Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: alex de souza

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alex de souza

Süper Lig
    94 mac
    56 gol
    54 asist

----

Turkiye Kupasi
    16 mac
    5 gol
    6 asist

----

Avrupa kupalari

24 mac
    5 gol
    13 asist

----

TUM RESMI MACLAR TOPLAM
    134 mac
    66 gol
    73 asist

----

3 SEZONDA:
    2 SAMPIYONLUK
    2 TURKIYE KUPASI FINALI
    1 GOL KRALLIGI
    2 ASIST KRALLIGI

FENERBAHCE TARIHININ ILK VE TEK YABANCI GOL KRALI

FENERBAHCE TARIHININ avrupadaki en golcu yabancisi. (appiah ile)
    SAYGIYLA EGILIYORUM

231 maç 107 asist 100 Gol...
    ayrýldýðý zaman keþke þimdi Alex olsaydý diyeceksiniz yýllarca‚3 sene daha ***fini sürün...

Kimler geldi kimler geçti............

Bir Ricardinho geldi 10 Alex gücünde‚ bir meltem esintisi bile yaratamadan gitti‚
    Bir de Ailton vardý‚ hafif tombul güler yüzlü‚ O´nun kaç Alex gücünde olduðunu hatýrlayamýyorum ama O da geçti gitti.
    Bir Ýlic vardý zamanýnda en az 3 Alex eden ve de çooook ucuza gelip sessizce giden‚
    Bir de Marcelinho geldi Karadeniz´e‚ O´nun Alex gücü açýk arttýrmaya çýktý neredeyse‚ üç beþ on dendi‚ bir de baktýk O da gitti.
    Bir Delgado tutturdular‚ en az beþ Alex lik tahta oturttular‚ sonra tartýþtýlar þununla oynar bununla oynamaz ama bir Sergen etmez diye.....(ne ironi ama)
    Bir de Lincoln´ümüz var biraz nazlý‚ Alex´in koþanýymýþ‚ vurdumu atarmýþ‚ bir sene yattý‚ Kadýköy´de baktý‚ henüz bilançosu açýklanamadý.

Alex geldi geleli 5 sene bitti‚ 6. geldi‚ hala O´ndan üstününü arýyorlar.
    Her gelene ölçü birimi oluyor Alex.
    Her giden unutulurken........
    Koþmayan........
    Pres yapmayan...........
    Büyük maçlarda oynayamayan..........
    ve maalesef
    kendi taraftarlarýnca yuhalananan...............
    kendi yazarlarýnca acýmasýz þekilde eleþtirilen...........
    Alex hala gollerini atýyor‚ paslarýný veriyor ve kaptanlýk bandýný taþýyor......
    Hem de bir kaptana yakýþýr þekilde.......
    Ýyi bir aile babasý.......
    Centilmen bir futbolcu olarak‚ kimi çakma Maradona´lara nazire yapýyor.

antu
    alexsiz bi fenerbahce nasý olur düþünemiyorum ama böle bi futbolcuya sahip olduðumuz için mutlu olduðumuzda bi gerçek aslnda bazen iþler kötü gitsede hep bi umudumuzun olmasýnýn sebebide o dur ..... bn eminim ki bi fenerbahceli taraftar için onun yeri hep ayrýdýr en azýndan bnm için hep ayrýdýr....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok ayrý bir adam bütün küçük maçlarda var büyük vle avrupa maçlarýnda yok hadi oynamýyacan bari git teknik direktöre sölede fenerin yolunu kapama. bunun gibi asalak oyuncular 3 büyükte hep var ben anlamýom bu büyük kulupler neden böle oyuncularý mýknatýs gibi çekerler. galatasaray da geçen sezon bu tip bir oyuncuyla uðraþtý ama onlar gönderdiler.

alex ten ne köy olur ne kasaba karþýnýna azýcýk koþan biri olsun sahada yok oluyor resmen sürünü sürüne gezýo. küçük takýmlara gol atmakla yýldýz olunmuo. zaten olsaydý transfer teklifi gelirdi gelmediði içinde burda beleþ para varken gidermi yatan adama bu kadar çok parayý hangi takým verir.
    Konu Volkan tarafýndan (04-08-2009 Saat 00:31 ) deðiþtirilmiþtir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok ayrý bir adam bütün küçük maçlarda var büyük vle avrupa maçlarýnda yok hadi oynamýyacan bari git teknik direktöre sölede fenerin yolunu kapama. bunun gibi asalak oyuncular 3 büyükte hep var ben anlamýom bu büyük kulupler neden böle oyuncularý mýknatýs gibi çekerler. galatasaray da geçen sezon bu tip bir oyuncuyla uðraþtý ama onlar gönderdiler.

alex ten ne köy olur ne kasaba karþýnýna azýcýk koþan biri olsun sahada yok oluyor resmen sürünü sürüne gezýo. küçük takýmlara göo atmakla yýldýz olunmuo. zaten olsaydý transfer teklifi gelirdi gelmediði içinde burda beleþ para varken gidermi yatan adama bu kadar çok parayý hangi takým verir.

yaptýklarý ortada kaç tane galatasaray beþiktaþ macý kazandýrdý haberin yok yada bilgin yok evvel ki yýl þampiyonlar liginde çeyrek final oynadýðýmýzda o sene þampiyonlar liginde kim assist kralý olmuþ bi bak istersen hepiniz bi türkü tututrmuþsunuz yaptklarý ortada bide söz var bilirsin bilosan konuþ ibret alsnlar bilmiosan sus adam sansýnlar beðenirsn beðenmezsn o sana kalmýþ ama hiç biþey yapamadý diyemezsin alexin yaptýklarýný gören bu ne diyo diye sana gülerler
    Konu Volkan tarafýndan (04-08-2009 Saat 02:36 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alex gol kralý olabilir ama sert futbol oynuyan 90 dk top oynayan topçu deðil. hele lýg maçlarýnda onemlý maclarda resmen sahada yurumesý býr fenerlý olarak bený uzuo artýk sert futbol var kosan takým kazanýo fener artýk bu duran top ýsýný unutmalý vanhoydong gýbý býr kaptan lazým fenere verdýgý emek cok ama býr o kadarda verdýgý zarar. neyse alex su an fenerde oynayacagý maçlar kaderýný gösterecek

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý three_20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yaptýklarý ortada kaç tane galatasaray beþiktaþ macý kazandýrdý haberin yok yada bilgin yok evvel ki yýl þampiyonlar liginde çeyrek final oynadýðýmýzda o sene þampiyonlar liginde kim assist kralý olmuþ bi bak istersen hepiniz bi türkü tututrmuþsunuz yaptklarý ortada bide söz var bilirsin bilosan konuþ ibret alsnlar bilmiosan sus adam sansýnlar beðenirsn beðenmezsn o sana kalmýþ ama hiç biþey yapamadý diyemezsin alexin yaptýklarýný gören bu ne diyo diye sana gülerler
    three_20 sölediklerýnde haklý olabilirsin ama fenerbahçenin ön önemli maçlarýnda sahada yok olan sonra býr topa vurmaya aciz kaldýðý zaman hele geçen sezon býze çok güldüler bunu unutma sahada 11 kiþi var ama 10 kiþi gibi gözüktü.

ama yinede klas oyuncu duran bir top olursa yada top gelirse ayaðýný iyi kullanýo baþkada biþi denilemez günümüz futbolu için.
    Konu edenur tarafýndan (04-08-2009 Saat 03:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

son antremanda daumla bozulmuþlar izin istemiþ daum vermemiþ oda küsmüþ
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alex de Souza"da hem hatice var, hem netice

Alex'in Türkiye"de altýncý sezonu... Yaptýðý iþler ortada olmasýna raðmen, hala �Alex yararlý mý, zararlý mý� diye tartýþanlar, daha da önemlisi �Alex koþmuyor, mücadele etmiyor� diye yazanlar ve konuþanlar var. Ve maalesef bazý eski futbolcular da bu grubun içinde.

Arkadaþlar... Televizyondan izlerseniz Alex hakkýnda bu tarz bir yorum yapabilirsiniz. Ama çýplak gözle izlerseniz, özellikle de topun Alex"te olmadýðý zamanlar onun neler yaptýðýna bir zahmet dikkat ederseniz, koþup koþmadýðýný görürsünüz.

Sevgili arkadaþlar... Adamýn Fenerbahçe"de oynadýðý 5 senede attýðý gol adedi 106. Yaptýðý asist 99. Peki, koþmayan, mücadele etmeyen bir adam topla buluþup bu kadar gol yapýyorsa ve gene kendini açýða çýkarýp, topu alarak bu kadar asist yapýyorsa ve sizler hala tartýþýyorsanýz; kusura bakmayýn ama sizin için �Aklýnýzdan zorunuz var� diyebilirim. Adamda hem hatice var, hem netice. Ama hala tartýþýlýyor.
    erman toroðlu....
    Konu Volkan tarafýndan (05-08-2009 Saat 21:48 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: nerde küfür edilmiþ yalan yazma orda harf hatasý olmu l yerine o sen nerden anlamak istiýsan orda anla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sorular ve Alex'in cevaplarý!

Fenerbahçe Futbol Takýmý Kaptaný Alex de Souza, Fenercell'in yeni uygulamasýyla taraftarlarýn SMS ile gönderdiði sorularý yanýtladý.

Brezilyalý futbolcu, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki basýn odasýnda, tercüman Samet Güzel aracýlýðýyla Fenercell hatlarýndan kýsa mesaj gönderen taraftarlarýn sorularýný, internet ortamýnda görüntülü olarak yanýtladý.

Alex ile yapýlan sohbeti, taraftarlar fenercell.tv adresli internet sitesinden canlý izledi. Fenerbahçe'nin kaptaný, yaklaþýk bir saat süren sohbette 39 soruyu yanýtladý.

-SORULAR VE ALEX'ÝN CEVAPLARI-

Taraftarlarýn sorularýndan bazýlarý ve Alex'in cevaplarý þöyle:

Soru: Bu sene hem Türkiye'de, hem Avrupa'da þampiyon olabilir miyiz?
    Alex: "Henüz sezonun baþý, fakat Fenerbahçe gerek lige, gerek Avrupa'ya iyi baþladý. Gücümüz var, bu iki kulvarda da þampiyon olabiliriz."
    Soru: Futbolu ne zaman nerede býrakmak istiyorsun?
    Alex: "Ne zaman olduðu hakkýnda net bir yorum yapamýyorum. Bitireceðim yer Curitiba olabilir. 2 sene Fenerbahçe ile kontratým devam ediyor. Bitince oturup, konuþuruz. Kulübüm benimle devam etmek istemezse, Fenerbahçe'ye teþekkür edip, kararýmý vereceðim. Eðer kulübümüzün benimle devam etme kararý olursa, kariyerime Fenerbahçe'de son verme ihtimalim çok yüksek."

-''EN SEVÝNDÝÐÝM MAÇ 2-1'LÝK BEÞÝKTAÞ MAÇI''-

Soru: En sevindiðin ve üzüldüðün maçlar hangileri?
    Alex: "En üzüldüðüm maç, þampiyonluðu kaybettiðimiz sene Manisa'da, Manisaspor'a 5-3 yenildiðimiz maçtýr. En fazla sevindiðim maç da Zico döneminde 2-1 Beþiktaþ'a karþý deplasmanda kazandýðýmýz galibiyetti."
    Soru: Türk olmayý düþünüyor musun?
    Alex: "Bu konu hakkýndaki olumlu düþüncelerimi her zaman söylemiþimdir. Bu düþüncemi baþkanýmýzla da paylaþtým, fakat þu anda kanunlar nedir bilemiyorum. Böyle bir imkan olursa seve seve Türk olmayý düþünürüm."
    Soru: Futbolcu olmasaydýn ne olmak isterdin?
    Alex: "Küçüklüðümden beri futbolcu olmak istedim, tek hayalim futbolcu olmaktý. Aksi bir durumu hiç düþünmedim."

-''ZÝCO'YU ÖRNEK ALDIM''-

Soru: Brezilya'da, Fenerbahçe'nin popülaritesi ne durumda? Türkiye Ligi maçlarýnýn Brezilya'da yayýnlanmasýný nasýl buluyorsun?
    Alex: "Brezilya'da Türkiye liginin maçlarýnýn yayýnlanmasýný olumlu buluyorum. Türkiye'de birçok Brezilyalý futbolcu var. Brezilya'da bir kanal Türk liginin maçlarýný Brezilya halkýna sunmaya baþladý. Brezilya'da Fenerbahçe'nin popülaritesi son yýllarda artmýþ durumda. Bunun nedeni, Fenerbahçe'de birbirinden kaliteli Brezilyalý futbolcularýn olmasýdýr. Ayrýca buraya Zico geldi. Brezilya futbolunda 3 isim sayarsanýz, Zico en baþta gelecek isimlerdendir. Bunlarýn yanýnda Fenerbahçe'nin kendi büyüklüðü ve elde ettiði baþarýlar da Brezilya'da popüler yapan nedenlerden bir tanesi."
    Soru: Yedek kalýrsan tepkin olur mu?
    Alex: "Tepkim, sadece çalýþýp, tekrar takýma girmek olur."
    Soru: Frikik gollerine ara mý verdin, yoksa sakatlýðýn mý bunun için engel?
    Alex: "Zico'un ilk senesinde fubis bölgemde bir sakatlýðým vardý. Duran toplarý kullanmakta sýkýntý çekiyordum. Ondan sonra engelleyen bir sakatlýk yok. En kýsa zamanda frikik golleri çýkacaktýr."
    Soru: Türkiye'de, Fenerbahçe olmasa hangi takýmda oynardýn?
    Alex: "Bunu Fenerbahçe'yi tanýmadan sorsaydýnýz, herhangi bir takým derdim. Fenerbahçe'yi gördükten sonra, Türkiye'de baþka kulüpte oynamak istemiyorum."
    Soru: Örnek aldýðýn futbolcu var mý?
    Alex: "Zico her zaman için benim aynam olmuþtur. Küçüklükten beri onu izledim ve hep onu örnek aldým."
    Soru: Fenerbahçe'ye geldiðinden beri kulüp olarak büyük deðiþim yaþýyoruz. Bu deðiþim daha ne kadar devam eder?
    Alex: "Fenerbahçe son zamanlarda, her zaman için daha iyiye gitme yolunda sürekli adýmlar atýyor. Her geçen gün büyümeye devam ediyor. Aldýðýmýz þampiyonluklar ve 2 sene önce Avrupa'da aldýðýmýz baþarýnýn, neler yapabileceðimizi gösterdiðini düþünüyorum."
    Soru: Brezilya Milli Takýmý'na seçilmeyiþini nasýl yorumluyorsun?
    Alex: "Hocanýn tercihi."

-''KADROMUZ BAÞARI ÝÇÝN YETERLÝ''-

Soru: Türkiye'de istediðin kariyere ulaþtýðýný düþünüyor musun?
    Alex: "Burada da baþarýlý olduðumu, bir gün gidersem saygý duyulan bir oyuncu olarak gideceðimi düþünüyorum."
    Soru: Futbolu býraktýktan sonra Fenerbahçe'de görev almak ister misin?
    Alex: "Fenerbahçe ile iliþkim ömrüm boyunca devam edecektir. Buradan ayrýldýktan sonra Fenerbahçe taraftarý olarak kulüple baðým olacak. Görev alýr mýyým, almaz mýyým bilmiyorum, ama her zaman Fenerbahçe'nin içinde olacaðým."
    Soru: Daum ile birlikte deðiþim yaþanýyor. Kadromuz Avrupa için yeterli mi?
    Alex: "Avrupa'da baþarý için kadromuz yeterli. Zaman geçtikçe takýmýmýzýn daha fazla oturacaðýný ve gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da baþarýlarýn bizimle olacaðýný düþünüyorum."

-''GÜÝZA GOL KRALI OLUR''-

Soru: Bu sene kim gol kralý olur?
    Alex: "Güiza olur."
    Soru: Fenerbahçe'nin eksikleri sence neler?
    Alex: "Eksikler elbette vardýr. Önemli olan bu eksikleri gidermek için neler yaptýðýnýzdýr. Yönetim elinden geleni yapýyor. Biz de elimizden geleni yaparak, bu takýmý baþarýya ulaþtýrmalýyýz."
    Soru: Kariyerinde toplam kaç gol attýn?
    Alex. "Net olarak söyleyemiyorum, ama 310 ile 320 arasýndadýr."

-''SAÐ BEKE OYUNCU ALINMASI UYGUN OLURDU''-

Soru: Yeni bir transfer gerekli mi, gerekliyse nereye?
    Alex: "Bir oyuncu alýnsaydý, sað beke alýnmasý uygun olurdu, çünkü o mevkide sadece Gökhan görünüyor. Gökhan'ýn olmadýðý zamanda orada birinin olmasý iyi olurdu.
    Soru: Maradona mý, Pele mi iyi oyuncuydu?
    Alex: "Pele'yi oynarken izlemedim, Maradona'yý izleme fýrsatý buldum. Gerçekten fantastik bir oyuncuydu, ancak babamýn, izleyenlerin anlattýðý kadarýyla Pele gibi bir oyuncu daha dünyaya gelmemiþ."
    Soru: Birikimlerini nasýl deðerlendiriyorsun?
    Alex: Aileme yatýrým yapýyorum. Ailem her zaman bize yatýrým yapmýþtý. Ben de bundan sonraki yaþantýmda rahat olabilmem için aileme yatýrým yapýyorum.
    Soru: Takýmda en iyi geçindiðin ve sevdiðin kim?
    Alex: "Burada çok uzun süredir oynuyorum, iyi anlaþamadýðým yok gibi bir þey. Þu an en fazla yakýn olduðum kiþi Bilica."

-''BURSASPOR MAÇINI KAZANMAK ÝSTÝYORUZ''-

Soru: Pasý nasýl istediðin yere atýyorsun, mimarlýk mý okudun?
    Alex: "Futbol zor bir oyun, fakat ayný zamanda da kolay. Zor olan kýsmý basit oynamak. Futbolun sýrrý basit oynamak."
    Soru: Bursa maçýyla ilgili yorum yapar mýsýn?
    Alex: "Zor bir maç. Bursaspor, oynamasý en güzel takýmlarýndan biri. Gerek stadý, gerek taraftarlarýyla mükemmel bir futbol ortamý yaratýyorlar. Elbette kazanmak istiyoruz."
    Soru: Fenerbahçe tarihinde merak ettiðin, tanýmak istediðin oyuncu var mý?
    Alex: "Bir gün oturup Lefter ile konuþma fýrsatýný yaratmak isterdim. Bu kulüp adýna en büyük futbolculardan biri. Eðer böyle bir fýrsat yaratýp, oturup konuþabilirsem mükemmel olur."
    Soru: Futbol takýmý içinde grupçuluk var mý?
    Alex: "Grupçuluk kesinlikle yok. Sadece birbiriyle iyi geçinen insanlar olabilir."

-''BÜYÜK KIZIM MARIA KENDÝNÝ TÜRK HÝSSEDÝYOR''-

Soru: Eþin ve çocuklarýn da Türkiye'de olmaktan mutlu mu? Türkçe öðrenebildin mi? Bir iki kelime Türkçe konuþabilir misin?
    Alex: "(Türkçe olarak) Teþekkürler. Eþim ve çocuklarýmla Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Büyük kýzým Maria, Türk milli marþýný söylüyor, Türkçe anlýyor. Brezilyalýdan daha fazla Türk hissettiðini söyleyebilirim. Türkçeyi anlýyorum, fakat ufak tefek sýkýntýlar oluyor."
    Soru: Roberto Carlos'un ocak ayýnda gideceði söyleniyor, ne diyorsun?
    Alex: "Bana Roberto Carlos'un söylediði bir þey yok. Benim düþüncem, Fenerbahçe'de kontratýný bitirir."
    Soru: Maçlarda hakeme itiraz edilmesini nasýl yorumluyor? Zaman zaman sen de itiraz ediyorsun. Bu normal mi?
    Alex: "Elbette normal buluyorum. Hakemin kararýndan farklý düþüncedeyseniz, itiraz etmek gayet normal."

-''TABATA, LÝGDEKÝ EN ÝYÝ YABANCILARDAN BÝRÝ''-

Soru: Senden baþka Türkiye'de en iyi yabancý kim?
    Alex: "Tabata, ligdeki en iyi yabancýlardan biri."
    Soru: Aziz Yýldýrým nasýl bir baþkan?
    Alex: "Takýmýna, camiasýna aþýk, her zaman takýmýnýn ve camiasýnýn menfaatleri doðrultusunda hareket eden bir baþkan. O da hayallerini gerçekleþtirmek için mesai harcýyor, her zaman için en iyisini istiyor."
    Soru: Yabancý kontenjaný serbest býrakýlmalý mý?
    Alex: "Ligi daha güçlü kýlmak, ayný zamanda rekabeti arttýrmak adýna en azýndan Avrupa içindeki transferlerde bir serbestlik tanýnabilir."
    Soru: Taraftarýmýz bu sezon ne yapmalý?
    Alex: "Manisaspor ve Sion maçýnda gösterdikleri o destek bütün sezon devam ederse, en iyi þeyi yapmýþ olurlar. Bu maçlarda, kötü oynadýðýmýz zamanda bize verdikleri destekle aldýðýmýz galibiyette büykü pay sahibi oldular."

10.09.2009
    Kaynak : AA
    Konu three_20 tarafýndan (10-09-2009 Saat 22:38 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye ye gelen en iyi yabancý oyunculardan biri. Türk takýmlarýnýn en fazla çekindiði isim. Sakat bir þekilde çok maçta oynadý ve o maçlarda da verim tartýþmasý yapýldý ancak sakat bir futbolcu ne kadar verimli olabilirdi ki. Fenerbahçe tarihine efsane olarak geçeceði kesin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri