REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: MÜjde Yenİ Bİss Şİfreler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazer Nickli Üyeden Alıntı
    kendimi sazan gibi hissediyom güzel numaraydı tarantino inşallah bisefere orcij haber verirsin
    İnşallah elime geçerse hemen verecem...bu arada numarayı ben değil alper yaptı...ben hiç öyle şey yaparmıyım (acabaa):033102smile_1_prv: Belki turar diye canım sıkılınca deneme yapıyorum malesef ihtimal çok deneyerek bulmak sayısalı tutturmak gibi bir şey...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar konuyu tekrar ediyorum supersat cafede acıldı top 20 den takip etmeyiniz şu olayları yada kaldırsak mı acaba top 20 yi:?Biraz şaka yapmış arkadaşımız işte lütfen fazla abartmayalım .Açık konusayım burası sadece uydu forumu degilki ya diger bölümlerde var demi yazılımı alan gidiyor.yada yardıma ihityacı olan konu acıp işini bitirnce gidiyor lütfen biraz katılım yapmışssınız çok degil demi .Lütfen anlayış bekliyorum .Muhabbet etmek suç degil forumda lütfen bunun bilincinde olalalım bizler o kadar sinirli insanlarmıyız ya kimse uydu hariç başka bölümleri kullanmıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok hocam yok merak etmeyin siz anlayişlilar arkadaşlar şimdi bu topiğe giripde ben gülmedim diyen yoktur sanırım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bonuslar güzelodugu icin hesabına üç katı para yatmıştır .teşekürler bizleri güldürdügün için

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alper arabana alıcı buldum...Peşin para hemde...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu TARANTİNO tarafından (28-04-2006 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuyu geçici olarak kapatmak zorunda kaldım...Arkadaşlar okumadan lütfen gerçek sanmayın bu bir şakadır...Gerçek zannedipde çirkinliğe giden arkadaşlar içinizin ne olduğunu ortaya koyuyorsunuz...Daha anlayışlı ve şaka kaldırır olun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wow açtıı hepsi açıık süperr eline saglık ustammm..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ahhh Şu Sazanlık Olmasa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:gift: evet bir çuval olduk mu iyi içine virüs mirüs koymamışsın onuda yerdik pek iyi gelirdi bu arada tanıdığınız hacker varmı şöööyle bir kalemde format çekebilecek

Sayfa 8/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri