REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
89 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Siirt Eruh'ta 7 şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana bak bu tarz laflarınızdan bıktım artık. ne demek buda kürtlerin açılımı. kürtler mi vuruyor askeri. niye böyle bir genelleme yapıyorsun. bende kürdüm ve kardeşimde siirtte askerlik yapıyor şuan.

sizin bu tarz laflarınız işi çığrından çıkarıyor. şunu anlayın artık pkk=kürtler değildir.

biraz aklın varsa gerçek destek verenleri söyle. kürtler mi silah veriyor onlara. kürtler üzerinden gidiyormu bu silahlar yoksa sınır kapılarından mı.

tutturmuşsunuz kürtler kürtler kürtler. herşeyi kürtler yapıyor. bunun dışındaki herkes sütten çıkmış akkaşık. birdaha asla genelleme yapma.
    pkk = kürttür (hepsi için söylemiyoruz tabiiki ama bu genellemeyi tersini düşünen bi insan kesinlikle üstüne alınmaz) bak türkiye hükümeti kürtlerin sorunun kimle tartışıyo dtp yle dimi dtp pkkya terör örgütü diyomu hyr ne diyo kardeşlerimiz onlar bizim evlatlarımız diyo hatta pe ke ke türküsü çığırıyo roj tv ye dağa çıkıyolar sn tasalanma çok şükür aklımız var bizim
    ayrıyetten bu açılım olayını anlamıyorum kimsede anlatamıycak siz kimsiniz ki size özel davrancaz ben bu ülkede neysem sende o sun ne ayrılacağı istiyosunuz ha şimdi başlıycaksınız doktor yok öğretmen yok oraya giden doktoru katledersen sen oraya giden öğretmeni gebertirsen yapılan köprüleri patlatırsan hic kusra bakmayın gelmemeleri çok çok normal önce siz istediklerini hakedeceksiniz dağdakileri besleyip koruyup kollamıycaksınız asker tanıdıklar geliyo neler neler anlatıyolar
    madem sen ben kürtüm ama mutluyum bu ülkenin düzeni var bu ülkeni hukuku var diyosan snde bunları kınıycaksın yoksa hepiniz zan altındasınız bunu yaratanlarda dağdaki şerefsizler ...

bizim elimizde her zaman şeker olmazz hükümetler gelip gecicidir ama senin bizim tepkilerimiz anlaman gerekk biz brda rahatca osura osura oturalım diye orda adamlar ölüyo milletin evine ateş düşüyo tepkimiz çok normal ...
    hatta az bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pkk = kürttür (hepsi için söylemiyoruz tabiiki ama bu genellemeyi tersini düşünen bi insan kesinlikle üstüne alınmaz) bak türkiye hükümeti kürtlerin sorunun kimle tartışıyo dtp yle dimi dtp pkkya terör örgütü diyomu hyr ne diyo kardeşlerimiz onlar bizim evlatlarımız diyo hatta pe ke ke türküsü çığırıyo roj tv ye dağa çıkıyolar sn tasalanma çok şükür aklımız var bizim
    ayrıyetten bu açılım olayını anlamıyorum kimsede anlatamıycak siz kimsiniz ki size özel davrancaz ben bu ülkede neysem sende o sun ne ayrılacağı istiyosunuz ha şimdi başlıycaksınız doktor yok öğretmen yok oraya giden doktoru katledersen sen oraya giden öğretmeni gebertirsen yapılan köprüleri patlatırsan hic kusra bakmayın gelmemeleri çok çok normal önce siz istediklerini hakedeceksiniz dağdakileri besleyip koruyup kollamıycaksınız asker tanıdıklar geliyo neler neler anlatıyolar
    madem sen ben kürtüm ama mutluyum bu ülkenin düzeni var bu ülkeni hukuku var diyosan snde bunları kınıycaksın yoksa hepiniz zan altındasınız bunu yaratanlarda dağdaki şerefsizler ...

bizim elimizde her zaman şeker olmazz hükümetler gelip gecicidir ama senin bizim tepkilerimiz anlaman gerekk biz brda rahatca osura osura oturalım diye orda adamlar ölüyo milletin evine ateş düşüyo tepkimiz çok normal ...
    hatta az bile
    ii diyosun güzel diyorsunda şimdi bu adamın tek derdi kürt olmakmı illaki canımız yanıyor o zaman yolda ne kadar kürt varsa acısını onlardan çıkaralım kusura bakmada o zamanda bizim hitlerden bir farkımız kalmaz gerçekten vatanına milletine bağlı bir adamsa benimde kardeşim asker diyorsa bu adama da fazla yüklenmek ne sana ne de bana yakışır hiç bir kürt zan altında değildir zan altında olan larda pkk dtp ve açılım diye tutturan iktidardır yaptığın bu tür söylemlere üzülerek katılmadığımı söylüyorum kürtler üstünden türkiyeye oynanan çirkin bir oyun vardır ve malesef bu oyunda kürtler hedef seçilmiştir!:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alın size açılım bu memlekette kürt sorunu yok TÜRK sorunu vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

hatta az bile

benim tüm anlattıklarıma karşılık sen hükümet kürtlerin sorununu dtp ile tartışıyor diyorsun. onlar besleyip onlar kolluyor diyorsun. sen herşeyden bi habersin. ne anlatsakta boş. bildiğini oku.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah şehit yakınlarımıza sabır versin....
    şehitlerimizin mekanı cennet olsun...
    üzgünüz...
    ateş düştüğü yeri yakar...bu ateş türkiyemize düştü...bizi yakıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ii diyosun güzel diyorsunda şimdi bu adamın tek derdi kürt olmakmı illaki canımız yanıyor o zaman yolda ne kadar kürt varsa acısını onlardan çıkaralım kusura bakmada o zamanda bizim hitlerden bir farkımız kalmaz gerçekten vatanına milletine bağlı bir adamsa benimde kardeşim asker diyorsa bu adama da fazla yüklenmek ne sana ne de bana yakışır hiç bir kürt zan altında değildir zan altında olan larda pkk dtp ve açılım diye tutturan iktidardır yaptığın bu tür söylemlere üzülerek katılmadığımı söylüyorum kürtler üstünden türkiyeye oynanan çirkin bir oyun vardır ve malesef bu oyunda kürtler hedef seçilmiştir!:49:
    ben ona saldıralım demiyorum iyi oku direkman onada değil sözlerim dtp bu ülkede doğuyu tek başına forse ediyo değilmi seçimleri belediyeleri kazanıyo bunlara oy vermek demek terörü desteklemek demek !!! başka türlü bişey anlamam ben kürt oluyo diye suçlamıyorum bnmde arkadaşlarım var ama onlarda tepki göstermeli çünkü onlar üstünde siyaset yapıyolar buda direkman onların durumunu etkiliyo suçlu suçsuz ... madem ki kardeşiz kardeşliklerini yapmalılar ... orda sanki o arkadaşa hitap ediyo gibi olmuşş ama ordada söyledm üstlerine alınacak hiç bişey yok bizim tepkimiz şerefsizlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede TÜRKlerin işini bitirince kürtleri ...... daha kolay olaçak bencede doğru söze nedenir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ona saldıralım demiyorum iyi oku direkman onada değil sözlerim dtp bu ülkede doğuyu tek başına forse ediyo değilmi seçimleri belediyeleri kazanıyo bunlara oy vermek demek terörü desteklemek demek !!! başka türlü bişey anlamam ben kürt oluyo diye suçlamıyorum bnmde arkadaşlarım var ama onlarda tepki göstermeli çünkü onlar üstünde siyaset yapıyolar buda direkman onların durumunu etkiliyo suçlu suçsuz ... madem ki kardeşiz kardeşliklerini yapmalılar ... orda sanki o arkadaşa hitap ediyo gibi olmuşş ama ordada söyledm üstlerine alınacak hiç bişey yok bizim tepkimiz şerefsizlere
    "bunlara oy vermek demek terörü desteklemek demek !!!"...
    sizce kürtler kime oy vermeli three arkadaşım...
    ......
    mhp'ye mi..."türkün türkten başka dostu" yok diyen....türklerden başka hiç bir ırkı adamdan saymayan....zaten kürt sorunu da yok diyen....
    "ya sev ya terket"i...şiar edinen..
    kürt'ü yok sayan bir partiye mi...oy vermeli...kürtler...
    .....
    chp'ye mi yoksa oy vermeli kürtler....hani mhp'nin peşine takıluıp...ırkçı söylemleri benimsemiş chp'ye...
    .....
    ak parti'ye mi oy vermeli peki...
    ama onlarda "demokratik açılım" adı altında..."size göre" vatan hainliği yapıyorlarr...
    .....
    imdi..sizin kafanıza göre...dtp ve ak parti vatan haini...onları kafadan sildik...
    eee...mhp ve chp'yide...kürt halkı kafan sildi...
    buyur bu denklemi çöz three arkadaşım...
    oturduğumuz yerden konuşması kolay..."yanlış anlamayın" diye söze başlayan arkadaşımızı...topa tutmak kolay...
    .....
    soru şu....:
    "sen bir kürt olsan ne yapardın...kime oy verirdin...niçin...?"...bunların cevabını verir misin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gencecık kardeslerımıze.abılerımızın şu hayın saldırıda kursun sıkanları........allah belalarını.versın hıc bırzaman onların ıstedıklerı olmayacak ..şehıtlerımızın kanları yerde kalmayack.bu vatan hayınlerın .olmayacak...şehıtler.ölmez vatan bölünmez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amaç belli gaye belli aynı odaklarlar sorunun cözümlenmesini istemiyorlar aynı olay yıllar öncede olmuştu tam teror bıtecekken bingölde 33 er şehit ölmüştu o zaman başardılar ama bu sefer başaramıyacaklar

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri