REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: PFDK Emre Belözoğlu'nu fena çaprtı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çirkeflikte ilk 10 girer emre ...nedense kendini eşibenzeri olmayan birşey zannediyor
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben anlamıyorum bu adamı hiçmi ders almamış geçmişinden bir psikoloğa falan gitsin bir ingiltere gibi yerde senelerce top oynadı.???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

VOLKAN VE BALDEMİR NİKLİ KARDEŞLER ALMADIK DİYE EMRE BELEZ OĞLUNU ÇAMUR ATMAYIN BEN ÇAMUR ATMA BAŞLARSAM OZAMAN GÖRÜSÜNÜZ OK EMRE MİLLİ TAKIMINDA VAZGEÇİLMEZİDİR BUNU UNTMAYIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani çoçuk iyi başladı sezona iyide oynuyo eski emre tadı veriyo tüm suçu ona bindiriyosunuz ne yapmışşş cangeleye seni keserim işireti yapmışş psikopat mı bu adam durduk yere son maçtada nizamettinnmi sezer mi dirsek atıyo ona sinirlenip yaptı proveke ediliyo emre zaten hırslı bi çoçuk hadi galatasaraylıları anlıyorumda fenerbahcelilerde çok yüklenmiş bn inanıyorum emre çok başarılı olcak ....

çirkeflik konusunda çirkefliği en güzel galatasaraylı futbolcular yapar sabri yapar ayhan yapar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 maç müsabakalardan men cezası Emre'yi pek etkilemez Klubü olan Fenerbahçeyi etkiler üç hafta boyunca orta saha oyuncularından biri eksilmiş oluyo .... Ben Üç maç men cezası yerine yüklü miktarda para cezası verilmesi uygun ve etkili olurdu....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri