REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Babadan şoke eden istek (Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Babadan şoke eden istek (Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut)

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, canlı yayında Gariboğlu ailesinden bir istekte bulundu..

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden 3 milyon euro helallik istedi.

TEKLİF GARİPOĞLU AİLESİ'NDEN GELDİ

Fox TV’ye konuşan Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden kendisine gönderilen haberde “Cinayete karşılık helallik” teklif edildiğini, kendisinin bunu 2 şartla kabul edebileceğini söyledi.

Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti.
    Süreyya Karabulut, “3 milyon euro verirlerse hakkımı helal ederim dedi” dedi

KENDİM İÇİN İSTEMEDİM

"Bu 3 milyon euroyu da kendim için istemedim, yanlış anlaşılmasın" diyen Karabulut, "Bu parayla kızım adına vakıf kurmayı ya da hayır yapmayı düşündüm. Aileden henüz cevap gelmedi. Ama konuşmalarımı kamereya çektiklerini de öğrendim. Ben bugüne dek hiçbir şeyimi basından gizlemedim. Benim canım yanmış. Ben kızımın adını yaşatmak istiyorum. Kan parası değil bu helalleşme" ifadelerini kullandı.

Kaynak:iHA

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne vakıfmış be 3 milyon euro vakıf. Vakıf kurmak bu kadar pahalı olmasa gerek.

Celalettin Cerrah bu cinayetin ardından bir acıklama yapmıştı kızlarına sahip çıkmalaraı gerekirdi die adam çok haklıymış bu kelimeleri yüzünden vali yapıldı.

ne biçim bir babalık kızı elin oğlu ile gezer tozar aradan bir teğmen cıkar sonra vakıf cıkar para cıkar çıkarda çıkar. daha bakalım kimler neler çıkacak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne farkı var anlamadım.... ha kan parası, ha helalleşme... ayrıca bunun kanunumuzda yeri varmıdır bilmem...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya bu kız cok rahat mıs benım anladıgım kımınle oldugu bellı olmayan tıplerden heralde neyse ölünün arkasından konusulmaz ama
    ALLAH taksiratını affetsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kızı hunharca katledilmiş.helallikten bahsediyor..inanamıyorum.
    hiç bir acı taze kalmaz tezi doğru olsa gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha çok helalleşeçekler hepimizin ermeni hepimizin dink olduğu bir ortamda parada bunlarda olduğu sürece çok insan katledecekler sonrada parayla işi halledecekler bazılarının göremediği bu sonrada birilerei çıkaçak kızına sahip çıksaydın diyecek günler geçtikçe herşey gibi bu da unutulaçak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vay be artık insana para ile değer biçilebiliyor vay anasını kıyametin geç kaldığı kesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadar şov bu ül***e fazla birileri hem bu adama dur desin hemde şu cem midir nedir ne karın agrısıysa bulsun getirsin olay kapansın ayıp ya kamuoyu bu kadar meşgull edilmez
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o adamın babalığından şüphe ederim ben şimdi bi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açıklamasını az önce tv de izledim.
    c.g.yi teslim etsinler 2.hesabıma 3 milyon eu yatırsınlar.ondan sonra gariboğlu ailesi ile görüşürüm dedi.parayı karısının emes hastası olduğu emes vakfının kötü durumda olduğunu ve bu vakıfa bağışlayacağını söyledi.
    bence hesabıma yatır diyeceğine şu vakıfa bağışlasınlar diyebilirdi.burada kasıt olmasada hata etmiş diye düşünüyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri