bana 80 gelmişti...(ek kartımda var...) aradım..."siz iyi bir müşterimizsiniz...sizin ücretinizi iade ediyoruz" dediler... yanlız ben ilk başta "benden bu parayı alırsanız hemen iptal ettiririm" demiştim...iptal ettiler...
selametle...
bana 80 gelmişti...(ek kartımda var...) aradım..."siz iyi bir müşterimizsiniz...sizin ücretinizi iade ediyoruz" dediler... yanlız ben ilk başta "benden bu parayı alırsanız hemen iptal ettiririm" demiştim...iptal ettiler...
selametle...
slm usatalar benımde basıma geldı yapı kredı her ay duzenlı harcama ve odeme yapan musterılerıne kart ucretını ıade edıyor yapmanız gereken tek sey bankaya gıdıp bankanın ıcındekı telefonu kullanarak musterı hızmetlerını aramanız ve ıstemıyorum demenız yanı bı nevı tehdıt gıbı reste rest hemen yelkenler suya ınıyo bu seferlık almıyalım dıyolar bankaya gıdıp aramanız daha ınandırıcı grlıyor onlara evden aradınızmı tınlamıyolar
700 TL Harcanmazkı 40tl için bunlar bul muş lar kazları yoluyorlar iptaletimeten başka çaremiz kalmadı
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
en kesin yöntem bir KREDİKARTI İADE DİLEKÇE'si ile bulunduğun il veya ilçedeki Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvurman.Kesin çözüm.1 ayda iade ediyorlar ücreti..
benim hesap ekstre'm de yıllık ücret yazılmamış bakalım önümüzdeki aylarda ne çıkar
bana henuz gelmedi.
umarım böle 40 felan gelmez
iş bankası maximum kart var
benımde basımdan boyle bır olay gectı bzım fırma yapı kredı bankasıyla calıstıgı ıcın.dılekceyle hallettık.bır daha gelmedı.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri