Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: bu biiirrr...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart bu biiirrr...

Memlekette boþanma oranlarý çok artmýþ...en ufak tartýþmalarda dahi eþler soluðu mahkeme salonlarýnda alýr olmuþlar... bu durumdan rahazsýzlýk duyan bazý kuruluþlar “þu iþe bir çare bulalým” diyerek sývamýþlar kollarý...
    Uzun zamandýr anadoluda bir dað köyünde 90 yaþýndaki bir dede ile 85 yaþýndaki bir ninenin 70 yýllýk evliliði içerisinde çok iyi geçindikleri ve birbirlerine karþý ufacýk bir kötü söz söylemedikleri kulaktan kulaða yayýlýrmýþ...
    Bu söylentiyi duyan kuruluþlar yaþlý çift ile röportaj yapmak için bir ekip yollamýþlar...
    Ekip söylentideki köye varmýþ ve evi bulmuþ...
    Dede evin avlusunda aðaç kütüðüne oturmuþ vaziyette dururken yanýna gelmiþler ve kendilerini tanýtmýþlar...nihayet “amca siz bunca yýldýr hiç bir birinizle kavma etmemiþsiniz bunun sýrrý nedir?” diye sormuþlar...
    Amca; evlat bizde adettir, damat, gelin evine atla gidip gelini ata bindirir evine öyle getirir...bende zamanýnda bizim haným için öyle yaptým...ata bindirdim ve patikadan gelirken yolda at tökezledi...geminden biraz çekerek atýn kulaðýna “bu biiir” dedim...neyse biraz daha ilerledik at yine tökezledi...gemini biraz daha sert çekip “bu ikiii” dedim...tam köye yaklaþmýþtýk ki at yine tökezledi...usulca hanýmý attan indirdim ve çektim filintayý alnýndan vurdum atý...hayvan debelendi bir süre ve oldü...bizim haným bu iþe çok kýzdý. Baþladý baðýrmaya “sen nebiçim adamsýn, hiç hayvan birden ikiden anlarmý? Vicdansýz herif vs.” Usulca hanýmýn kulaðýna eðildim ve “bu biiir” dedim... iþte o gün bu gündür hiç kavga etmeyiz...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

at anlamýyoo ama karýsý anlamýþ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri