaatta bulundum bana da kablodan dolayı olmayacağını sölediler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BURASI TÜRKİYE NORMALDİR BÖYLE ŞEYLER parasını alırken en hızlı hizmetten alırlar hizmeti verirken kaplumbağa hızı ile verirler yine de hakkımızı arayamayız..bu böyle gelmiş böyle de gidecek gibime geliyo..

tüketici derneğinin slogan olarak kullandığı bir "KOYUN" var aynen öyleyiz işte her türlü haksızlığa koyun sürüsü gibi sesimiz çıkarmadan razı oluyoruz...organize olup kitleler halinde karşı çıkmıyoruz hiç bir şeye

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri