Merhaba saygı değer arkadaşlar Öncelikle konumun yeri burası değil ise ve böyle bir konu açma yetkisi yoksa forum admin arkadaşlarımdan özürdiliyorum foruma ve siz sayın saygı değer arkadaşlarıma saygısızlık yapmak istemem, Evet arkadaşlar yakın çevremden tanıdığım hal vakti iii olmayan sevip saydığım bir kız arkadaşım var çalışmak için işe bakmış ama iş bulamamış iş bulma hususunda benden yardım istedi sizlerden ricam Hatay antakya merkez içinde bayan işçiye ihtiyacı olan arkadaş varsa veya işçiye ihtiyacı olan birini tanıyorsanız ve yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecektir kız arkadaşın yapacağı iş vasfı herhangi bir doktor mühendis veya sekreter işide olabilir yeterki aylık biraz dolgun olsun sigortası olursada daha iii olacağı kanısındayım iş kriterlerini görüşmek içinde bayan arkadaşın bilahire işverenle konuşması söz konusu olabilir kız arkadaşım güven açısından asla sorun yaratmaz ve bu hususta kesinlikle güvenilebilinir bir şahıstır bu hususta bana yardım edebilirseniz çok makbule geçecektir en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye.
İrtibat iş tel no... 0 326 231 21 51
cep 0 542 717 25 96
Yer imleri