Çirkeflikte ilk 10 girer emre ...nedense kendini eþibenzeri olmayan birþey zannediyor
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Çirkeflikte ilk 10 girer emre ...nedense kendini eþibenzeri olmayan birþey zannediyor
No longer just a minute
ben anlamýyorum bu adamý hiçmi ders almamýþ geçmiþinden bir psikoloða falan gitsin bir ingiltere gibi yerde senelerce top oynadý.???
VOLKAN VE BALDEMÝR NÝKLÝ KARDEÞLER ALMADIK DÝYE EMRE BELEZ OÐLUNU ÇAMUR ATMAYIN BEN ÇAMUR ATMA BAÞLARSAM OZAMAN GÖRÜSÜNÜZ OK EMRE MÝLLÝ TAKIMINDA VAZGEÇÝLMEZÝDÝR BUNU UNTMAYIN![]()
yani çoçuk iyi baþladý sezona iyide oynuyo eski emre tadý veriyo tüm suçu ona bindiriyosunuz ne yapmýþþþ cangeleye seni keserim iþireti yapmýþþ psikopat mý bu adam durduk yere son maçtada nizamettinnmi sezer mi dirsek atýyo ona sinirlenip yaptý proveke ediliyo emre zaten hýrslý bi çoçuk hadi galatasaraylýlarý anlýyorumda fenerbahcelilerde çok yüklenmiþ bn inanýyorum emre çok baþarýlý olcak ....
çirkeflik konusunda çirkefliði en güzel galatasaraylý futbolcular yapar sabri yapar ayhan yapar![]()
3 maç müsabakalardan men cezasý Emre'yi pek etkilemez Klubü olan Fenerbahçeyi etkiler üç hafta boyunca orta saha oyuncularýndan biri eksilmiþ oluyo .... Ben Üç maç men cezasý yerine yüklü miktarda para cezasý verilmesi uygun ve etkili olurdu....
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri