Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Türk bayraklarýný çöpe attýlar!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Türk bayraklarýný çöpe attýlar!

Erzurum'da kimliði belirsiz kiþiler tarafýndan çok sayýda Türk bayraðý çöp kutularýna atýldý. Ýki okul arasýndaki yolda bulunan çöp kutularýndaki Türk bayraklarýný gören vatandaþlar, olaya sert tepki gösterdi. Ýplerle birbirine baðlý halde çöpe atýlan bayraklarý toplayan vatandaþlar bu hareketin büyük bir saygýsýzlýk olduðunu söylediler. Vatandaþlar, "Yabancý bir ülkenin bayraðýna bile bu saygýsýzlýk yapýlmaz iken Türk bayraðýnýn çöpe atýlmasýný anlayamýyoruz. Herhalde Kürt açýlýmý denilen þey bu" dediler.

Yoncalýk semtinde iki ilköðretim okulunun bulunduðu sokaktaki çöp bidonlarýna atýlan kaðýt Türk bayraklarý vatandaþlarýn tepkisine neden oldu. Çöp atmak istedikleri bidonda iplerle baðlý yüzlerce Türk bayraðýný görünce çok üzüldüklerini belirten vatandaþlar, yapýlanýn büyük bir saygýsýzlýk olduðunu ifade ettiler. Yan yana duran üç çöp bidonunun yaný sýra yerlere Türk bayraðý atýlmasýna tepki gösteren vatandaþlar, bayraklarý toplayarak bir kutuda topladýlar.

vay þeref**sz*ler vay

Türkiye Cumhuriyeti'nde yaþayan bir kiþinin Türk bayraðýný çöpe atmasýnýn kabul edilemez. olduðunu söyleyen Esat Bindesen, "Yoldan geçerken çöpe atýlmýþ Türk bayraklarýný gördük. Þaþýrdýk. Gördüðümüz manzara karþýsýnda içimiz sýzladý. Bu affedilemez bir duyarsýzlýktýr. Yabancý bir ülkenin bayraðýna dahi yapýlmayan bu davranýþýn Türk bayraðýna yapýlmasý kabul edilemez. Türk bayraðýnýn yeri çöp deðil, evimizin en güzel köþesidir" dedi.
    Vatandaþlar kutuya topladýklarý Türk bayraklarýný araçlarýna alarak bölgeden uzaklaþtýlar.

vay þeref**sz*ler vay
    Konu zeký62 tarafýndan (04-09-2009 Saat 15:22 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sorgula okul görevlisini bak nasýl çýkar ortaya bu bayraklarý çöpe atan gardaþýmýz.

Hayýrlý Ramazanlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bundan öncede ayný zihniyetteki þerefsizler Bayragýmýzý defalarca yýrttýlar defalarca yaktýlar ama ozaman açýlým maçýlým lafý yoktu þimdi bayragýmýzý çöpe atan þerefsizlerin sýrtýndan kahramanlýk yapacaklar paye çýkartacaklar hemen sadece Kürt açýlýmýný ve kardeþliðimizi sabote etmek için yapmýþlardýr lafýný yapýþtýracaklardýr
    Bayraklarýmýzý çöpe atan þerefsizler için söyleyecegim laflar forumda yazýlmýyor ama muhataplarý anlar anlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

"Yabancý bir ülkenin bayraðýna bile bu saygýsýzlýk yapýlmaz iken Türk bayraðýnýn çöpe atýlmasýný anlayamýyoruz. Herhalde Kürt açýlýmý denilen þey bu"
    ...
    imdi...bayraðýmýzý yere/çöpe atanlarý kýnayalým ve cezalarýný verelim...
    ama bu bayrak olayýyla "kürt açýlýmýnýn" ne alakasý var..
    bayraklarý çöpe atanlarýn kürtler olduðuna dair var mý bir deliliniz...ben haberde göremedim...
    o zaman...komiksiniz...küçüksünüz...
    ve alakaya maynonozsunuz....)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdal05 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    "Yabancý bir ülkenin bayraðýna bile bu saygýsýzlýk yapýlmaz iken Türk bayraðýnýn çöpe atýlmasýný anlayamýyoruz. Herhalde Kürt açýlýmý denilen þey bu"
    ...
    bayraklarý çöpe atanlarýn kürtler olduðuna dair var mý bir deliliniz...ben haberde göremedim...
    Her türlü eleþtiriyi yaþanan her olayý kendi partisine ve kürt açýlýmýn engellemesine baglayan bir zihniyetin bayrak konusunda ayrý bir cevap verebileceginimi zannediyorsun gerçi böyle ufak konular onlar açýklama zahmeti bile buyurmazlar
    ama sende cevap çok senle idare ederiz
    Daglarda yazan Ne Mutlu Türküm diyene Yazýsýndan rahatsýz oluyorlar diye kardeþleriniz adýna yazan zatýnýz ortamýna göre onu bunu koruma adýna þimdi bayraðamý sahip çýkýyorsunuz

gerçi orada ben Kürtler atmýþtýr yazmadým
    Tekrar yazayým 'þimdi bayragýmýzý çöpe atan þerefsizlerin sýrtýndan kahramanlýk yapacaklar paye çýkartacaklar hemen sadece Kürt açýlýmýný ve kardeþliðimizi sabote etmek için yapmýþlardýr lafýný yapýþtýracaklardýr' yazýyor orada düzgün okuma bilenlere tabiki
    Ama böyle bu terimi kullanmadan da paye çýkartabilecek sizgibi zatý þahaneleri atlamýþým

Daglardaki yazýdan rahatsýz olanlarýn ve bayraktan rahatsýz olmadýklarýnýn ,çöpe atmadýklarýnýn yakmadýklarýnýn sözcüsü ve garantisi siz çok güzel
    her zaman böyyük ve her alaka ketçapsýnýz nasýl olsa
    Konu hogan01 tarafýndan (04-09-2009 Saat 20:01 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdal05 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ...

asýl sen komiksin daha 2 gün önce mitingte PKK bayraklarýný sallayan kimlerdi Ahmet Kürt denilen þerefsizi þakþaklayanlarýn elinde hangi bayrak vardý ben göremedim Türk bayraðý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Jack Sparrow Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    asýl sen komiksin daha 2 gün önce mitingte PKK bayraklarýný sallayan kimlerdi Ahmet Kürt denilen þerefsizi þakþaklayanlarýn elinde hangi bayrak vardý ben göremedim Türk bayraðý.
    bak doðru diyosun...dtp bayraðýmýz konusunda zaaflarý var...hala sahiplenebilmiþ deðiller...
    bu yüzden türk halkýna güven veremiyorlar...
    ama yanlýþýn þurda jack...bu konu ahmet türk yada dtp konusu deðil...üst tarafa bakarsan görebilirsin...
    erzurumdaki bayrak olayýndan bahsediliyo...
    erzurumdan yola çýkýp...karpuz kabuðuna bassanýz...olayý kürtlere getiriyosunuz...maþallah...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

söyleyecek söz bulamýyorum

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri