Bu kart bedeli kaldırmadılar mı arkadaşlar bugun hesap özeti geldi 40 tl yıllık ücret yansıyor alttaki resimde gördugunuz üzere nedir bu durum herkese geliyormu bende card finans vardı ilk başlarda almışlardı sonra hesapa tekrar iade ettiler
![]()
Bu kart bedeli kaldırmadılar mı arkadaşlar bugun hesap özeti geldi 40 tl yıllık ücret yansıyor alttaki resimde gördugunuz üzere nedir bu durum herkese geliyormu bende card finans vardı ilk başlarda almışlardı sonra hesapa tekrar iade ettiler
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
usta
1. yoltelefonla müşteri hizmetlerini ara.yıllık ücret iadesini iste(büyük ihtimal şukadar harcama yaparsanız kart ücreti geri alırız der
2.yol şubeye gidip dilekçe yaz iade için bankadan fakslamalarını iste.
3yol. kart kapatıyorum diye rest çek(büyük ihtimal sana taksitleriniz var falan diyecekler kapatamayız derler) sen aldırış etme
4.yol kartı çaldıordım de.yenikart istemiyoırum de(büyük ihtimal sistem otomatik yolluyor derler gelirse almam de.zaten son eklstrede yıllık ücret aldınız dersin....)
5.yol kredi kartı sözleşmesini iste bankadan adresine gelir.sözleşmene bakarak türketici hakem derneğine gidebilirsin)
6.yolbankaya e mail at
benden bu kadar![]()
Yapı kredide bankada calısan bir ablamızla görüştüm diyorki iptal etmezler masrafları karşılamak için alıyorlar bu ücreti 1 kişiden 40 tl turkiyedeki insanları düşünemiyorum artık bankalar iyi kazanıyor iyi![]()
Yok abi nereye iptal etmiyorlar biraz yırtık olacaksın bak o zaman nasıl iade ediyorlar![]()
katılıyorum.bende de vardı geçen sene word kard.kart ücretinden dolayı kartı iptal etttim.bir müddet sobnra aradılar niye iptal ettiniz diye.yıllık ücret ALDINIZ DEDİM.O ZAMAN İÇİN 30 TL lik word puan verdiler kartı tekrar gönderdiler.30 tl lik puanı kullamndım ve kartı kapattırdım.
vakıfbankın kredi kartı wordkarty özelliği taşıyor.vakıfbankın kredi kartını al.kart ücreti yok.ben vakıfbak bankasya ve türkiye fianans kullanıyorum kart ücreti olmadığı için.
her sene aynı numara. m.h.ni arayarak kart ücretini iptal ettiriyordum. bu seneiçin gecen ay ekstrem e yansıdıktan sonra farkettim. tabii hemen aradım bu ayın ekstersine +40 tl olarak iade ettiler.bilginize..
bendede akbank kredi kartı vardı itiraz etmeme ragmen yinede aldılar bunlarda acıma yok usta
arkadaşlar o sistem iptal edildi. yani yıllık kart ücretleri alınacak. bende çok uğraştım ama olmadı.
Aradım müş.hizmetlerini özel müşteriymişim 3 ayda 750 tl harcama tutarı yaparsam almayacaklarmış su an iade ettiler zaten 3 ayda ben daha fazla harcama yaparımkart bedelini aldık 4440444 arayınca 1-7-2 tuşlayın hemen baglanıyor
Bilginize
ben yaptım arkadaşım bağırıp çağıracaksınız bu yaptıklarının yasal olmadığını gerekiyorsa hemen kartı iptal etmelerini ve hakkınızı mahkemede arayacağınızı söyleyin bu kadar basit ayrıca ben hiç bir taahütdede bulunmadım şu kadar harcayacağım diye bankalar artık kapıların önlerinde bekliyor kredi kartı versinler diye bubnu da belirteceksiniz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri