Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dünya bu yaratığı konuşuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Dünya bu yaratığı konuşuyor

Bilim adamları şokta: DNA'sı yok

Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulundu ve öldürüldü. Cansız bedeni incelendikçe tuhaflıklar birbirini izledi. Kimine göre uzaylı, kimine göre henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü. Bilim adamları ise "DNA'sı yok" diye şaşkın. Kimine göre ise her şey tartışmalı.

Meksika'da ikinci bir uzaydan geldiği düşünülen yaratığın görüldüğü konuşuluyor.

İşçi Francisco Garcia:"Yaşayan ikinci bir yaratık gördüm. Gördüğüm 70 cm. boyunda bir insancıktı. Onu çiftlik kapısından çıkarken gördüm, sonra hızlıca oradan uzaklaştı" dedi. İlk yaratık, Meksika'da 2007 yılında bulunduğunda büyük bir şok yaşanmıştı.

Çeşitli incelemeler sonunda bazı UFO uzmanları bu yaratığı 'uzaylı' olarak nitelendirirken, bazı uzmanlarsa yaratığın henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü olabileceğini savunuyor: Yakalanan ilk yaratık üzerine yapılan DNA testlerinden herhangi bir sonuç çıkmadı.

'Bild am SONNTAG' gazetesi muhabiri Michael Remke, yaratığı görmek için Meksika'daki Metepec kentine gitti. İzlenimlerini aktarırken, "Göz çukurları, insan üzerinde korkutucu bir etki yaratıyor" ifadesini kullandı.

Veteriner Marco Salazar, yaratığı bulan çifçinin, bir anlık korkuyla onu boğarak öldürmesinin hemen ardından inceleme fırsatına sahip olduğunu anlatırken "Şu ana kadar her türden hayvanı görme imkanım oldu, ama böyle bir şey daha önce hiç görmemiştim" dedi.

Etobur bir hayvanın diş yapısına sahip bu yaratığın; aynı zamanda kafatasının yapısı itibariyle de diğer hayvanlara göre daha zeka seviyesine sahip olduğu düşünülüyor. Diş yapısı, kertenkeleye benzeyen yaratık; eklem ve iç kulakları yapısıyla insana benzediği söyleniyor.

Dört ayrı labaratuvarda en modern tekniklerle DNA yapısı çözülmeye çalışıldı ancek bir sonuç alınamadı. Uzmanlar "DNA'sı yok. Ya da var ama bu tekniklerle biz inceleyemiyoruz" diyor.

Bulunan yaratığın hücre testlerinde, bedenini ince bir deri tabakasının kapladığı ve daha önce tanımlanmamış, ilkel yaratıklara göre çok daha gelişmiş gözlere ve iç kulağa sahip olan bir canlı olduğu kaydedildi.

Çiftçinin yaratığı öldürmeden önce fotoğraflarını çektiği ve bu fotoğrafların yakında yayınlanacağı bildiridi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda ne böyle yaa
    Dunyanın sonu yaklasıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepte güney amerikada oluyor böyle haberler .. kendimce dünyaca ilgi çekmeye çalışıyorlar van gölü canavarını bizde tanıtamıyoruz dünyaya )) onlara göre ufolar özellikle meksikayı mesken tutmuş dur bakalım yakında meksikaya ufo turizmi bile başlar ))) kanımca ben inanmıyorum hele o taraftan gelen haberlere ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son fotoğrafta yaratığı tutan doktorun parmaklarında sizcede bir tuhaflık yokmu???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

parmaklarına koruyucu gıbı bırsey gecırmıs sanki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    parmaklarına koruyucu gıbı bırsey gecırmıs sanki
    kardeşim bilemiyorum ama bence bu fotoğraflar bana inandırıcı gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim bilemiyorum ama bence bu fotoğraflar bana inandırıcı gelmiyor

Tabiki Olabilirde bende bı cok haber sitesinde okudum bende bu haberi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Turu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla insan oglu sürekli olarak nükleer denemeler yapıyor
    eger gerçekse annesi radyasyondan etkilenmiş bir maymun yavrusu olabilir veya keşfedilmemiş bir canlı türü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doktor parmaklarına hijyenik anti bakteriyel sıvı gliserin sürmüş muhtemelen yaratığın dna'sında etkilenmesin diye bu haberin doğru olup olmadığı tartışılır saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke uzaylı olsa ne güzel olur :d başka gezegenlere gideriz xD

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri