Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hayat Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gibi akıp gidiyor. “Ertesinin ertesi” hızla geçip giden hayatımızda, biz ofis insanları tatile çıkmayı arzuluyor, kısacık da olsa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. vermeyi sayıklıyoruz. Oysa Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ’lerin geçmek bilmediği ofislerden çıkınca da hayat Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen bir tatil yaşayan var mı şu son birkaç yıldır? Ya da haftasonu tatilini 3-5 saatten daha fazla sürüyormuş gibi hisseden? Ah ki ah, ya kendimi bildiğim hayatım sanki 3-5 senede geçti ya da benim akıl aldı başını gidiyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve dönmeyecek. Bu halet-i ruhiyenin sorumlusunu arıyorum arkadaşlar. Beni yavaş yavaş ısıtan sonra da depar atmaya zorlayan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. olmalı mutlaka. İçinde yaşadığım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ? Bulup soğutmam lazım! 3 boyutlu bir soğutucu işimi görür mü? Hem de dijital olsun mu? Dijital işimi görür mü? Her neyse, bırakayım ruhsal sıkıntılarımı işimize döneyim biraz.
Bana uzuncadır beylik bir laf gibi gelmeye başlayan bir slogan var, sıklıkla rastlıyorum. Kullananlar darılmasın: “Hayatımız dijital!” Ben katılmıyorum efendim. Bence üstünde yaşadığımız dünya dijital hayatımız ise Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ! Neden mi? Şöyle açıklayayım. Malumunuz her reklam içinde en az bir mesaj barındırır. Ya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , ya satar. Bunu yaparken de illa ki, her zaman, her şekilde akılda kalmaya ve beğenilmeye oynar. İkna etmeye ve satmaya çalışır. Tüm bunları yaparken de, özellikle beğenilmeye oynarken de, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. olmaya çalışır. Ki tüketici markayı sevsin, onunla bağ kursun vs.
Bu bağ sürekli ya da bir başka ifadeyle kesintisiz olmak zorundadır. Ki marka akılda kalsın, ilişki duygusala taşınsın. İşte bu noktada analog bir ilişki başlar. Marka kendini tüketiciye benzetir, tüketici kendini markaya. (Mühendis arkadaşlar kızmasın, kelime oyunu yapıyorum sonuçta )
İşte bu yüzden dijital mecralarda yapılan iletişim daha da analogtur. Süreklidir, kesintisizdir, ilişki kurar, benzetir ve bağlar! Yani, reklamı gösterir, göstermekle kalmaz sizi katılmaya davet eder. Etmekle kalmaz, markanın içine alır, size Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. . Bazen sadece tezahüratla kalmaz. Markanın fanatiği yapar. Nasıl mı? Buyurun buradan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. . (Bir dakika, sanıyorum Facebook bu işi ciddi bir tehdit olarak gördü ki uygulamaya bir son verdi. O zaman özeti için buyurun buradan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. . )
Dijital reklamcılığın olanakları, sundukları ne güzel ki artık her yerde yazılıyor çiziliyor. 10 yıldır bu sektörde olanlar bilirler. Her yılı şöyle kapatırdık. “Gelecek sene dijital reklamcılığın senesi olacak”. Artık bu laflara ihtiyaç kalmadı. Artık her sene dijital. (Ama unutmayın, ilişkiler analog ) Online harcanan toplam zaman almış başını yürümüş. TV başında tüketilen zamanı yakalamış. Bazı yaş gruplarında geçmiş, geçmekle kalmamış katlamış. Örneğin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ’un araştırmasına göre Mayıs ayında Türkiye’deki 18 milyon internet kullanıcısı 544 milyon saati bilgisayar ekranı başında harcamayı tercih etmiş. Bu kişi başına 30 saate tekabül ediyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ’un Avrupa’da ölçtüğü diğer tüm ülkelerden daha yüksek! İlgisini çekenler için birkaç rakam daha.
Instant Messengers 25.9%
Social Networking 9.9%
Games 6.9%
e-mail 4.6%
News/Information 4.1%
Multimedia 2.7%
Search/Navigation 2.5%
Newspapers 2.3%
Sports 1.9%
Auctions 1.5%
All Other 37.9%
Kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. World Metrix
İlgili haber: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .
Türkiye interneti kullanıyor. Hal böyle olunca Türkiye dijital reklamcılığı da kullanıyor. Hem de kriz vs dinlemeden, vazgeçilmez bir biçimde. Bu şirketlerin başında da Turkcell geliyor. Turkcell dijitale inanıyor. Analog ilişkiler kurabilmek için. Buna son örneğimiz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesi. Erdil Yaşaroğlu’nun katılımıyla hazırladığımız sitemizin tek hedefi var. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hakkındaki her şeyi analogça anlatmak. Lütfen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve anlattıklarımıza bir kulak veriniz. Sonra bir de Erdil’den dinleyiniz. Yazın şu sıcağında soğumaya fırsat bulamadan, koşa koşa yaptığımız sitemiz eminim ki hoşunuza gidecek. (Tabi 15 Temmuz’dan 25 Ağustos’a kadar sitemizi ziyaret eden 1.4 milyon kişinin hoşuna gittiğini duyuyoruz. Sitede kalış süreleri öyle diyor.)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hava çok sıcak. Ofis klimaları 3 boyutlu dijital soğutuyor. Ama ben serinlemiyorum. Benim akıl alıyor başını gidiyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. . Bana 3 boyutlu dijital klima sökmüyor belli ki, ama kişisel almıyorum. Dijital iş yapıyor, biliyorum