A Milli Futbol Takýmýmýz'la ayný grupta yer alan Belçika'da Teknik Direktör Franky Vercauteren, dün Ermenistan karþýsýnda alýnan 2-1'lik yenilginin ardýndan görevinden istifa etti.
VANDERECKEN'ÝN YERÝNE GELMÝÞTÝ
Nisan ayýnda Rene Vanderecken'in Nisan ayýnda istifasýnýn ardýndan göreve gelen Vercauteren, 1 Ocak 2010'da takýmýn baþýna geçecek Dick Advocaat'ýn geliþine kadar geçici olarak görevi devralmýþtý. Bu geliþmenin ardýndan 10 Ekim'de Milli Takýmýmýz'a karþý Belçika'da kimin takýmýn baþýnda çýkacaðý merak konusu.
ensonhaber.com
Terim aylýk 200-300 milyar lira para alýyor.Ýstifa edermi hic? aptalmý bu adam.cok merak ediyorum, dunya lideri abd nin baskaný ne kadar maas alýyor acaba aylýk?.nette arastirdim goremedim ama ogrenmek isterim.fatih terim bu ulkedeki doktordan muhedisten bilim adamýndan fazla ne yapiyorda 200 300 insanýn bir aylýk maasýný alabiliyor.bu para nerden geliyo,bu adamýn vasfý ne? futbola bu kadar para yatýrmanýn manasý ne? bakýn basketbola.adamlar bisiler yapmaya calýsýyor ve yapiyorda.fatih terim býrakýp gidermi 200 mlyar aylýgý.
yazýk cok yazýk bu ulkede o kadar ac ýnsan o kadar zor da olan ýnsanlar var
býde fatýh terýmýn bu kadar para aldýgýný býlýp yaptýklarýný gormek bený Çok uzuyo

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri