Şuan kardeşim siirtte asker. Duyduğumuz acıyı ve tedirginliği anlatamam Şehit evlatlarımızın mekanı cennet olsun Türk Milletinin tuttuğu bu yas ve pkk ya karşı okuduğu beddua inşallah tez zamanda yerini bulur. Türkiye cumhuriyeti vatanına milletine kurşun sıkan eller kırılsın. Bırakın açılımı falan başımızdakiler cennet vatanı satmaya kararlı
Başımız sağolsun....
Cennet Mekan şehitlerimize Allah rahmet eylesin Yattıkları yer nur olsun
kızıyoruz üzülüyoruz elimizden vatandaş olarak başka bişi gelmiyorki sadece ALLAHdan şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyoruz.
İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.
Türkiye yaşanacak bir devlet olmaktan yavaş yavaş çıkıyor...
7 şehit verilmiş. birilerinin umrundamıki..?
yok açılımı sürecini etkilemeyecekmiş. ne güzel haber...
ben bişe diyeceğim diyorsunuz pkk ayrı kurtler ayrı değilmi bu acılım kime kurtlere değilmi pkk ne alkası var bide öpersoyon olmasa güzel olacak ama bazıları oprason istyor şimdi acık konuşun artık pkk kurtleri alka edermi benim kafa karışıyor ben bu dunyadan bişe anlamadım pkk kurtler aynımı değilmi
aynı değilse acılım devam etmeli aynise eğer pkk mahtap alınmalı
Al bir tane daha
sen önce ne düşündüğünü ne istediğini bil ondan sonra yazı yazmaya kalk
birilerinin sana zorla bu kadarını ezberlettiği lafları burada ötme
bide öpersoyon olmasa güzel olacak ama bazıları oprason istyor şimdi acık konuşun
evet operasyonlar Terörist o.cocuklarına karşı devam edecek yeteri kadar açıkmı
benim kafa karışıyor ben bu dunyadan bişe anlamadım pkk kurtler aynımı değilmi
kafanmı karıştı olmayan bir şey nasıl karışmış hayret ettim
sen kiminle aynı olmak istersen iste fark etmez önce kendine bir sor adammıyım diye
aynı değilse acılım devam etmeli aynise eğer pkk mahtap alınmalı
Afferin be baksana zeka belirtisi göstermişsin
açılım devam etsin pkk muhatap alınsın
merak etme dünki beyanatları okumadınmı açılıma devam diyorlar Kardeşliğnize helal gelmedi
az daha sabredin apoşcugunuz kurmayı düşündüğünüz federasyonunuza başbakan bile olur
bişe acklayim beni vatan haini ilan etmeyin ben kardeşimde asker şu an
vay be zaten olmasa bu lafıan arkasına sıgınmasan şaşardım nekadar dogru oldugu şüpelide
forumda senin gibi bir zatı şahane daha var oda dipçik zoruyla Türkleştirildiğinizi yazmıştı bir sor bakalım kardeşine dipçik zoru görmüşmü
Bak her neysen her kimsen sen gelip satılmış fındık kadar beyninle birilerinden yarım yamalak zorla ezberleyebildiğin şeyleri bizim askerimizin kanının üstünden burada yazdıgını zannedip
agzımı bozdurma
Konu hogan01 tarafından (09-09-2009 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
hogan saygılar abi sen bu adama bu kadar kızma sen bu fındık kadar aklı olup ne düşündüğünü kelimelere dahi dökemeyen gerekiyorsa pkk ile anlaşın diyebilecek kadar deli cesareti gösteren bu şahsiyete bu fırsatı bu rahatlığı açılım açılım diyerek bunlara sebebiyet verenlere kız ve sinirlenn erdalll bakalım yine konu ile ilgili nasıl bir yaklaşım gösterecek gerçekten şu 1 haftadır bu konular beni inanılmaz üzdü ve sinirlerim şu anda hat safhada![]()
bişe acklayim beni vatan haini ilan etmeyin ben kardeşimde asker şu an
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri