REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Yapı Kredi-Worldcard Yıllık Ücreti 40 TL.Nedir bu ya?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yaptım arkadaşım bağırıp çağıracaksınız bu yaptıklarının yasal olmadığını gerekiyorsa hemen kartı iptal etmelerini ve hakkınızı mahkemede arayacağınızı söyleyin bu kadar basit ayrıca ben hiç bir taahütdede bulunmadım şu kadar harcayacağım diye bankalar artık kapıların önlerinde bekliyor kredi kartı versinler diye bubnu da belirteceksiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana 80 gelmişti...(ek kartımda var...) aradım..."siz iyi bir müşterimizsiniz...sizin ücretinizi iade ediyoruz" dediler... yanlız ben ilk başta "benden bu parayı alırsanız hemen iptal ettiririm" demiştim...iptal ettiler...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm usatalar benımde basıma geldı yapı kredı her ay duzenlı harcama ve odeme yapan musterılerıne kart ucretını ıade edıyor yapmanız gereken tek sey bankaya gıdıp bankanın ıcındekı telefonu kullanarak musterı hızmetlerını aramanız ve ıstemıyorum demenız yanı bı nevı tehdıt gıbı reste rest hemen yelkenler suya ınıyo bu seferlık almıyalım dıyolar bankaya gıdıp aramanız daha ınandırıcı grlıyor onlara evden aradınızmı tınlamıyolar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

700 TL Harcanmazkı 40tl için bunlar bul muş lar kazları yoluyorlar iptaletimeten başka çaremiz kalmadı
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en kesin yöntem bir KREDİKARTI İADE DİLEKÇE'si ile bulunduğun il veya ilçedeki Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvurman.Kesin çözüm.1 ayda iade ediyorlar ücreti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim hesap ekstre'm de yıllık ücret yazılmamış bakalım önümüzdeki aylarda ne çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana henuz gelmedi.
    umarım böle 40 felan gelmez
    iş bankası maximum kart var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benımde basımdan boyle bır olay gectı bzım fırma yapı kredı bankasıyla calıstıgı ıcın.dılekceyle hallettık.bır daha gelmedı.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri