Bu kart bedeli kaldýrmadýlar mý arkadaþlar bugun hesap özeti geldi 40 tl yýllýk ücret yansýyor alttaki resimde gördugunuz üzere nedir bu durum herkese geliyormu bende card finans vardý ilk baþlarda almýþlardý sonra hesapa tekrar iade ettiler
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bu kart bedeli kaldýrmadýlar mý arkadaþlar bugun hesap özeti geldi 40 tl yýllýk ücret yansýyor alttaki resimde gördugunuz üzere nedir bu durum herkese geliyormu bende card finans vardý ilk baþlarda almýþlardý sonra hesapa tekrar iade ettiler
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
usta
1. yoltelefonla müþteri hizmetlerini ara.yýllýk ücret iadesini iste(büyük ihtimal þukadar harcama yaparsanýz kart ücreti geri alýrýz der
2.yol þubeye gidip dilekçe yaz iade için bankadan fakslamalarýný iste.
3yol. kart kapatýyorum diye rest çek(büyük ihtimal sana taksitleriniz var falan diyecekler kapatamayýz derler) sen aldýrýþ etme
4.yol kartý çaldýordým de.yenikart istemiyoýrum de(büyük ihtimal sistem otomatik yolluyor derler gelirse almam de.zaten son eklstrede yýllýk ücret aldýnýz dersin....)
5.yol kredi kartý sözleþmesini iste bankadan adresine gelir.sözleþmene bakarak türketici hakem derneðine gidebilirsin)
6.yolbankaya e mail at
benden bu kadar![]()
Yapý kredide bankada calýsan bir ablamýzla görüþtüm diyorki iptal etmezler masraflarý karþýlamak için alýyorlar bu ücreti 1 kiþiden 40 tl turkiyedeki insanlarý düþünemiyorum artýk bankalar iyi kazanýyor iyi![]()
Yok abi nereye iptal etmiyorlar biraz yýrtýk olacaksýn bak o zaman nasýl iade ediyorlar![]()
katýlýyorum.bende de vardý geçen sene word kard.kart ücretinden dolayý kartý iptal etttim.bir müddet sobnra aradýlar niye iptal ettiniz diye.yýllýk ücret ALDINIZ DEDÝM.O ZAMAN ÝÇÝN 30 TL lik word puan verdiler kartý tekrar gönderdiler.30 tl lik puaný kullamndým ve kartý kapattýrdým.
vakýfbankýn kredi kartý wordkarty özelliði taþýyor.vakýfbankýn kredi kartýný al.kart ücreti yok.ben vakýfbak bankasya ve türkiye fianans kullanýyorum kart ücreti olmadýðý için.
her sene ayný numara. m.h.ni arayarak kart ücretini iptal ettiriyordum. bu seneiçin gecen ay ekstrem e yansýdýktan sonra farkettim. tabii hemen aradým bu ayýn ekstersine +40 tl olarak iade ettiler.bilginize..
bendede akbank kredi kartý vardý itiraz etmeme ragmen yinede aldýlar bunlarda acýma yok usta
arkadaþlar o sistem iptal edildi. yani yýllýk kart ücretleri alýnacak. bende çok uðraþtým ama olmadý.
Aradým müþ.hizmetlerini özel müþteriymiþim 3 ayda 750 tl harcama tutarý yaparsam almayacaklarmýþ su an iade ettiler zaten 3 ayda ben daha fazla harcama yaparýmkart bedelini aldýk 4440444 arayýnca 1-7-2 tuþlayýn hemen baglanýyor
Bilginize
ben yaptým arkadaþým baðýrýp çaðýracaksýnýz bu yaptýklarýnýn yasal olmadýðýný gerekiyorsa hemen kartý iptal etmelerini ve hakkýnýzý mahkemede arayacaðýnýzý söyleyin bu kadar basit ayrýca ben hiç bir taahütdede bulunmadým þu kadar harcayacaðým diye bankalar artýk kapýlarýn önlerinde bekliyor kredi kartý versinler diye bubnu da belirteceksiniz
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri