Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Laz ordusu akında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakaret olarak algılamayın.Ben aslen rizeliyim ama pek hakaret olarak algılamadım

SEN LAZ MISIN?????????????????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ğvanduri Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hakaret olarak algılamayın.Ben aslen rizeliyim ama pek hakaret olarak algılamadım

SEN LAZ MISIN?????????????????????

ben merkezdenim oyüzden laz deyilim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ğvanduri Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [COLOR="DarkRed"]karikatür oluşu hakaret etmesini doğrulamazCOLOR]
    arkadaşım bu karikatürü hiçbir kimseyi kakaret olsun diye koymadık bu karikatürü bizde yapmadık mizah sitelerin'den birisinden alıp koyduk o zaman siz bize deyil de onu yayınlayan karikatür sitelerine sitemde bulunman gerekir diye düşünüyorum.

tekrar tekrar söylüyorum hiç bir kimseye hakaret etme gibi biniyetimiz yok saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün T.C Başbakanı hakkında bile karikatür çizilebiliyor yani hakaret olarak algılamayın lütfen.. Eğer bunu hakaret olarak algılarsak temel fıkralarını ne yaparız ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

muhahaha hey aslanlarım hucum
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugün T.C Başbakanı hakkında bile karikatür çizilebiliyor yani hakaret olarak algılamayın lütfen.. Eğer bunu hakaret olarak algılarsak temel fıkralarını ne yaparız ??
    evet aynen katılıyorum karikatürleri hakaret olarak algılarsak o zaman karikatürcüler boşu boşuna bir şeyler çizmesinler başka işler yapsınlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekte söylenemeyen sözler şaka ile (karikatür) ile vurgulanır hep... !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[color="DarkRed"]karikatür oluşu hakaret etmesini doğrulamazCOLOR]
    Dostum kimsenin kimseyle dalga geçtiği hakaret ettiği yok hepimiz Türk insanıyız
    ayrım yapmaya kimsenin hakkı yok karikatür olağan bir şeydir şahıslara özelde yapılıyor hakaretle uzaktan yakından ilgisi yoktur zaten heryerde bu tip karikatürler vardır o zaman herkese yasak getirmemeiz lazım bunuda yapamayız değilmi o yüzden espiriyi espiri olarak alğılayın lütfen saygılar....:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[COLOR="DarkRed"]karikatür oluşu hakaret etmesini doğrulamazCOLOR]
    kime nerede hakaret edilmiş dostum..
    laz muhabbetini biliyorsun hem karikatürlerde hem fıkralarda dolaşıyor bize özgü birşey değilki maksadımız muhaabbet olsun ve espri anlayışıyla çizilmiş bir karikatür büyütmye gerek yok hakarette yok..
    selametle.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri