Arkadaşlar servis menüsüne giriş değil servis menüsü kumandasını aldım fakat değerlerin standardını bılmıyorum bılen arkadas yazabılırmı tesekkurler ...
Arkadaşlar servis menüsüne giriş değil servis menüsü kumandasını aldım fakat değerlerin standardını bılmıyorum bılen arkadas yazabılırmı tesekkurler ...
yardım edebılıcek biri warmı acıl arkadaslar google da bıle yok gercı ama sorumun cewabı =)
1 allahın kulu yardım etmıycekmı
hıc kımse bılmezmı yeryuzunde ya
umudumu yitirdim bu konuda kımse bılgı sahıbı degılmı ?
Arkadaşım peş peşe flod yapmana gerek yok senin istediğin şekilde servis değerlerini bulman biraz zor ama bilen bi arkadaşımız varsa yazar muhakkak
@b0mfunk
Foruma üye oldugunuz tarih 11-06-2008
Bugüne kadar ki toplam mesaj sayınız 9
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
9 mesajın 9 unda da yardım istiyorsunuz ama bi kere de foruma katılım vs. tarzında bi mesajınız yok.Ve hala ısrarlı bi sekilde mesaj tekrarı yapıyorsunuz , forumu istediginiz zaman istediginiz sekilde kullanıyorsunuz fakat kurallara da uymayıp mesaj tekrarı yaparak düzeni bozacaksanız gereken yapılır
Bilginize
tv nin sorunu ne onu süle başta servis menüsünde hangi değerleri istiyorsun servis menüsü çok karışık bir sistem en ufak yanlış bir değer değiişimi tüm ayarları değiştire bilir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri