Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arasý

Konu: Yapý Kredi-Worldcard Yýllýk Ücreti 40 TL.Nedir bu ya?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana 80 gelmiþti...(ek kartýmda var...) aradým..."siz iyi bir müþterimizsiniz...sizin ücretinizi iade ediyoruz" dediler... yanlýz ben ilk baþta "benden bu parayý alýrsanýz hemen iptal ettiririm" demiþtim...iptal ettiler...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm usatalar benýmde basýma geldý yapý kredý her ay duzenlý harcama ve odeme yapan musterýlerýne kart ucretýný ýade edýyor yapmanýz gereken tek sey bankaya gýdýp bankanýn ýcýndeký telefonu kullanarak musterý hýzmetlerýný aramanýz ve ýstemýyorum demenýz yaný bý nevý tehdýt gýbý reste rest hemen yelkenler suya ýnýyo bu seferlýk almýyalým dýyolar bankaya gýdýp aramanýz daha ýnandýrýcý grlýyor onlara evden aradýnýzmý týnlamýyolar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

700 TL Harcanmazký 40tl için bunlar bul muþ lar kazlarý yoluyorlar iptaletimeten baþka çaremiz kalmadý
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Aradým müþ.hizmetlerini özel müþteriymiþim 3 ayda 750 tl harcama tutarý yaparsam almayacaklarmýþ su an iade ettiler zaten 3 ayda ben daha fazla harcama yaparým kart bedelini aldýk 4440444 arayýnca 1-7-2 tuþlayýn hemen baglanýyor

Bilginize
    Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta
    1. yoltelefonla müþteri hizmetlerini ara.yýllýk ücret iadesini iste(büyük ihtimal þukadar harcama yaparsanýz kart ücreti geri alýrýz der
    Yazdýðým mesajdaki 1. yola göre göre iþlem yapmýþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en kesin yöntem bir KREDÝKARTI ÝADE DÝLEKÇE'si ile bulunduðun il veya ilçedeki Tüketici Haklarý Hakem Heyeti'ne baþvurman.Kesin çözüm.1 ayda iade ediyorlar ücreti..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim hesap ekstre'm de yýllýk ücret yazýlmamýþ bakalým önümüzdeki aylarda ne çýkar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana henuz gelmedi.
    umarým böle 40 felan gelmez
    iþ bankasý maximum kart var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benýmde basýmdan boyle býr olay gectý bzým fýrma yapý kredý bankasýyla calýstýgý ýcýn.dýlekceyle hallettýk.býr daha gelmedý.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri