REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: işlemci fanı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart işlemci fanı

.....arkadaşlar konu daha önce açılmışmı bilmiyorum ama arattım bulamadım....
    işlemcinin fanını başka bir fanla değiştermek istiyorum. işlemci fanı 3 kablolu, bendeki ise 2 kablolu farkı varmı veya nasıl monte ederim kabloları yani,
    3. kablo ne işe yarar
    tşk ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AMD-INTEL hangisi,kullandığınız materyaller hakkında bilgi
    vermeden size nasıl yardımcı olalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ıntel p4 3.0 işlemci
    önceki fan intelin yuvarlak modeli idi serisins hatırlayamıyorum cok sesli diye değiştirmiştim. şu an üzerinde ise evercool(EC7025M12S) marka çin malı bir fan var. fanın sogutması ile ilgili problem olma ihtimaline karşı deneme amaçlı KMEX(P1128025HSIN) marka bir fan buldam, işlemci fanı değil galiba ama güçlü bir fana benziyor diğerinden daha büyük pervaneli. ama kablo ve soket problem oldu üzerinde takılı olan 3 kablolu ve soketide 3 lü. diğerinde ise 2 adet kablo var, soketi kesip diğerine monte etsem kabloları nasıl monte edeceğim sokete..

**pentium 4 3.0 ghz
    **512 lik twinmos 400 mhz lik ddr ram (tek)
    **128 gforce fx5200 ekran kartı
    **80 gb hardisk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı oRjiN@L Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ıntel p4 3.0 işlemci
    önceki fan intelin yuvarlak modeli idi serisins hatırlayamıyorum cok sesli diye değiştirmiştim. şu an üzerinde ise evercool(EC7025M12S) marka çin malı bir fan var. fanın sogutması ile ilgili problem olma ihtimaline karşı deneme amaçlı KMEX(P1128025HSIN) marka bir fan buldam, işlemci fanı değil galiba ama güçlü bir fana benziyor diğerinden daha büyük pervaneli. ama kablo ve soket problem oldu üzerinde takılı olan 3 kablolu ve soketide 3 lü. diğerinde ise 2 adet kablo var, soketi kesip diğerine monte etsem kabloları nasıl monte edeceğim sokete..

**pentium 4 3.0 ghz
    **512 lik twinmos 400 mhz lik ddr ram (tek)
    **128 gforce fx5200 ekran kartı
    **80 gb hardisk

Kabloları kesip yapma işi biraz sakıncalı,olmaz demiyorum olur ama
    hangi kabloyu keseceğin burada çok önem taşıyor
    Genelde 3 kablolu olur sana tavsiyem bu işi yapacaksan eğer
    soketi uyumlu bir fan bulman,mümkünse işlemcinin orijinal fanı
    yoksa işlemciye zarar verirsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri