Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: atv sorunu 4150

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart atv sorunu 4150

selam arkadaslar benim sorunum gm 4150 fta cihazinda gunduz atv izliyorum aksam saatlerinde 22.00 dan sonra malesef yayin kesiliyor lbn i de degistirdim sorun yine ayni :49:kablolarin rg 6 dir yardimlariniz icin tesekkurler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memati64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaslar benim sorunum gm 4150 fta cihazinda gunduz atv izliyorum aksam saatlerinde 22.00 dan sonra malesef yayin kesiliyor lbn i de degistirdim sorun yine ayni :49:kablolarin rg 6 dir yardimlariniz icin tesekkurler..
    arkadaşım çanağına ince ayar yapman gerekli genellikle böyle bi sorunla karşılaşıldığında ince ayardan kaynaklanıyo eğer onda bi problem yoksa mutlak bi ihtimalde o lnb den kaynaklı bişey olur ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar 9400vcı cihazım var fakat ne yaptıysam atv türkiye sinyal alamıyorum bunun için kaployu bile deyiştirdim fakat atv frekansından sinyal yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kablonda ek varsa olabilir ayrıca birde pidlerini girerek tarattır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar 9400vcı cihazım var fakat ne yaptıysam atv türkiye sinyal alamıyorum bunun için kaployu bile deyiştirdim fakat atv frekansından sinyal yok
    kardeş çanağı çok iyi ayarlaman lazım eğer çanağıiyi ayarladım diyorsan ve hala yoksa o zaman çanağın yerini değiştirmenlazım önü kapalıdır bina,ağaç vs...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginiz için saolun arkadaşlar yanlız canagın ayarı gayet güzel evde iki tv oldugu için cift elemli kullanıyorum diyer tv de atv var ama gm cihazım da cıkmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kablonda ek varsa olabilir ayrıca birde pidlerini girerek tarattır.
    kaplo da ek yok kaplo yeni arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazdan bir kaçtane tp sil ve atv nin bu frekansını gir tara sorun kalmaz.
    atv yeni tp 11792/16000/H

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dursun66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş çanağı çok iyi ayarlaman lazım eğer çanağıiyi ayarladım diyorsan ve hala yoksa o zaman çanağın yerini değiştirmenlazım önü kapalıdır bina,ağaç vs...
    gm tf serisinde bu tür sorunlar olabiliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence sorun şurda. reciverin yanında telsiz telefon varsa vede elektrik fişi reciverla aynı uztamdaysa ondan yapar birde telsiz tlf. fişini çek sinyal gelebilir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri