Hakaret olarak algılamayın.Ben aslen rizeliyim ama pek hakaret olarak algılamadım
SEN LAZ MISIN?????????????????????
Hakaret olarak algılamayın.Ben aslen rizeliyim ama pek hakaret olarak algılamadım
SEN LAZ MISIN?????????????????????
arkadaşım bu karikatürü hiçbir kimseyi kakaret olsun diye koymadık bu karikatürü bizde yapmadık mizah sitelerin'den birisinden alıp koyduk o zaman siz bize deyil de onu yayınlayan karikatür sitelerine sitemde bulunman gerekir diye düşünüyorum.
tekrar tekrar söylüyorum hiç bir kimseye hakaret etme gibi biniyetimiz yok saygılar
Bugün T.C Başbakanı hakkında bile karikatür çizilebiliyor yani hakaret olarak algılamayın lütfen.. Eğer bunu hakaret olarak algılarsak temel fıkralarını ne yaparız ??
muhahaha hey aslanlarım hucum
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
gerçekte söylenemeyen sözler şaka ile (karikatür) ile vurgulanır hep... !!!
Dostum kimsenin kimseyle dalga geçtiği hakaret ettiği yok hepimiz Türk insanıyız
ayrım yapmaya kimsenin hakkı yok karikatür olağan bir şeydir şahıslara özelde yapılıyor hakaretle uzaktan yakından ilgisi yoktur zaten heryerde bu tip karikatürler vardır o zaman herkese yasak getirmemeiz lazım bunuda yapamayız değilmi o yüzden espiriyi espiri olarak alğılayın lütfen saygılar....:45:
kime nerede hakaret edilmiş dostum..
laz muhabbetini biliyorsun hem karikatürlerde hem fıkralarda dolaşıyor bize özgü birşey değilki maksadımız muhaabbet olsun ve espri anlayışıyla çizilmiş bir karikatür büyütmye gerek yok hakarette yok..
selametle.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri