sen bu lazlara baya takmışsın bir gün foruma saldıracaklar göreceksin o zaman hahahaa
o zaman bi tedbir alalım napabilirim ona göre önlemimizi alalımalperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
aloo lazlara bulaşmayın samsunda oturuyorum ama aslen rizeliyim![]()
al bence de bak okan abi kızdı vallahi okanın resimleri meşhurdur sana bir kızarsa görürsün o zaman demedi deme...
![]()
ama ne akın yapmışlar beee
daha düşmanla karşılaşmadan hepsi bitmiş zaten![]()
[COLOR="DarkRed"]karikatür oluşu hakaret etmesini doğrulamazCOLOR]
Konu ğvanduri tarafından (20-01-2007 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım bu karikatürü hiçbir kimseyi kakaret olsun diye koymadık bu karikatürü bizde yapmadık mizah sitelerin'den birisinden alıp koyduk o zaman siz bize deyil de onu yayınlayan karikatür sitelerine sitemde bulunman gerekir diye düşünüyorum.
tekrar tekrar söylüyorum hiç bir kimseye hakaret etme gibi biniyetimiz yok saygılar
Dostum kimsenin kimseyle dalga geçtiği hakaret ettiği yok hepimiz Türk insanıyız
ayrım yapmaya kimsenin hakkı yok karikatür olağan bir şeydir şahıslara özelde yapılıyor hakaretle uzaktan yakından ilgisi yoktur zaten heryerde bu tip karikatürler vardır o zaman herkese yasak getirmemeiz lazım bunuda yapamayız değilmi o yüzden espiriyi espiri olarak alğılayın lütfen saygılar....:45:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri