veysel beyy....
uyarıların için saolasın...
şöyle düşünelim...
bir parti iktidar olur...doğu sorununu "silahla çözelim" der...
diğer parti iktidar olduğunda ise ..doğu sorununu "silahlı mücadelenin yanında daha çok...demokratik yolla çözelim" ister...
...
hükümetler, devleti yönetir...
devlet nötr'dür...kim iktidar olursa aslında devletin bakış açısı odur...
zaten her parti legal yollarla kurulmuş değil midir....
legal yollarla kurulması o partinin..her uygulamasının "doğru" olduğunu da göstermez tabi...
eleştiri hakkımız her zaman vardır...
düşünüğn ki bu ülkede bir parti...ezanı türkçeye çevirdi...
aynı ülkenin diğer bir partisi zıt bir şekilde düşünerek ...ezanı aslına çevirdi...
bizim bunlardan tabi ki tercih hakkımız vardır...
...
işte bu yüzden kimse kimseye..."ya sev ya terket" diyemez...
ve ben yukarıda ...(siz anlayamamışınız ama)...böyle düşünülmeyeceğini anlatmak için...ya sev ya terket dedim...
ve benim belki de hayatta en sevmediğim tabirdir..."ya sev ya terket"..terketmez ve ülkesinin yanlışları ile mücadele eder...
siz hangi bakış açısıyla "ya sev ya terket" diyorsunuz...bi kere bu sloganı bayrak yapanlar...bu ülkenin vatandaşları tarafından terkedildi...
rejimlerin işleyişinde..size göre varsa bir yanlışlık...demokratik yollarla mücadele edeceksiniz tabi ki...ama kimse terketmeyecek ya da en fazla..bunu söyleyenler terkedecek..!!!
....
hiç partiye tapmadığımı ve şu an sevdiğim partinin bazı uygulamalarını eleştirdiğimi daha önceden yazmıştım....
..
bu açılım konusu...tabiki çok önemli ve hatta hayat memat meselesi...
vatanımı...milletimi...bayrağımı çok sevdiğim için zaten bu "demokratik açılım"ı savunuyorum...
ve inanın sevmeseydim..."statüko devam etsin...bana ne kan akarsa aksın" derdim..."kim ağlarsa ağlasın" derdim....
...
"vatan hainliği" deme işini de istersen bana değil de...ben/biz böyle düşündüğümüz için...karşı tarafa söyle....
bu vatan ne zamandan beri "sadece sizin" de....
bu nasıl "bozulmadır" de....
"vatanı sevmek...kuru erkeklik yapmak değil...kardeşliği savunmak ve kardeşlerinle beraber pkk pisliğine dur demek" dee....
saygılar arkadaşım....

Yer imleri