forumda yabancı kanlaların avatars,ı vardı bulamıyorum kaldırdınızmı avartayı
benim avartamın yabancı kanallı olanı tps sky ve xxl oynar veya hareketlisi vardıya sayın admin saygılar:occasion14::Smiletabar
forumda yabancı kanlaların avatars,ı vardı bulamıyorum kaldırdınızmı avartayı
benim avartamın yabancı kanallı olanı tps sky ve xxl oynar veya hareketlisi vardıya sayın admin saygılar:occasion14::Smiletabar
Bakalım varmı öyle bir avatar![]()
Olan avatarların hepsi orada var.biz kaldırmadıkl dediginiz sekil avatara baktım malesef yok.başka forumla karıştırmayasınız.Kimsenin ne avatarını sileriz nede forumdan kaldırırız tekrar bir bakarsanız sevinirim.Valla bizde hiç öyle avatar varmıydı bilmiyorumhotti.76 Nickli Üyeden Alıntı
vardı bir ara sayın serkan yılmaz yabancı kanal avartası bir üyede gördüydüm kışın genede sagol hocam sarkan yılmaz saygılar
o üye belki de kendi bilgisayarından gif görüntüsü olarak yüklemiştir o da olabilir büyük ihtimallehotti.76 Nickli Üyeden Alıntı
ewet olabilir hocam gözünüze carparsa ban haber verin özel pm atın sayın admin ve modretör,ler umuter hocam
OLmazsa sorun degil ben akşama yaparım avatar yabancı kanalların sorun d egil benim için boş anımda yaparız![]()
estağfirullah arkadaşım hocalık haddimize değilhotti.76 Nickli Üyeden Alıntı
biz sadece bilgiyi paylaşıyoruz o kadar herkesin herkese verebileceği bi bilgi vardır hayatta önemli olan onu alabilmek ve verebilmek saygılar
ya üstad araya da supersat forumu caktırmadan koymuşsun valla helal olsun şimdi coğu kişi dikkat etmeden alır formunada koyar bunu:smiles10 :smiles10Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri