Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
89 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Siirt Eruh'ta 7 şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkada atatürk'ü aldın ya...rahatsındır eminim...
    atatürkün kurduğu ül kede...
    kürtlerle türklerin...düşmana karşı savaştığı ve vatanı kurtardığı bu ülkede...
    kanlarının birbirlerine karıştığı ve kurtuluş savaşının yapıldığı bir ül kede...
    bu nasıl bir değişimdir ki...
    artık kürtler yok sayılıyor...
    pkk katildir...savaşacağız ölümüne...
    dtp sandıktaki rakibimizdir...sileceğiz sandıktan...
    ...
    pkk ve dtp'yi...düşman belliyosan....onlara öldürücü darbeyi..."demokratik açılım"la vuracaksın...
    yoksa...hem kızıp...hemde adamları düşüncenle besleyerek değil....
    eğer şu an ül ke ye hükümetlik eden...türk halkının büyük oy teveccühüyle iktidara getirdiği... ak partinin..."demokratik açılım paketini" içinize sindiremiyorsanız...
    terkedin ül ke yi arkadaşım...
    öyle ya..."ya sev ya terket".......hatta senin tabirinle..."sırıtarak" terket...
    erdal 05
    Atatürkü birilerinin arkasına alıp rahatladıgından emin oluyorsunda hatta şimdi Atürkün kurdugu cumhuriyet yazmışsınız iyide
    Atatürk kelimesinin geçtiği her mesajda ki duydugunuz allerjiyi anlamıyorum
    Bu mesajda sizin değilmi
    alla allaa...ben atatürk'ü...."siroz"dan öldü biliyodum........
    ve uşağı olan cemal granida'nın anlattığına göre..."atatürk ,her akşam içki masası kurar ve orda arkadaşlarıyla devlet meselelerini konuşurdu..."
    ve o devlet meselelerini konuşurken tabi ki bu arada vur patlasın çal oynasın durumlarıda olduu...

yoksa siyasetiniz icabı fikirmi değiştirdiniz

siz kendinizi mensubu bulundugunuz partinizin supersatforum şubesi olarak atamışsınız
    türk halkının büyük oy teveccühüyle iktidara getirdiği... ak partinin..."demokratik açılım paketini" içinize sindiremiyorsanız.
    Neyse sonunda sizde partilileriniz gibi agız değiştirdiniz sonunda Kürt açılımıydı Demokratik açılım oldu hatta bazılarınız kardeşlik açılımı da diyor ama ismi demokratik açılım olması daha garantili karşı çıkan demokrasiye karşı çıkmış olur işinizi kolaylaştırır
    Öyle ya ya sev ya terk ette
    sayın liderinizin Hükümeti beğenmeyen çeksin gitsin lafı ne oluyor sizce
    ya begen ya terket sırıtarakmı artık gözümüzün içine bakarakmı kıvırarakmı?
    Konu hogan01 tarafından (10-09-2009 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen daha okuduğunu anlamıyorsun ki. ve ısrarlada APOŞCUĞUN yazmışsın yani apo benim canım ciğerim öylemi. bana dtp ile hükümet anlaştı diyorsun doğrudur. bende sana diyorum ki banane dtp den. bütün kürtler dtp ye oy verse dtp tek başına iktidar olur zaten. sende benim söylediğim şeyi söylüyorsun. yani işin kürtlerle alakası yok bunu iyi biliyorsun ama suçlamadan da geri kalmıyorsun.

bana apoşcuğun demek suçlamadır. bundan haberin olsun. terbiyeni takın laflarına dikkat et.
    mesajınız bu değilmi
    benim tüm anlattıklarıma karşılık sen hükümet kürtlerin sorununu dtp ile tartışıyor diyorsun. onlar besleyip onlar kolluyor diyorsun. sen herşeyden bi habersin. ne anlatsakta boş. bildiğini oku.

aynen ben hiç bir şeyden anlamam okudugumuda bilmem
    bu sorulara cevap verirseniz hem ait oldugunuz savundugunuz düşüncelerinizi haklı çıkartır hemde terbiye ögretmiş olursunuz
    Hemde dediğiniz şekliyle Hükümetin Dtp ile görüşmeleri iddasını çürürtürsünüz
    apoş lafını biraz sevecen olsun diye kullandım
    yoksa Tv de seyrettik açık oturuma çıkan çocuklar sizin için Atatürk neyse bizim içinde Apo odur diyordu neyse
    ee öyle büyük bir lider löyle yakıştırma tabiki olmaz cehaletimize terbiyemize veriniz
    Konu hogan01 tarafından (10-09-2009 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesajınız bu değilmi
    benim tüm anlattıklarıma karşılık sen hükümet kürtlerin sorununu dtp ile tartışıyor diyorsun. onlar besleyip onlar kolluyor diyorsun. sen herşeyden bi habersin. ne anlatsakta boş. bildiğini oku.

aynen ben hiç bir şeyden anlamam okudugumuda bilmem
    bu sorulara cevap verirseniz hem ait oldugunuz savundugunuz düşüncelerinizi haklı çıkartır hemde terbiye ögretmiş olursunuz
    Hemde dediğiniz şekliyle Hükümetin Dtp ile görüşmeleri iddasını çürürtürsünüz
    apoş lafını biraz sevecen olsun diye kullandım
    yoksa Tv de seyrettik açık oturuma çıkan çocuklar sizin için Atatrk nyse bizim içinde Apo odur diyordu neyse
    ee lider öyle yakıştırma tabiki olmaz cehaletimiz terbiyemize veriniz
    yaw kardeşim ben sana diyorum ki dtp hükümetle görüşüyorsa bu kürtlerin tamamını bağlamıyor. senin anlattığın gibi anlaşmalar varsa devletle pkk iş birliği yapıyor demektir.

ben sana diyorum ki. dtp=kürtler değildir. diyeceksin ki kimler oy verdi. bağımsızlara verilen oyu hesapla bakalım. ciddi bir oran çıkacakmı.

ne diyorum ben sana devlet olarak pkk nin önünü kesebilirsin. neden kesilmiyor bunları sorgulayalım diyorum. sen halen açılım diyorsun. ben sana açılım sonunda bişey çıkmayacak söylenenler safsata diyorum sen halen e açılım yapmıyorlarmı diyorsun. iki tane yazıda elimden geldiği kadar anlatmışım. kürtleri dtp ile pkk ile eşleştirmekten vazgeç. onlara silah veren yer veren eğitim verenleri sorugla.

sana nasıl anlatayım bilmiyorum ki.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw kardeşim ben sana diyorum ki dtp hükümetle görüşüyorsa bu kürtlerin tamamını bağlamıyor. senin anlattığın gibi anlaşmalar varsa devletle pkk iş birliği yapıyor demektir.

ben sana diyorum ki. dtp=kürtler değildir. diyeceksin ki kimler oy verdi. bağımsızlara verilen oyu hesapla bakalım. ciddi bir oran çıkacakmı.

ne diyorum ben sana devlet olarak pkk nin önünü kesebilirsin. neden kesilmiyor bunları sorgulayalım diyorum. sen halen açılım diyorsun. ben sana açılım sonunda bişey çıkmayacak söylenenler safsata diyorum sen halen e açılım yapmıyorlarmı diyorsun. iki tane yazıda elimden geldiği kadar anlatmışım. kürtleri dtp ile pkk ile eşleştirmekten vazgeç. onlara silah veren yer veren eğitim verenleri sorugla.

sana nasıl anlatayım bilmiyorum ki.
    Tamam hemşerim
    ben yanlış anladım seni yordugum
    Kalbini kırdıgım için özür
    Konu hogan01 tarafından (10-09-2009 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamam hemşerim
    ben yanlış anladım seni yordugum
    Kalbini kırdıgım için özür

AGLA_SEVGILI_YURDUM_AGLA

Gunesin altinda donan bir cicek gibi
    Kar altinda alev ates yanan bir kus gibi
    Denizler ortasinda cole dusmus bir ulkesin
    Agla sevgili yurdum agla.

Dogumsuz bir toprak isiksiz yaprak gibi
    Sazimdan dokulen aci turkuler gibi
    Askim sevgilim ve huzunlu yoldaslarim gibi

Bilirim her karanlik aydinliga cikmaz
    Topraginda gozlerimin irmagi kurumaz
    Seni kor sevdalarla ateslere yakan olmaz

Nasirli tas yureklerin kor sevdasina
    Ozgurluk adina yattigin sunaklara
    Sevgilere of***le sarilan cocuklarina

Gun gelir dort bir yanin nefrete bogulursa
    Gullerin gollerin daglarin ayrilirsa
    Askimiz sevgimiz seni yalniz birakirsa

KIZILIRMAK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen kimse üzerine alınmasın lakin brındar arkadaşı boşu boşuna ve gereksizce eleştirdiğinizi düşünüyorum hükümet sorunu dtp ile çözmeye çalışıyorsa bu hükümetin sorunudur brındar kalkıpta dtp ile anlaşın dememiştir haklı olarak onun tek sıkıntısı ve üzüntüsü her kürt vatandaşının pkk lı yada dtp li olarak görülüp düşünülmesi ve bende ona kesinlikle bu konu ile ilgili destek veriyorum pkk veya dtp nin kökeni kürt diye tüm kürtler pkk lı dır demek kadar yanlış bir şey yoktur ki asıl tehlikeli olanda budur her farklı kökenlerin içinde iyilerde olacaktır hainlerde olacaktır vatanını satan şerefsizlerde çıkacaktır ama hiç kimse bunu tüm halka mal edemez saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "bunlara oy vermek demek terörü desteklemek demek !!!"...
    sizce kürtler kime oy vermeli three arkadaşım...
    ......
    mhp'ye mi..."türkün türkten başka dostu" yok diyen....türklerden başka hiç bir ırkı adamdan saymayan....zaten kürt sorunu da yok diyen....
    "ya sev ya terket"i...şiar edinen..
    kürt'ü yok sayan bir partiye mi...oy vermeli...kürtler...
    .....
    chp'ye mi yoksa oy vermeli kürtler....hani mhp'nin peşine takıluıp...ırkçı söylemleri benimsemiş chp'ye...
    .....
    ak parti'ye mi oy vermeli peki...
    ama onlarda "demokratik açılım" adı altında..."size göre" vatan hainliği yapıyorlarr...
    .....
    imdi..sizin kafanıza göre...dtp ve ak parti vatan haini...onları kafadan sildik...
    eee...mhp ve chp'yide...kürt halkı kafan sildi...
    buyur bu denklemi çöz three arkadaşım...
    oturduğumuz yerden konuşması kolay..."yanlış anlamayın" diye söze başlayan arkadaşımızı...topa tutmak kolay...
    .....
    soru şu....:
    "sen bir kürt olsan ne yapardın...kime oy verirdin...niçin...?"...bunların cevabını verir misin...
    Zatınızın elinizdeki beyin metrenizle vatandaşlar arası ölçüm yapıp hatta kategorilere ayırıp
    araya açılımıda koyup konuyu kime oy vermeleri gerektigi sorgusuna çevirmişsiniz
    hatta kime vermeleri gerektigiyle baglamışsınız
    hepsi kötü sizin parti iyi
    Konunun başlıgı siirt Eruhta 7 Şehit
    Şehit olan askerlerimiz sizce hangi partiliydi
    Zatınızdan başka şimdiye kadar hiç kimse sizin kafanızda idefiks ettigi Chp ye Oy verin Mhp ye oy verin dediğini ve övdügünü savundugunuda görmedim.
    Askerlerimizin şehit oldugu günlerde
    sizde partinizi kurtarma ve oy avcılıgı peşine düşmüşünüz

Askerlerimiz Şehit düştükçede sizin bu açılım safsatanızı dinleyecegimiz anlaşılıyor
    zatınızın düşüncelerine karşı olmasaydık muhteşem partinizi alkışlasaydık
    bu askerlerimiz şehit olmayacakmıydı bak Emine Aynada 4 şehit verdiğimizde Operasyon yapılmasadı o askerler ölmeyecekti dedi
    hatta bazıları Türk Silahlı Kuvvetleri Pkknın ilan ettiği ateş kesi bozdu diyor
    Mutlaka muhteşem zekanızla yaratıgınız bir başka çözüm vardır ama artık ezberlediğimiz kardeşlik namelerinizden ve parti propogandalarınızdan açılım teranesinden farklı olsun hala bizim askerlerimiz şehit oluyor.

Bana İstanbulu vuran sel felaketini hatırlatıyorsunuz
    Birileri canının derdine düşmüş birileride soygun peşinde

Askerlerimiz Şehit olmuş biz içimizin yangını derdinde
    Zatınız Kürt Açılımı ve oy toplama parti propogandası peşinde
    ne diyelim siyasi tahassubun, idefkslerin vicdanın,düşüncenin,kişiliğin üstüne çıkabildiğinin örneklerinden birini daha görmek varmış
    Konu hogan01 tarafından (10-09-2009 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bırakın arkadaşlar bu işleri gencecik bedenler toprak altına girdi. Evlere ateş düştü analar perişan. koskoca Türkiye Cumhuriyeti bir avuç teröristle nasıl pazarlık yapar yahu......... Gündüz askerimize yarenlik edip sırtını sıvazlayanlar, gece kurşun sıkıyorlar. Memleketimiz hain dolu hain.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cennet Mekan şehitlerimize Allah rahmet eylesin Yattıkları yer nur olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine allahtan sabır diliyorum.
    hainlerin allah cezasını versin

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri