bana 80 gelmiþti...(ek kartýmda var...) aradým..."siz iyi bir müþterimizsiniz...sizin ücretinizi iade ediyoruz" dediler... yanlýz ben ilk baþta "benden bu parayý alýrsanýz hemen iptal ettiririm" demiþtim...iptal ettiler...
selametle...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bana 80 gelmiþti...(ek kartýmda var...) aradým..."siz iyi bir müþterimizsiniz...sizin ücretinizi iade ediyoruz" dediler... yanlýz ben ilk baþta "benden bu parayý alýrsanýz hemen iptal ettiririm" demiþtim...iptal ettiler...
selametle...
slm usatalar benýmde basýma geldý yapý kredý her ay duzenlý harcama ve odeme yapan musterýlerýne kart ucretýný ýade edýyor yapmanýz gereken tek sey bankaya gýdýp bankanýn ýcýndeký telefonu kullanarak musterý hýzmetlerýný aramanýz ve ýstemýyorum demenýz yaný bý nevý tehdýt gýbý reste rest hemen yelkenler suya ýnýyo bu seferlýk almýyalým dýyolar bankaya gýdýp aramanýz daha ýnandýrýcý grlýyor onlara evden aradýnýzmý týnlamýyolar
700 TL Harcanmazký 40tl için bunlar bul muþ lar kazlarý yoluyorlar iptaletimeten baþka çaremiz kalmadý
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
en kesin yöntem bir KREDÝKARTI ÝADE DÝLEKÇE'si ile bulunduðun il veya ilçedeki Tüketici Haklarý Hakem Heyeti'ne baþvurman.Kesin çözüm.1 ayda iade ediyorlar ücreti..
benim hesap ekstre'm de yýllýk ücret yazýlmamýþ bakalým önümüzdeki aylarda ne çýkar
bana henuz gelmedi.
umarým böle 40 felan gelmez
iþ bankasý maximum kart var
benýmde basýmdan boyle býr olay gectý bzým fýrma yapý kredý bankasýyla calýstýgý ýcýn.dýlekceyle hallettýk.býr daha gelmedý.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri