arkadaşlar kaç gündür konu açmak istiyorum açamıyorum hata alıyorum birazdan açılmış konunun içine hızlı cevabı deniyecem bakalım olacakmı?
arkadaşlar kaç gündür konu açmak istiyorum açamıyorum hata alıyorum birazdan açılmış konunun içine hızlı cevabı deniyecem bakalım olacakmı?
LEBEN ?
neden burda oldu iş arayanlar bölümünde olmuyor acaba orda konu açma yetkim yokmu yaw bir kız arkadaşım için iş arayanlar bölümünde arkadaşım için iş ilanı yazacaktımda
LEBEN ?
Hangi bölümlerde sorun var kontrol edelim.
ilan bölümünde arkadaşım böyle bir hata alıyorum Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in /home/supersat/public_html/includes/functions_search.php on line 196
LEBEN ?
konuyu halen açamadım arkadaşım!.....
LEBEN ?
Ayarlarda bir sorun gözükmüyor.Forumdan çıkış yapıp cerezleri silip tekrar giriş yapıp deneyin.
Forum yoğunluğundan kaynaklanıyor genelde. Konu başlığını kısa tutarsanız daha kolay olur.Cogu vbulletin kullanan sitelerde var bu durum
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Dip not;Serverda ayarlar ile oynadık inşallah durum çözülmüştür sorun olursa yazın tekrar bakalım ben durumu gerekli yerlere ilettim
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri