Süper Lig
94 mac
56 gol
54 asist
----
Turkiye Kupasi
16 mac
5 gol
6 asist
----
Avrupa kupalari
24 mac
5 gol
13 asist
----
TUM RESMI MACLAR TOPLAM
134 mac
66 gol
73 asist
----
3 SEZONDA:
2 SAMPIYONLUK
2 TURKIYE KUPASI FINALI
1 GOL KRALLIGI
2 ASIST KRALLIGI
FENERBAHCE TARIHININ ILK VE TEK YABANCI GOL KRALI
FENERBAHCE TARIHININ avrupadaki en golcu yabancisi. (appiah ile)
SAYGIYLA EGILIYORUM
231 maç 107 asist 100 Gol...
ayrýldýðý zaman keþke þimdi Alex olsaydý diyeceksiniz yýllarca‚3 sene daha ***fini sürün...
Kimler geldi kimler geçti............
Bir Ricardinho geldi 10 Alex gücünde‚ bir meltem esintisi bile yaratamadan gitti‚
Bir de Ailton vardý‚ hafif tombul güler yüzlü‚ O´nun kaç Alex gücünde olduðunu hatýrlayamýyorum ama O da geçti gitti.
Bir Ýlic vardý zamanýnda en az 3 Alex eden ve de çooook ucuza gelip sessizce giden‚
Bir de Marcelinho geldi Karadeniz´e‚ O´nun Alex gücü açýk arttýrmaya çýktý neredeyse‚ üç beþ on dendi‚ bir de baktýk O da gitti.
Bir Delgado tutturdular‚ en az beþ Alex lik tahta oturttular‚ sonra tartýþtýlar þununla oynar bununla oynamaz ama bir Sergen etmez diye.....(ne ironi ama)
Bir de Lincoln´ümüz var biraz nazlý‚ Alex´in koþanýymýþ‚ vurdumu atarmýþ‚ bir sene yattý‚ Kadýköy´de baktý‚ henüz bilançosu açýklanamadý.
Alex geldi geleli 5 sene bitti‚ 6. geldi‚ hala O´ndan üstününü arýyorlar.
Her gelene ölçü birimi oluyor Alex.
Her giden unutulurken........
Koþmayan........
Pres yapmayan...........
Büyük maçlarda oynayamayan..........
ve maalesef
kendi taraftarlarýnca yuhalananan...............
kendi yazarlarýnca acýmasýz þekilde eleþtirilen...........
Alex hala gollerini atýyor‚ paslarýný veriyor ve kaptanlýk bandýný taþýyor......
Hem de bir kaptana yakýþýr þekilde.......
Ýyi bir aile babasý.......
Centilmen bir futbolcu olarak‚ kimi çakma Maradona´lara nazire yapýyor.
antu
alexsiz bi fenerbahce nasý olur düþünemiyorum ama böle bi futbolcuya sahip olduðumuz için mutlu olduðumuzda bi gerçek aslnda bazen iþler kötü gitsede hep bi umudumuzun olmasýnýn sebebide o dur ..... bn eminim ki bi fenerbahceli taraftar için onun yeri hep ayrýdýr en azýndan bnm için hep ayrýdýr....
![]()

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri