erdal video yu seyrettikten sonra tekrar deðerli ve bir o kadarda gündem yaratacak bilgilerini bekliyoruz saygýlar! iii ki varsýn
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
erdal video yu seyrettikten sonra tekrar deðerli ve bir o kadarda gündem yaratacak bilgilerini bekliyoruz saygýlar! iii ki varsýn
siyaset meydanýný da...bu dolaþan videoyu da seyrettim veysel kardeþ...
....
eðer bu "kürt açýlýmý" olmazsa.....bu beyni yýkanmýþ çocuklar ayný þekilde düþünmeye devam edecekler...ve hatta bunlarýn çocuklarý...onlarýn çocuklarý...
iþte bu "açýlým" bu yanlýþ düþünceleri...doðruya kanalize etmek için yapýlýyo...
sizin bu videoyu izledikten sonra...canhavliyle "açýlýma" destek vermeniz gerekirdi..
oranýn halkýnýn ayarlarýyla oynanmýþ...
ayarlarý bozulmuþ...bu ayarý bozma iþini apo yaptýðý gibi...devletimiz de yaptý...
bir düþünün bakalým...aponun bunca katliamýna karþýlýk....bunca vahþetine karþýlýk..niçin hala devleti deðil de bu çocuk (ve bunun gibiler ) apoyu seviyor...
biz devlet ne yaptýk da...bunlar bizi sevmiyoo...
hiç altýnda bir þey aramadan bir muhasebe yapýn bakalým...
...
apoyu eleþtirmek kolay...ve hatta caniliðini herkes biliyo..
peki siz hiç kendinizi eleþtirdinizmi...mesela ergeneko terör örgütüne mensup paþalarýmýzý ve bunlarýn bakýþ açýsýyla doðuya baktýðýmýzý eleþtirdiniz mi...
veli küçük'ü bilir misiniz siz...pkk ile bu anlý þanlý paþalarýmýzýn muhabbetinden haberiniz var mý...
pkk ya kýzýyoruz haklý olarak ve amerika ve batý dünyasý arkasýnda diyoruz...olabilir ama þunu hiç görmüyoruz...
pkk militanlarýndan ele geçirilen silahlar dýþardan gelen silahlar deðil...ve çoðu tsk emvarterinde bulunan silahlar..
.....
bu çocuklarý biz kaybettik baþkasý deðil.....
ve bu "açýlým" la...tekrar kazanacaðýz....
eðer açýlým olmazsa...bundan en karlý ...kana susayanlar çýkacaktýr...!!!
senin bu açýlýmýnda sihirli bir deðnekmi varki insanlara dokunduðunda bir anda tümden fikirleri deðiþecek adamýn söylediðini iyice duydunmu adam apo iti ile atatürk ü bir tutuyor ve liderimiz diyor devlet devlet diye zerzeniþte bulunuyorsun bu halký asker bu hale koydu devlet bu hale koydu diyorsun adamlarýn lider olarak gördüðü insanlar oradaki insanlara çok mu iii davrandý hakkýnýzý koruyacaðým dedi beþikteki bebeleri öldürdü hakkýnýzý koruyacaðým dedi halkýna tecavüz ettii milletin ýrzýna göz dikti ama erdal senin için varsa devlet yoksa mhp yok chp ya sen ne kadar dertliymiþsin bu devletten senin beðenmediðin devlet bu insanlara zulüm edenlere gencecik beyinleri kandýrýp daða çýkaranlara karþý savaþ açtý ama sen yinede devlet suçlu diyorsun peki bu insanlarýn lider olarak gördüðü it bu insanlar için ne yapmýþtýr kandan gözyaþýndan baþka bunu da bir açýklarsan seviniriz erdal yýllardan beri sözüm ona kürt halkýnýn sözde baðýmsýzlýðý için savaþýyorum dedi bu adiler dýþarýdan kürt halkýndan trilyonlar akýyor bu örgüte ona keza uyuþturucudan peki ne yaptý onu lider olarak gören bu kürt halkýna hiç ama hiç uyan erdal kardeþ sen onlara elinde altýn tepside sunsan amaç ve zihniyet belli bölmek parçalamak!
ABD Baþkaný Obama, TBMM'de Türkiye'den 4 isteðini dile getirdi.
Meclis Baþkaný Köksal Toptan eþliðinde geldiði, TBMM Genel Kurulu'nda tarihi bir konuþma yapan ABD Baþkaný Barack Obama Türkiye'den 4 konuda net istekte bulundu.
Ýþte Obama'nýn istekleri:
1) RUHBAN OKULU
Heybeliada'daki Ruhban Okulu'nu açmanýzý bekliyoruz. Zaten AB sürecinde bu yolda gidiyorsunuz.
2) ERMENÝSTAN SINIRI
Ermenistan sýnýrýný açmanýzý bekliyoruz. Bunu yapmanýz çok þýk olur.
3) 'SOYKIRIM' ÝDDÝALARI
Ermeni meselesi ve soykirim iddialarý konusunda tarihinizle yüzleþin. Her ülkenin geçmiþinde sorunlar vardýr. Bunda kötü bir þey yoktur.
4) KÜRT SORUNU
Türkiye'nin Kürtlerine eðitim ve diðer imkanlarýn saðlanmasýný bekliyoruz. Bugüne kadar gerçekleþtirilen olumlu açýlýmlara ekler yapýlmalý.
06 Nisan 2009 [/B]kaynak : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Nisan ayýnda isviçrede gizli gizli ermenilerle imzalanan protokolü de anlýyorum
Sayýn Obamanýn bu emirlerini millettimize cesaret gösteriyoruz kardeþlik yaratýyoruz Açýlým yapýyoruz diye yutturmaya kalkanlara arkamda falan kadar oy var ona konuþuyorum diyenlere ithaf olunur
oyy obama obama....
odun koydum sobama....
hogan arkadaþým senin için...."benim kýzým bina okur...döner döner gene okur..." atasözünü demiþ miydim...
yukarýdaki saymýþ olduðunuz maddelerle bi þekilde yüzleþeceðiz zaten...hükümet bunu söylüyo...
yani þimdi siz...bunlarý söyleyerek ve dahi altýna obama imzasý atarak...göya
bu maddeleri obama'nýn isteðiyle yapýyoruz imajý veriyosunuz...baþkasýný bilmem ama...ben uyanýklýðýnýzýn farkýndayým...maþallah alýntý yaptýðýnýz haber sitesinde de bir tane demokrat adam yok...
ergenekon sempatizanlarý yazarlar...kýlavuzunuz bu olunca...sallama haberlerle avunursunuz tabi....
kurnazsýnýz tabi...bak oraya baþörtüsü maddesi koymamýþsýnýz..
öle ya bu sorunu çözmek de sizin yüreðinizi aðzýnýza getirir...
....
bu güne kadar yazdýðým tüm yazýlarý geçelim....temel soru þu....:
Acaba baþörtülü bir genç kýz, özgürce okula gidebildiði zaman mý laik sistemden nefret eder, yoksa “laiklik zaptiyeleri” tarafýndan üniversite kapýsýndan çevrilince mi....?
Kürtler, kimliklerini özgürce ifade ettikleri zaman mý “baðýmsýz Kürdistan”ý daha çok ister, yoksa jandarma dipçiði ile “Türkleþme”ye zorlandýklarýnda mý...?
.....
meselenin özü budur...baþka birþey deðil...
devletin kendini sevdirmesidir aslolan....korkutmasý deðil...
söylediðim sadece bu...saygýlar...![]()
hogan orada baþ örtüsünden bahsetmemiþ bunu nereden buldun bilmiyorum dönüp dolaþýyorsun olaylarý ergenekona baðlýyorsun ki konumuz ile hiç alakasý yok sana ben bir þey söyleyeyimmi tamamý demiyorum ama bir kýsmýna al türkiye senin de sen dahi onlarýn kafasýndaki kürdistan sevdasýný silemessin o yüzden her seferinde yaptýðýn gibi devleti ve askeri boþuna suçlama ben bu arada hiç bir askerin sen kürtsün türk olacaksýn diye bir kürt vatandaþý dipçiklediðini görmedim ama sen gördüysen anlat da bizde dinleyelim
eðer senin beðenmediðin ordu acaba senin baþýnda olmasaydý hangi çakal ve çakallar sürüsünün neler yapabileceðini hiç düþündünmü sence bu ülkede bu kadar güvenilir ve kendini rahat eminde hissediyorsan bunun siyasi partilerle mi alakalý yada ordu ile mi alakalý olduðunu umarým düþünmüþsündür!
oooo þair kimliðinizdemi vardý
valla bu tip þiirlere yagdý yagmur çaktý þimþek sendemi þair oldun be ...
diyorlar ama devam ediniz
sobaya odunmu dediniz pardon biz kömür biliyorduk odundamý dagýltýlmaya baþlandý
evet kýzým okur adlý ata sözünü yazmýþtýnýz
sizin agzýnýzda dam üstünde saksagan türü bir þey olmuþ
sizin hoþunuza gitmiþki tekrar yazma ihtiyacý hissettiniz
ee saksagan kendince ezberi bu yola devam
bu linkini verdiðim yer malesef sizin ilahi kelimetullah olarak kabul ettiðiniz gazetelerden deðil
hatta içinde bir tane demoktrat bile yok hatta ergenekoncu demiþsiniz
ama demokrasi bir trendir istediðim yerde inerim diyenlerdende yoktur herhalde
onlarý savunma gibi bir derdimde yok gerçi sizin düþüncenizde olamayan ya dinsiz ,ya ergenekocu ya fitneci yada baþkasýnýn aklýyla hareket edenlerdendir
sayýn obamanýn bu dileklerini bire bir bende Tv de izledim ama taraftar olarak gördüðünüz medyada izlemiþimidir photoses montajý yapmýþlardý
yanlýz haberin veriliþ tarihine baktýnýzmý 6 nisan 2009
bunlar sadece ergenekoncu olamaz ya bunlar birde üstüne
münneccimiþ yav
baksana yapýlacak þeylerin altýna obamanýn imzasýný koyarak taa 5 ay önceden yazmýþlar uyanýklýga bak
baþ örtüsü ve laiklik konusunda bir yorumda bulunmadým ama konularý istediginiz mecraya cekebilmek için ki bundan önce kürt açýlýmý anketinde ezberiniz olan bu þeyleri yazdýnýz ama doyamamýþsýnýz.
gerçi þimdi adý ensonun da terör açýlýmý oldu
siz sadece kafanýzdaki kürtçülügü iþinize gelen þeylere yorumlayadýgýnýzý zannederek manipule etmeye çalýþýyorsunuz
bu yukarýdaki sulandýrmalarý yaparken pardom Mehmet Þimþegin açýklamasýný okudunuzmu
gerçi oda sallamadýr
þimdide yürek metrenizi elinize almýþsýnýz
dediðiniz gibi nerede o yürek bizde yürekte parselinizde
gerçi bunu dragons nickli zatta yazmýþtý Yürek varmý diye hatta delikanlý arýyordu
oda iþi Pkk propogandasýna çevirince forumdan atýldý
baþ örtüsü Müslümanlýk ergenekon diye baþlamýþtý
neyse Yürek bir onda bir sizde
biraz kahve agzý olmuþ ama
eh ezberiniz bu
pardon haddim olamayarak bende siz bir soru sorabilirmiyim
konun baþlýgý öcü tuðluga kýzdý
bu konu hakkýndaki yüksek yorumlarýnýzý alabilirmiyim
yeni muhteþem þiirleriniz eþiliðinde yine bekleriz
Konu hogan01 tarafýndan (08-09-2009 Saat 14:34 ) deðiþtirilmiþtir.
cevap ver deyince susanlar erdal gibi çetin adam zannederler kendilerini orham pamuk misali nopel aldý ya adam nopel kim diye bakmazlar ergenekon deyip duruyor biliyordur muhakkak ama iþine gelmeyince cevir kazý misali ya tartýþýlsýn kürt meselesi ermeni sorunu kýbrýs fener patrikanesi ama niye yalnýz türkiyemde bir baþka ülke göster mesala yunan da böyle birþey yap yada ermenistanda olmadý fransada bir tartýþmaya ac bakalým ne oluyor yoksa demokoji yapmak kolay orduya küfür cumhuriyete küfür sizden olamayan hergez ergenekona küfür suç var ama kanýt yok hapis yok baþbakanýn dediði gibi ispatlayamayn namerttir
AK Parti Mersin Milletvekili Kürþad Tüzmen, 'PKK þerefsizdir, terör örgütüdür. Bebek katili bir örgütle Kürt kardeþlerimizi bir araya getirmeye çalýþanlara kimsenin katkýda bulunmamasý lazým. Biz durduðumuz yeri, yaptýðýmýz çalýþmayý gayet iyi biliyoruz' dedi.
Tüzmen, partisinin Anamur Ýlçe Teþkilatý tarafýndan Öðretmenevi'nde verilen iftar yemeðinde yaptýðý konuþmada, Mersin'deki þehit cenazesine katýldýðýný ve derin üzüntü yaþadýðýný belirtti.
Türkiye'de bir bayrak bulunduðunu, onun da Türk Bayraðý olduðunu vurgulayan Tüzmen, 'Bu bayraðýn altýnda yaþayan milletin adý da Türk Milleti'dir.
Bunun saðýný solunu eðip bükmeye hiç gerek yoktur. Ýçerisinde farklý kökenlerden vatandaþlar olabilir, ancak, burada köken tartýþmasý yapýlmaz. Bir bayrak varsa bir millet, bir devlet olarak bakmak lazým. Bunu farklý þekillere çekmeye de gerek yok' dedi.
Geçmiþte söylediklerinin aynýsýný söylemeye devam ettiklerini vurgulayan Tüzmen, 'Bizde tek bayrak var, tek millet var, tek devlet, tek vatan var. Hepimiz bunun için çalýþýyoruz. Bu konularý herkes saðýndan solundan bir yerlere çekiyor' diye konuþtu.
Son günlerdeki yapýlan bazý tartýþmalarýn 'farklý yerlere çekilmeye baþlandýðýný' ifade eden Tüzmen, þunlarý söyledi:
'Ýnsanlarýmýzýn deðiþik kökenleri olabilir. Arnavut kökenli, Çerkez kökenli, Kürt kökenli ya da Laz kökenli Türk olabilir. Hepsi kardeþlerimizdir.
Kürtler bizim þerefli kardeþlerimizdir, ama PKK þerefsizdir, terör örgütüdür. Bebek katili bir örgütle Kürt kardeþlerimizi bir araya getirmeye çalýþanlara kimsenin katkýda bulunmamasý lazým. Bunlarý birbirinden ayýrmak gerekir. Biz durduðumuz yeri, yaptýðýmýz çalýþmayý gayet iyi biliyoruz.'
Tüzmen, Türkiye'de þu anda esas konunun ekonomi ve iþsizlik olarak görülmesi gerektiðini sözlerine ekledi.7
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri