REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
89 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Siirt Eruh'ta 7 şehit

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ii diyosun güzel diyorsunda şimdi bu adamın tek derdi kürt olmakmı illaki canımız yanıyor o zaman yolda ne kadar kürt varsa acısını onlardan çıkaralım kusura bakmada o zamanda bizim hitlerden bir farkımız kalmaz gerçekten vatanına milletine bağlı bir adamsa benimde kardeşim asker diyorsa bu adama da fazla yüklenmek ne sana ne de bana yakışır hiç bir kürt zan altında değildir zan altında olan larda pkk dtp ve açılım diye tutturan iktidardır yaptığın bu tür söylemlere üzülerek katılmadığımı söylüyorum kürtler üstünden türkiyeye oynanan çirkin bir oyun vardır ve malesef bu oyunda kürtler hedef seçilmiştir!:49:
    ben ona saldıralım demiyorum iyi oku direkman onada değil sözlerim dtp bu ülkede doğuyu tek başına forse ediyo değilmi seçimleri belediyeleri kazanıyo bunlara oy vermek demek terörü desteklemek demek !!! başka türlü bişey anlamam ben kürt oluyo diye suçlamıyorum bnmde arkadaşlarım var ama onlarda tepki göstermeli çünkü onlar üstünde siyaset yapıyolar buda direkman onların durumunu etkiliyo suçlu suçsuz ... madem ki kardeşiz kardeşliklerini yapmalılar ... orda sanki o arkadaşa hitap ediyo gibi olmuşş ama ordada söyledm üstlerine alınacak hiç bişey yok bizim tepkimiz şerefsizlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pkk = kürttür (hepsi için söylemiyoruz tabiiki ama bu genellemeyi tersini düşünen bi insan kesinlikle üstüne alınmaz) bak türkiye hükümeti kürtlerin sorunun kimle tartışıyo dtp yle dimi dtp pkkya terör örgütü diyomu hyr ne diyo kardeşlerimiz onlar bizim evlatlarımız diyo hatta pe ke ke türküsü çığırıyo roj tv ye dağa çıkıyolar sn tasalanma çok şükür aklımız var bizim
    ayrıyetten bu açılım olayını anlamıyorum kimsede anlatamıycak siz kimsiniz ki size özel davrancaz ben bu ülkede neysem sende o sun ne ayrılacağı istiyosunuz ha şimdi başlıycaksınız doktor yok öğretmen yok oraya giden doktoru katledersen sen oraya giden öğretmeni gebertirsen yapılan köprüleri patlatırsan hic kusra bakmayın gelmemeleri çok çok normal önce siz istediklerini hakedeceksiniz dağdakileri besleyip koruyup kollamıycaksınız asker tanıdıklar geliyo neler neler anlatıyolar
    madem sen ben kürtüm ama mutluyum bu ülkenin düzeni var bu ülkeni hukuku var diyosan snde bunları kınıycaksın yoksa hepiniz zan altındasınız bunu yaratanlarda dağdaki şerefsizler ...

bizim elimizde her zaman şeker olmazz hükümetler gelip gecicidir ama senin bizim tepkilerimiz anlaman gerekk biz brda rahatca osura osura oturalım diye orda adamlar ölüyo milletin evine ateş düşüyo tepkimiz çok normal ...
    hatta az bile

benim tüm anlattıklarıma karşılık sen hükümet kürtlerin sorununu dtp ile tartışıyor diyorsun. onlar besleyip onlar kolluyor diyorsun. sen herşeyden bi habersin. ne anlatsakta boş. bildiğini oku.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

benim tüm anlattıklarıma karşılık sen hükümet kürtlerin sorununu dtp ile tartışıyor diyorsun. onlar besleyip onlar kolluyor diyorsun. sen herşeyden bi habersin. ne anlatsakta boş. bildiğini oku.
    Çok haklısın

siz herşeyden haberdarsınız nasıl olsa size sorayım siz bilirsiniz
    1) 2005 yılında ankarada Amerikan Konsoloslugunun karşısındaki Otelde Akp li ve Dtp li siyasilerin bir araya gelerek neyi konuştular neyin kararını aldılar acaba
    2) Yine ankarada ozamanın hükümet bakanı ve dtp eş başkanı bir araya gelip birer kadeh rakıcıklarını içerek neyin görüşmesini yaptıklar
    3)Apoşcugunuzun yanlız kalmaması için içinde el becerileri atölyesi hatta kütüpanesi olan apoşcugun can yoldaşlarına tahsis edilecek binannın görüşmeleri anlaşmaları kiminle yapıldı.
    4)Dtp amerikada şube açtı Bu bir noktada ülkeler arası izin gerektirir Bu izini kim verdi
    Bildiğimizi okumayalım siz anlatınız
    Konu hogan01 tarafından (10-09-2009 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7 şehit askerimize Allah'tan rahmet ailelerine de bassağlığı diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alın size açılım beyler yazık yine birçok yere ateş düştü
    mekanlar cennet olsun şehitlerimizin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin.şu mübarek ayda iftar saatlerinde duydum.yüreğimize od düştü.aşımıza kan düştü.ağzımız zehir,gönlümüz hınç oldu.şimdi tahminen açılımcı geçinen bölücüler klasik konuşmaların peşine diyeceklerki "bu bizim yaptığımız açılımı sabote eden, istemeyen, kardeşliği bozmak isteyenler olacaktır ama biz asla taviz vermeyeceğiz, geri adım atmayacağız"bu millet Türk adı var oldu olalı acılara alışkın,şehitliğe alışkın tahammül eder ama ihanete asla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alın işte

Erdoğan: "Saldırı açılım sürecini etkilemeyecek"

Başbakan Erdoğan Siirt ve Hakkari'den gelen şehit haberlerinin ardından gazetecilere bir açıklama yaptı.

İşte Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

- Bizim güvenlik güçlerimiz, askerimize sıkılan bu kurşunlar hiçbir zaman bizim 72 milyon vatan evladının birliğine beraberliğine yönelik başlattığımız ve sürdürmekte olduğumuz bu süreci engellemeyecektir.

- Biz bu süreci aynı kararlılıkla başta terör olmak üzere sorun alanları üzerinde aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Ülkemizdeki sorunlu alanlarını en az sorunlu hale getirme projesidir.

- Kurulduğumuz andan itibaren programımız içinde de çok derin tespitlerin yer aldığını söylemek istiyorum.

- 2005 konuşmamda bu konuya değinmişti.

- Şimdi tekrar bu çalışma başladı. Biz siyasi partilerimizle, akademisyenlerimizle, sivil toplum örgütleriyle, medyaya herkesle bir konsensüs oluşturmanın gayreti içindeyiz.

- Bu ayın sonuna kadar çalışmalarımız devam ettireceğiz.

- Sonra parlamentoya getireceğiz.

- Bu tavırlar karşısında benim yapacağım pek fazla kalmıyor ama ben yine de anamuhalefet partisinden randevu talebinde bulunacağım.

- Onların dili, tavrıyla onların depresyonu içinde cevap vermeyeceğim.

- Sadece CHP’den randevu isteyeceğim. MHP tavrını yazılı olarak verdi zaten.

- Millet, milletvekillerine parlamentoya katılma görevi vermiştir.

- Kendi takdirleridir. Biz katılanlarla parlamentoda süreci en güzel şekilde tamamlayacağız ona karar veririz.

- Bizim bundan sonraki muhatabımız millettir. Bu süreci hızlandıracağız.

hurriyet

bnm anladığımın türkcesi şu bizi ne kadar ************* hic önemi yok ne istiyosanız vereceğiz milleti huhattap kabul et sen millet muhattap olarak imralı gösteriyo onursuzluk şerefsizlik böyle bişey olsa gerek kan dursun diye açılım açtn bu açılım açalı 15 den fazla şehit verdikk edeceğim küfüre bile değmezler ... şehitlerin evleri yanıyodur şimdi allah sabır versin ailelerine ...
    Konu Volkan tarafından (08-09-2009 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kelimelere dikkat edelim.Bu foruma giren bayan ve yaşı küçük insanlarda var.!!! UNUTMAYALIM..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum bu kahpe çoçuklarına kim dur diyecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açın hemşerim açın yakında bu güzelim ülkede açacak birşeyde bulamayacaksınız.elinizde fırsat varken elinizde ne varsa sonuna kadar açın.yazık bu gencecik yavrulara.ALLAH MEKANLARINI CENNET ETSİN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AKP yaptığı devrim gibi işleri bir kalemde bu açılımla sildi. Bu ülkede şu an hiç bir parti beş para etmez hepsinin PKK ve AMERİKA ile ilişiği var.

Bu ülkede TSK istese 1 gecede bunları ve bunlara destek verenlerın kökünü kazır. İllaki devlet yönetimini TSK el koyması gerekıosa koysun bundan daha kötü olmaz. Açılım die DTP yanı PKK lılar kürdistanı kuracaklar. Bu yapılan saldırıların tek amacıda baskı yaparak şehidlerın verilmemesını istiyorsanız PKK ve Öcalanla masaya oturacaksınız diretmesını dayatmak ve bunun zeminin yapmak adamlar zaten her kanalda bağırıolar bu açılımın adresi imralı pkk die.

İnşallah TSK gereğini yapar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri