Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Fatih hoca bu haberi oku

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

A Milli Futbol Takýmýmýz'la ayný grupta yer alan Belçika'da Teknik Direktör Franky Vercauteren, dün Ermenistan karþýsýnda alýnan 2-1'lik yenilginin ardýndan görevinden istifa etti.

VANDERECKEN'ÝN YERÝNE GELMÝÞTÝ
    Nisan ayýnda Rene Vanderecken'in Nisan ayýnda istifasýnýn ardýndan göreve gelen Vercauteren, 1 Ocak 2010'da takýmýn baþýna geçecek Dick Advocaat'ýn geliþine kadar geçici olarak görevi devralmýþtý. Bu geliþmenin ardýndan 10 Ekim'de Milli Takýmýmýz'a karþý Belçika'da kimin takýmýn b
    aþýnda çýkacaðý merak konusu.

ensonhaber.com

Terim aylýk 200-300 milyar lira para alýyor.Ýstifa edermi hic? aptalmý bu adam.cok merak ediyorum, dunya lideri abd nin baskaný ne kadar maas alýyor acaba aylýk?.nette arastirdim goremedim ama ogrenmek isterim.fatih terim bu ulkedeki doktordan muhedisten bilim adamýndan fazla ne yapiyorda 200 300 insanýn bir aylýk maasýný alabiliyor.bu para nerden geliyo,bu adamýn vasfý ne? futbola bu kadar para yatýrmanýn manasý ne? bakýn basketbola.adamlar bisiler yapmaya calýsýyor ve yapiyorda.fatih terim býrakýp gidermi 200 mlyar aylýgý.
    yazýk cok yazýk bu ulkede o kadar ac ýnsan o kadar zor da olan ýnsanlar var
    býde fatýh terýmýn bu kadar para aldýgýný býlýp yaptýklarýný gormek bený Çok uzuyo
    Konu OLDSMAN tarafýndan (10-09-2009 Saat 18:23 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: flood

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya o gitsin bu gelsinle baþarý mý gelirmiþ...
    imparatordu hani 1 sene önce bu futbolcular bu takým bu teknik heyet diil miydi finalin kapýsýndan dönen...

ayda aldýðý 200 milyar yýlda 2.4 trilyon yapar 1.5 milyon euro bile deðil yeni gelecek antrenör bedava mý yapcak antrenörlüðü

bu ibareler çok büyük bi saygýsýzlýkdýr bnm gözümde vefa denen þeyler önemli olmalý

bu takýmýn bi sürü sakatý vardý eksiði vardý açýn bakýn ilk estonya macýna belçika macýna
    ispanya macýnda bile kafa kafaya top oynadýkk ne suçu var fatih terimin iyi yapýnca yapmasý gerekeni yaptý kötü yptý defolsun gitsin olmaz böle biþey þanssýzdýk onunu sürecinde bu durumlar meydana geldi

fatih terim otoritesiyle karizmasýyla herþeyiyle yakýþýyor bnm mill takýmýma ... kalýcakdýr kalmalýdýrda ...

eðer biz 11 kiþi defans yapmýyosak oyun çirkinleþtirmeden atak oynuyosak bu fatih terim sayesindedir
    Konu three_20 tarafýndan (10-09-2009 Saat 18:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mýllý takým fatýh terýmýn kaprýslýgýnden elendý o hala kafasýna gore adamalarý alsýn yazýk cok yazýk oynayanlar beklesýn yýldýraylar fatýhler gokdenýzler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ülkede istifa diye bir sözcük lugat kelime tanýnmaz bilinmez.bu ne siyasilerce ne spor nede kamuda yönetici sýfatýndaki kiþilerce tanýnýr.milli takýmýn baþýna teknikdirektör niçin getirilir...o takýmý baþarýya ulaþtýrsýn þampiyon yapsýn diye,peki takýmý dünya veya avrupa þampiyonu yaptýmý?hayýr..final oynattýmý hayýr peki bu adamýn baþarýsý ne..hiç.
    koca türkiyede baþka antranör yokmuþ gibi..bir galatasarayýn kapýsýnda bir milli takýmýn kapýsýnda,basýn ve medyadaki yalakalarý sayesinde kumuþ tezgahý iki kapý arasýnda dönersermaye tarzý git gel.arkadaþýmýzýn birý vefasýzlýktan bahsediyor..arkadaþým kimsenin fatih terime vefa gösterme mecburiyeti yok,onun galatasaray veya millitakýmdaki görevi bir iþtir,iþidir.iþe giden iþini yapmaya çalýþan birine iþveren veya çalýþma arkadaþlarý veya birileri niçin vefa göstersin..yaptýðý iþ karþýlýðý parasýný almýyormu,bedavamý çalýþýyor...yýlda 1.5 milyon ayda 150 bin euro bu paraya koca türkiyede kaç kiþi çalýþýyor ne karþýlýðý çalýþýyor bir bileniniz varmý...bosnadaki maçta tirbüne çýkma olayýda kendisi tarafýndan önce planlanmýþ olay gibi geliyor..týpký antrenörlük hayatý gibi...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anaaaaaaaaaaaaaaaaa sanki yeni gelen bedavaya çalýþýcak ....... aldýðý paraya takmýþlar neleri çalýyolar kimin oðullarý akrabalarý zengin oldu halada destek çýktýnýz bi fatih terim batýrdý türkiyeyi helal olsun helal olsn helal olsn .......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konunun terimle alakasý yok elde olan kumaþ belli. Bizim yýldýz olarak gördüðümüz Arda-Tucay-Semih-Emre vb oyuncular avrupa oyuncularýnýn yanýnda sönük kalýo. Türkiyede yaptýklarý þovlarý avrupada yapamazlar avrupadaký oyunclular öle önunden geçen adama bakmazlar basit çalým yemezler.

ben bunu bir çok defa söyledým türk futbolu son yýldýr çok geriledi türk futbolcularda iþ yok bunun en büyük sebebide yabancý futbolcu düþkünlüðü ve takýmlarda yabancý kontejyaný takýmýn yarýsýndan falasý yabancý eðer serbers býrakýlsa büyük takýmlar bir tane bile türk oyuncu almaz.

Þöle bir bakýyorum ben Türk takýmýnamý görev verdim yoksa yabancý bir takýma takýmda türkten çok yabancý futbolcu var sahada ben ozaman GS-FB-BJK tutacaðýma gider milaný tutarým oda yabancý sadece türkiyede olmak yetmio. Alt yapý yok Türk oyuncular yem gibi atýlýo gidio sonuç olarak ta 11 i bir araya geldiði zaman dökülüyorlar. durum bundan ibaret zaten çok kötü bir ligimiz var.

Konunun fatih terimle uzaktan yakýndan alakasý yok dun akþamký macta öle yedekte olupta maçý cevirecek bir oyuncuda yoktu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý swerrt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

A Milli Futbol Takýmýmýz'la ayný grupta yer alan Belçika'da Teknik Direktör Franky Vercauteren, dün Ermenistan karþýsýnda alýnan 2-1'lik yenilginin ardýndan görevinden istifa etti.

VANDERECKEN'ÝN YERÝNE GELMÝÞTÝ
    Nisan ayýnda Rene Vanderecken'in Nisan ayýnda istifasýnýn ardýndan göreve gelen Vercauteren, 1 Ocak 2010'da takýmýn baþýna geçecek Dick Advocaat'ýn geliþine kadar geçici olarak görevi devralmýþtý. Bu geliþmenin ardýndan 10 Ekim'de Milli Takýmýmýz'a karþý Belçika'da kimin takýmýn b
    aþýnda çýkacaðý merak konusu.

ensonhaber.com

Terim aylýk 200-300 milyar lira para alýyor.Ýstifa edermi hic? aptalmý bu adam.cok merak ediyorum, dunya lideri abd nin baskaný ne kadar maas alýyor acaba aylýk?.nette arastirdim goremedim ama ogrenmek isterim.fatih terim bu ulkedeki doktordan muhedisten bilim adamýndan fazla ne yapiyorda 200 300 insanýn bir aylýk maasýný alabiliyor.bu para nerden geliyo,bu adamýn vasfý ne? futbola bu kadar para yatýrmanýn manasý ne? bakýn basketbola.adamlar bisiler yapmaya calýsýyor ve yapiyorda.fatih terim býrakýp gidermi 200 mlyar aylýgý.
    yazýk cok yazýk bu ulkede o kadar ac ýnsan o kadar zor da olan ýnsanlar var
    býde fatýh terýmýn bu kadar para aldýgýný býlýp yaptýklarýný gormek bený Çok uzuyo
    :45::45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    konunun terimle alakasý yok elde olan kumaþ belli. Bizim yýldýz olarak gördüðümüz Arda-Tucay-Semih-Emre vb oyuncular avrupa oyuncularýnýn yanýnda sönük kalýo. Türkiyede yaptýklarý þovlarý avrupada yapamazlar avrupadaký oyunclular öle önunden geçen adama bakmazlar basit çalým yemezler.

ben bunu bir çok defa söyledým türk futbolu son yýldýr çok geriledi türk futbolcularda iþ yok bunun en büyük sebebide yabancý futbolcu düþkünlüðü ve takýmlarda yabancý kontejyaný takýmýn yarýsýndan falasý yabancý eðer serbers býrakýlsa büyük takýmlar bir tane bile türk oyuncu almaz.

Þöle bir bakýyorum ben Türk takýmýnamý görev verdim yoksa yabancý bir takýma takýmda türkten çok yabancý futbolcu var sahada ben ozaman GS-FB-BJK tutacaðýma gider milaný tutarým oda yabancý sadece türkiyede olmak yetmio. Alt yapý yok Türk oyuncular yem gibi atýlýo gidio sonuç olarak ta 11 i bir araya geldiði zaman dökülüyorlar. durum bundan ibaret zaten çok kötü bir ligimiz var.

Konunun fatih terimle uzaktan yakýndan alakasý yok dun akþamký macta öle yedekte olupta maçý cevirecek bir oyuncuda yoktu.

bende biraz tersini düþünüyorum aslýnda. ben fatih terimi çok beðenir vede severim. ve herzamanda derim ki türkiyede fatih terimden iyisi yok.

benim tarif ettiðim fatih terim kompleksiz kaprissiz sadece iþine odaklanan bir fatir terim. ancak uzun zamandýr kendini kaybetti. ben yaptým ben en iyiyim en iyiyi ben bilirim havasý bitirdi onu.

bizim oyuncular avrupalýlarýn yanýnda sönük kalýyor lafýna katýýlýyorum. ancak bahsettiðimiz futbolcular bosnalýlar deðil.

avrupa 3. sü oluþumuz herkesi yanýlttý biz orda da iyi oyun oynamadýk. iyi hatýrlayýn saçma sapan dizilimlerle sahaya çýktýk. baktýk olmuyor son dakikada herkes yerli yerine geçiyor ve oyunumuz düzeliyor.

þimdi gelelim bu elemelere. grup maçlarýnýn bitimine 3 maç varken biz havlu atýyoruz. tamam kötüyüz beceriksisiz anlýyorum ama bu kadarda olmaz herhalde.

bir kadrý istikrarý yakalayamadýk. bazý oyunculara aþýrý güvenip sabrettik. bazýlarýnýn yüzüne bakmadýk. bosna maçýnda iyi oyun oynamadýk. yaptýðýmýz deðiþiklikleri herkes olaðan üstü diye yorumluyor ama benim aklým almýyor. oyuna ismail giriyor. halil altýntopu hiç görmüyoruz. ve bunun gibi birçok fark yaratabilecek oyuncuyu milli takýmdan soðuttuk.

þu gruptaki rakiplerimize bakýn Allah aþkýna. bosna ermenistan belçika estonya. biz bunlarýn arasýndan ikinci olamýyoruz. bana göre bunun nedeni yanlýþ yönetim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu adamýn yaptýgý kaprisler,kompleksler
    Olayý biraz daha kiþiselleþtirmiyormu.Biz Türk Milleti Olarak Bu
    Durumu Çekmek Zorundamýyýz ???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Ve Terim ÝSTÝFA EDÝYOR

Fatih Terim, federasyonun önünü açmak için istifa edeceði öðrenildi

Bosna beraberliði sonrasý kurmaylarýyla durum deðerlendirmesi yapan Terim'in federasyonun önünü açmak için istifa edeceði öðrenildi.

Fatih Terim, Bosna maçýndan istediðimiz sonucu alamamamýz durumunda gereðini yapacaðýný açýklamýþtý. Ancak A Milli Takým teknik direktörü, Zenica'da kaybedilen 2 puan ve büyük ölçüde yitirilen 2010 Dünya Kupasý umutlarý sonrasýnda zamaný geldiðinde gereðini yapacaðýný söyledi. Görevinin baþýnda olduðunu belirten deneyimli teknik adamýn kamuoyuna sarfettiði bu sözlerin aksine istifa etme kararý aldýðý ifade edildi. Eleme grubunda oluþan tabloya raðmen baþarýsýz olduðunu kesinlikle düþünmeyen Fatih Terim'in Futbol Federasyonu'nun önünü açmak için bu yönde bir karar aldýðý bildirildi. 1-1 biten Bosna Hersek karþýlaþmasýnýn ardýndan yardýmcýlarýyla bir araya gelen Terim'in Belçika ve Ermenistan ile oynayacaðýmýz iki kritik karþýlaþma öncesi kararýný açýklayacaðý belirtildi.

Özgener kalmasýný istiyor
    Tecrübeli teknik adamýn, federasyon nezdinde bu þekilde nabýz yoklayacaðý, kendisine 'devam et' denilmesi durumunda görevinde kalacaðý kaydedildi. Kayseri'deki Estonya maçýnýn ardýndan bu konu gündeme geldiðinde Fatih Terim ile yola devam edeceklerini üstüne basa basa dile getiren Türkiye Futbol Federasyonu Baþkaný Mahmut Özgener'in de Ay-Yýldýzlý ekibin hocasýný bir yere býrakmaya niyetli olmadýðý bildirildi. (fanatik)

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri