REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
89 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Siirt Eruh'ta 7 şehit

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AKP yaptığı devrim gibi işleri bir kalemde bu açılımla sildi. Bu ülkede şu an hiç bir parti beş para etmez hepsinin PKK ve AMERİKA ile ilişiği var.

Bu ülkede TSK istese 1 gecede bunları ve bunlara destek verenlerın kökünü kazır. İllaki devlet yönetimini TSK el koyması gerekıosa koysun bundan daha kötü olmaz. Açılım die DTP yanı PKK lılar kürdistanı kuracaklar. Bu yapılan saldırıların tek amacıda baskı yaparak şehidlerın verilmemesını istiyorsanız PKK ve Öcalanla masaya oturacaksınız diretmesını dayatmak ve bunun zeminin yapmak adamlar zaten her kanalda bağırıolar bu açılımın adresi imralı pkk die.

İnşallah TSK gereğini yapar.
    allah şehitlerimizin mekanlarını cennet etsin kabirleri nur ile dolsun bunları yapanların bunlara musama edenlerin açılım diye vatanını milletini şerefini haysiyetini satanlarında allah belalarını versinn

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AKP yaptığı devrim gibi işleri bir kalemde bu açılımla sildi. Bu ülkede şu an hiç bir parti beş para etmez hepsinin PKK ve AMERİKA ile ilişiği var.

Bu ülkede TSK istese 1 gecede bunları ve bunlara destek verenlerın kökünü kazır. İllaki devlet yönetimini TSK el koyması gerekıosa koysun bundan daha kötü olmaz. Açılım die DTP yanı PKK lılar kürdistanı kuracaklar. Bu yapılan saldırıların tek amacıda baskı yaparak şehidlerın verilmemesını istiyorsanız PKK ve Öcalanla masaya oturacaksınız diretmesını dayatmak ve bunun zeminin yapmak adamlar zaten her kanalda bağırıolar bu açılımın adresi imralı pkk die.

İnşallah TSK gereğini yapar.

çok doğru bunların amacı iktidarda kalmak için gerekirse TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ satmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şuan kardeşim siirtte asker. Duyduğumuz acıyı ve tedirginliği anlatamam Şehit evlatlarımızın mekanı cennet olsun Türk Milletinin tuttuğu bu yas ve pkk ya karşı okuduğu beddua inşallah tez zamanda yerini bulur. Türkiye cumhuriyeti vatanına milletine kurşun sıkan eller kırılsın. Bırakın açılımı falan başımızdakiler cennet vatanı satmaya kararlı
    Başımız sağolsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cennet Mekan şehitlerimize Allah rahmet eylesin Yattıkları yer nur olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kızıyoruz üzülüyoruz elimizden vatandaş olarak başka bişi gelmiyorki sadece ALLAHdan şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyoruz.
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye yaşanacak bir devlet olmaktan yavaş yavaş çıkıyor...
    7 şehit verilmiş. birilerinin umrundamıki..?
    yok açılımı sürecini etkilemeyecekmiş. ne güzel haber...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bişe diyeceğim diyorsunuz pkk ayrı kurtler ayrı değilmi bu acılım kime kurtlere değilmi pkk ne alkası var bide öpersoyon olmasa güzel olacak ama bazıları oprason istyor şimdi acık konuşun artık pkk kurtleri alka edermi benim kafa karışıyor ben bu dunyadan bişe anlamadım pkk kurtler aynımı değilmi
    aynı değilse acılım devam etmeli aynise eğer pkk mahtap alınmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koşti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bişe diyeceğim diyorsunuz pkk ayrı kurtler ayrı değilmi bu acılım kime kurtlere değilmi pkk ne alkası var bide öpersoyon olmasa güzel olacak ama bazıları oprason istyor şimdi acık konuşun artık pkk kurtleri alka edermi benim kafa karışıyor ben bu dunyadan bişe anlamadım pkk kurtler aynımı değilmi
    Al bir tane daha
    sen önce ne düşündüğünü ne istediğini bil ondan sonra yazı yazmaya kalk
    birilerinin sana zorla bu kadarını ezberlettiği lafları burada ötme
    bide öpersoyon olmasa güzel olacak ama bazıları oprason istyor şimdi acık konuşun
    evet operasyonlar Terörist o.cocuklarına karşı devam edecek yeteri kadar açıkmı
    benim kafa karışıyor ben bu dunyadan bişe anlamadım pkk kurtler aynımı değilmi
    kafanmı karıştı olmayan bir şey nasıl karışmış hayret ettim
    sen kiminle aynı olmak istersen iste fark etmez önce kendine bir sor adammıyım diye
    Afferin be baksana zeka belirtisi göstermişsin
    açılım devam etsin pkk muhatap alınsın
    merak etme dünki beyanatları okumadınmı açılıma devam diyorlar Kardeşliğnize helal gelmedi
    az daha sabredin apoşcugunuz kurmayı düşündüğünüz federasyonunuza başbakan bile olur
    bişe acklayim beni vatan haini ilan etmeyin ben kardeşimde asker şu an
    vay be zaten olmasa bu lafıan arkasına sıgınmasan şaşardım nekadar dogru oldugu şüpelide
    forumda senin gibi bir zatı şahane daha var oda dipçik zoruyla Türkleştirildiğinizi yazmıştı bir sor bakalım kardeşine dipçik zoru görmüşmü
    Bak her neysen her kimsen sen gelip satılmış fındık kadar beyninle birilerinden yarım yamalak zorla ezberleyebildiğin şeyleri bizim askerimizin kanının üstünden burada yazdıgını zannedip
    agzımı bozdurma
    Konu hogan01 tarafından (09-09-2009 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Al bir tane daha
    sen önce ne düşündüğünü ne istediğini bil ondan sonra yazı yazmaya kalk
    birilerinin sana zorla bu kadarını ezberlettiği lafları burada ötme
    bide öpersoyon olmasa güzel olacak ama bazıları oprason istyor şimdi acık konuşun
    evet operasyonlar Terörist o.cocuklarına karşı devam edecek yeteri kadar açıkmı
    benim kafa karışıyor ben bu dunyadan bişe anlamadım pkk kurtler aynımı değilmi
    kafanmı karıştı olmayan bir şey nasıl karışmış hayret ettim
    sen kiminle aynı olmak istersen iste fark etmez önce kendine bir sor adammıyım diye
    Afferin be baksana zeka belirtisi göstermişsin
    açılım devam etsin pkk muhatap alınsın
    merak etme dünki beyanatları okumadınmı açılıma devam diyorlar Kardeşliğnize helal gelmedi
    az daha sabredin apoşcugunuz kurmayı düşündüğünüz federasyonunuza başbakan bile olur
    vay be zaten olmasa bu lafıan arkasına sıgınmasan şaşardım nekadar dogru oldugu şüpelide
    forumda senin gibi bir zatı şahane var oda dipçik zoruyla Türkleştirildiğinizi yazmıştı bir sor bakalım kardeşine dipçik zoru görmüşmü
    Bak her neysen her kimsen sen gelip satılmış fındık kadar beyninle birilerinden yarım yamalak zorla ezberleyebildiğin şeyleri bizim askerimizin kanının üstünden burada yazdıgını zannedip
    agzımı bozdurma
    hogan saygılar abi sen bu adama bu kadar kızma sen bu fındık kadar aklı olup ne düşündüğünü kelimelere dahi dökemeyen gerekiyorsa pkk ile anlaşın diyebilecek kadar deli cesareti gösteren bu şahsiyete bu fırsatı bu rahatlığı açılım açılım diyerek bunlara sebebiyet verenlere kız ve sinirlenn erdalll bakalım yine konu ile ilgili nasıl bir yaklaşım gösterecek gerçekten şu 1 haftadır bu konular beni inanılmaz üzdü ve sinirlerim şu anda hat safhada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri