REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: satılık veya takaslı DREAMBOX 500S + 5 aylık full server

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kod:
     	Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

fiyat için biraz daha düşünün derim ama yine cihaz sizin tabi siz bilirsiniz
    ordakı server sadece yabancı kanallar mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceydonmez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mrb arkadaslar;

1 ay once aldığım dm500s 1kalite klonu 220tl satıyorum ve 3 G ozelıklı telefonlarla takas yaparım.İlgili arkadaşlar mümkunse PM üzerınden bana ulaşsın.

GEREKSİZ YORUM YAPMAYINIZ...
    1 yıllık full server hediyeli + 2 yıl garanti + sıfır 220 tl dir. Bence 2.el olduğu için biraz indirim yap, belki almak isteyen çıkar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mekan73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 yıllık full server hediyeli + 2 yıl garanti + sıfır 220 tl dir. Bence 2.el olduğu için biraz indirim yap, belki almak isteyen çıkar.
    almak ısteyen olursa senın dedıgın yerden alır,ben fıyat konusunda son fıyatır 220tl ilave etmeyı unuttum benım cıhazın da 2 yıl garantısı var bilgine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceydonmez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DİKKAT ederseniz gereksiz yorum yazmayın diye yazı yazdım.zaten alıcı değilsiniz ve gereksiz yere mesaj kirliliği yapyanız.alıcı biri varsa bana pm den ulaşabilr diye yazı yazdım.cıhaz benım olduğundan istediğim her fiyatı yazarım orası sızlerı ılgılendırmez.
    İnternetten çok kandırılan arkadaşlar oluyor, bari bizim bu forumun üyeleri kandırılmasın diye yazıyoruz sadece, sonuçta burası paylaşım forumudur. Arkadaşlarla bilgiler yazmak, onları bilgilendirmek sanırım boş yere mesaj yapmaz değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mumkunse ozaman ADMIN arkadaslar,forumda bır BİLGİLENDİRME bolumu acsınlar kı buralarda da bu tarz yazılar yazılmasın (orada daha uygun fıyata var yok burada daha fazla garanti vs vs vs bu actıgım konu tartışma bolumu değildir ) bilginize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu forumda özeldende olsa kimse kimseye küfür edemez sen git cihazını nerde satacaksan sat.

konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri