Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
76 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Dreamsoft 1.4.4.6 TPS,Absat,Cabo,Polsat,Biss ve CW Zee TV OK !!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekrar soruyorum arkadaşlar bu yazılım atlanta 3400d cı pro ya yüklenebiliyormu yani (dreamsoft veya metadream yazılım) her ikiside atılabilirmi bu cihaza...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı
    Bu iş balık tutmayı öğretmeye pek benzemez ama.Balık tutamazsanız başka birşey yersiniz ama yazılım editlemede harf hatası cihazınıza zarar verir.hadiyin ozzaman ben balık tutmayı öğretiyorum.siz balığı tutun yanında rakı da benden.
    denemek isteyen buyursun resimli anlatım;only english.
    yalnız yazılımı editlemeyi beceren denemeden vermesin.önce kendi cihazını uçursun sonra bizimkileri
    :computer: başladık bakalım şu balıklar nasıl tutuluyormuş ucurulacak cihazlar ve ötesineeeee

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digitech5 Nickli Üyeden Alıntı
    tekrar soruyorum arkadaşlar bu yazılım atlanta 3400d cı pro ya yüklenebiliyormu yani (dreamsoft veya metadream yazılım) her ikiside atılabilirmi bu cihaza...
    meta kullan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önceden sunny kullanıyordum arkadaşlar AKAİ METEWARE TABANLI 9500 CI tavsiye ettiler USTALAR sizce nasıl mkine birde buyazılımlar bu makineye uyarmı bu makinenin öz. nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı
    önceden sunny kullanıyordum arkadaşlar AKAİ METEWARE TABANLI 9500 CI tavsiye ettiler USTALAR sizce nasıl mkine birde buyazılımlar bu makineye uyarmı bu makinenin öz. nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
    Sizin sunny cihaz yazılımları bu makineye uymaz ama,bu cihazı aldığınızda yazılım sıkıntısı yaşamazsınız..
    Akai destek siteleri
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı sunny cihaza atmayacağım önceden sunny kullanıyordum onu başkasına verdim beğenmediğim için arkadaşlar AKAİ 9550 CI önerdiler bende makine hakkında bilgim olmadığı icin bazı bilgiler edinmek istedim özellikle yazılım desteği bakımından bazı arkadaşlar next dediler fakat bir haftadır internette yaptığım araştırmalara ğöre METEWARE TABANLI CİHAZLAR yazılım desteği bakımından en iyi cihaz gibi geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence Mepg 4 HD TV Özelliği Olan bir cihaz almanız daha iyi bir yatırım olacaktır..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben Kütahya Simav ilcesinde oturuyorum sizin dediginiz cihazın buralara ulaşması zor AKAİ cihazı şipariş vereli bir hafta oldu hala gelecek onun için sizin dediğiniz Mepg 4HD TVözelliğine sahip cihaz 2 sened ancak gelir yinede sizin söylediğiniz cihazın fiatı ne alemde acaba öneriniz için yinede teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

meta dream 1.5.8 upd 12.5.2006 bunda tv kabo vaemı

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri