Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
89 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Siirt Eruh'ta 7 şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koşti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bişe acklayim beni vatan haini ilan etmeyin ben kardeşimde asker şu an
    7 tane asker şehit edilmiş benim kardeşimde asker diyorsun pkk ile antlaşmalı diyorsun saçmalama mubarek günde adamı dinden imandan çıkarma asker kardeşi böyle konuşurmu terbiyesizlik yapma konuşamıyorsanda sus adam sansınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum Türk Milletinin başı sağolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buda kürtlerin açılımı sevinsinler şimdi pkk ya destek verenler kulu köpeği olanlar bu akşam iftarmı yaptık yedikmi yemedikmi anlamadık sayenizde kına yakın bir yerlerinze şimdi

yüce allah şehitlerimize cennet bahçelerinde en güzelini nasip eder inşalllah..
    amiin inşallah o teröristleride cehennem cukuruna itsin inşallah
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buda kürtlerin açılımı sevinsinler şimdi pkk ya destek verenler kulu köpeği olanlar bu akşam iftarmı yaptık yedikmi yemedikmi anlamadık sayenizde kına yakın bir yerlerinze şimdi

yüce allah şehitlerimize cennet bahçelerinde en güzelini nasip eder inşalllah..

bana bak bu tarz laflarınızdan bıktım artık. ne demek buda kürtlerin açılımı. kürtler mi vuruyor askeri. niye böyle bir genelleme yapıyorsun. bende kürdüm ve kardeşimde siirtte askerlik yapıyor şuan.

sizin bu tarz laflarınız işi çığrından çıkarıyor. şunu anlayın artık pkk=kürtler değildir.

biraz aklın varsa gerçek destek verenleri söyle. kürtler mi silah veriyor onlara. kürtler üzerinden gidiyormu bu silahlar yoksa sınır kapılarından mı.

tutturmuşsunuz kürtler kürtler kürtler. herşeyi kürtler yapıyor. bunun dışındaki herkes sütten çıkmış akkaşık. birdaha asla genelleme yapma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana bak bu tarz laflarınızdan bıktım artık. ne demek buda kürtlerin açılımı. kürtler mi vuruyor askeri. niye böyle bir genelleme yapıyorsun. bende kürdüm ve kardeşimde siirtte askerlik yapıyor şuan.

sizin bu tarz laflarınız işi çığrından çıkarıyor. şunu anlayın artık pkk=kürtler değildir.

biraz aklın varsa gerçek destek verenleri söyle. kürtler mi silah veriyor onlara. kürtler üzerinden gidiyormu bu silahlar yoksa sınır kapılarından mı.

tutturmuşsunuz kürtler kürtler kürtler. herşeyi kürtler yapıyor. bunun dışındaki herkes sütten çıkmış akkaşık. birdaha asla genelleme yapma.
    Evet arkadaşım
    şimdi kürt açılımı adlı bir suni gündem yaratıldı malesefki sizde dahil şu güne kadar bu ne açılımı bizler kardeşiz Pkklılarla ne alakamız var diyen çıkmadı
    aynı bölgede oturuyoruz çocuklarımız sokakta beraber oynuyor
    Biz kardeşiz bu açılım safsatası düşmanlık tohumları ekmektir dedikçe forumu takip ettiyseniz yazılanları okumuşsunuzdur
    anlladıgım sizi Kürt açılımı rahatsız etmemiş Kürtlerin açılımı kelimesi rahatsız etmiş demekki
    keşke en baştan itibaren bu açılım konusu hakkındaki düşüncelerinizi yazsaydınız işin aslında
    genelleme derken ee açılımın adı Kürt açılımı olunca çıkartanın istediği gibi geneli kapsıyor
    bilmem başlık dikkatinizi çektimi 7 Askerimizin şehit edildiği yazıyor fikriniz??
    dimi ama açılım var Adını koyan utansın çıkaranlar savunanlar utansın
    Konu hogan01 tarafından (09-09-2009 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AKP yaptığı devrim gibi işleri bir kalemde bu açılımla sildi. Bu ülkede şu an hiç bir parti beş para etmez hepsinin PKK ve AMERİKA ile ilişiği var.

Bu ülkede TSK istese 1 gecede bunları ve bunlara destek verenlerın kökünü kazır. İllaki devlet yönetimini TSK el koyması gerekıosa koysun bundan daha kötü olmaz. Açılım die DTP yanı PKK lılar kürdistanı kuracaklar. Bu yapılan saldırıların tek amacıda baskı yaparak şehidlerın verilmemesını istiyorsanız PKK ve Öcalanla masaya oturacaksınız diretmesını dayatmak ve bunun zeminin yapmak adamlar zaten her kanalda bağırıolar bu açılımın adresi imralı pkk die.

İnşallah TSK gereğini yapar.

çok doğru bunların amacı iktidarda kalmak için gerekirse TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ satmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şuan kardeşim siirtte asker. Duyduğumuz acıyı ve tedirginliği anlatamam Şehit evlatlarımızın mekanı cennet olsun Türk Milletinin tuttuğu bu yas ve pkk ya karşı okuduğu beddua inşallah tez zamanda yerini bulur. Türkiye cumhuriyeti vatanına milletine kurşun sıkan eller kırılsın. Bırakın açılımı falan başımızdakiler cennet vatanı satmaya kararlı
    Başımız sağolsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kardeşim işte bu çıkıp bunu söyleyen vatanını milletini seven benim ölene kadar kardeşimdir canımı iste severek vereyim sana sen ve senin gibi kardeşime ne laf söylerim ne laf söyletirim hiç bir kürt kardeşim bu söylenenleri hak etmiyor haklısın bu olayları buraya kadar getirip dtp denen aponun uşakları ile iş yapmaya kalkıp daha sonra eline yüzüne bulaştırıp diğer partilerden medet bekleyen insanlar utansın bir elin beş parmağıda bir olmaz lütfen sen üzerine alınma kardeşin şerefi ile vatanını koruyor kardeşin kardeşimizdir hayırlı teskereler olsun inşallah allaha emanet ol kardeşim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

söyleyecek söz bulamıyorum ŞEHİT mi desem kelle mi desem ne desem erdal kardeş hangisi makbul ölen ölüyor analar babalar kan alıyor oyun oynanıyor gayet iyi yakında nobel veya oscar alır ama birşey inandım ALLAH büyük ALLAH akp nin arkasında adamların başı boktan çıkmıyor selde ölenler bazı olayları unutturuyor ama görün bekediyeciliği akp den örenenler 30ölü ama bunuda acıklarsınız ama neyazıkki memletide onlar yönetiyor ama sessiz çoğunluğa dikkat menderesin iktidar yürüyüşü ve sonu akp ninkinden farklı değil ALLAH ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin durmak yok rant devam ül***i bölmeye devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde volkan kardeşin ermantoroğlu konuşması birilerini rahatsız mı etti bir anda önemsiz bulundu yoksa birileri akıllanaçak diye mi korkuldu yoksa kremler hazır mı diyoruz ne oldu bu insanları uyandırmak lazım rüyadan uyanamazsak kötü uyandıracaklar

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri