Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
öf öf vay be sen neymişin ya diyecem amma
aynı yazılarınızı ezberlerinizi defalarca okuduk
şu anda yazdıklarını birebir aynısını diğer mesajlarından getiririm.
konun başlıgı 7 şehit ama biz hala sizin parti propogandalarınızı dinliyoruz sizde konular cevaplar fiks
hiç bir değişiklik yok ama hakıkını yemiyeyim

nihayet konu yakışıklılıgada gelmiş kendinden yakışıklı buldugun için sağol dediğin gibi hemde başım kel ama hayırdır damatmı arıyordun
ben evliyim yani senin çevrenden kimseyi alamam.yinede sağol

akp nin gücünü arkama alıp konuşuyorum diye idda eden zatışahanenize sadece kendi partisini överken dtp nin beyanatlarıyla ne büyük benzerlikler gösterdiğini iki arada bir dere hem partiler hem idda ettikleri konusundabu gün söylediğinin ertesi gün değiştirerek anlattıgını zigzag çizdiğini yazdım amma beyin??zatışahaneniz kendiniz anlatarak halada zigzag çizmeye devam ediyorsunuz.zatınızı çok iyi tanıdık merak buyurmayınız
propogandanızı begendiğinizi şahıs isimlerine kadar da indirdiniz zatınız istediğini sevebilir kime ne

bana kürtleri tanı diyorum diye yeni bir emir buyurmuşsunuz bundan öncede yazmıştım ama çocuklarımız aynı sokakta beraber oynuyor hem kürt hem arap hem Türk komşular olarak bir arada yaşıyoruz hiç bir problemimizde yok neyse birdaha yazmış oldum yayık beyinler anlamıyor buyurmuşsunuz çok haklısınız
yaptıgınız filmin reklamına devam
önce git diye emir buyurup ardındanda gidip gitmediğimi bilmediğinizi yazmışsınız bilmeden fikir yürütene emir buyurana bir şeyler diyorlar ama
zatıaliniz yayık beyinli olmadıgınız için hemen o yüksek beyin kapasitenizle anlayıvermişsinizdir.
ee filmin isminde güneş geçince güneşte zatınızın tekeline geçtigi için zatı şahanenizin buyurdugu üzere biz güneşide göremeyiz aynen dediğiniz gibi umutta yok
ee lambada sizin zaten ambleminiz kaldıkmı ortada
hiç değilse vicdan edip güneşi görmemize müsade buyursaydınız
selamlar hogan arkadaşım....
konu başlığı tabi ki..7 şehit...ve bununla da ilgili görüşlerimizi...üzüntülerimizi yazdık...okumuşsunuzdur...
konuyu..ak partiye (ki propaganda yaptığımı söylemiştiniz..)..atatürk'e vs...getiren sizsiniz...
görüşlerimi merak buyurmuştunuz...yazdım..
sonra da..."bana ne sizin görüşlerinizden..hem bunları niye yazdınız ki"...diyosunuz...ahan da tam da burda...güldüm...bilesiniz...)
hem soruyu sorup..hem de niye cevap veriyosunuz diyosunuz yaa...alemsiniz wallah...ne o yoksa cevaplar tatmin etmedimi sizi...bulamadınız mı bir açık..
mesela ben kimseye "tapmam" dememişsiniz...sahi "ilah"ınız kim sizin...?
geçelim...bana ne...kim olursa olsun...yakışıklısın ya ben ona bakarım....hehehe
yanlış anlama...yakışıklı insanlar...düzgün insanlardır...o mana da..başka tarafa çekmezsin umarıım...
...
bu konuda tabiki ak partinin gücünü arkama alıyorum...ama başka konularda da bu gücü alacağım anlşamına gelmez...
dedim ya bende öle klasik parti taraftarlığı yoktur...
....
"ben türküm diyen her kürdün...başımızın üzerinde yeri var..." mantığıyla..sen mahallendeki kürt çocukları çok seversin...nede olsa...o kürtler..."ne mutlu türküm diyene" kürtleri...
peki bir türk olarak...şu cümle içinize sinermi..."ben kürdüm diyen her türkün başımızın üstünde yeri var..."
bunu kabul edermisiniz...
geçelim....
ben diyorum ki....
Bir halkin dilini yasaklamak zulümdür,
Bir halkin türkülerini yasaklamak zulümdür,
Bir halkin Manilerini yasaklamak zulümdür
Bir halkin Masallarini yasaklamak zulümdür
... ...
Bu zulümleri onaylyanlar zalimdir
Bu sulümlere ses cikarmayanlar zalimdir.
Bu zulümlere karsi savasmayanlar zalimdir

Ben artik zalimlerin safinda olmak istemiyorum
ve masum kürt halkına el verelim diyorum...el verelim ki..pkk ve dtp..kahrolup gitsin...!!!
.....
güneşi göremeyebilirsin...
bari ampülü gör..bak onun sayesinde .."suçlu" paşalar mahkemelere çıkıyor..darbelere artık kimse cüret edemiyor..ergenekon yargılanıyor...ve bu açılım ile pkk yok edilme aşamasında...
şimdi sen bana... "iyi de bunlarıda daha önce yazmıştın".. diyceksin...
ve bende sana...."napayım..anlamıyosun ki..."....diyorum...
saygılar artizz arkadaşım...