Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon
89 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Siirt Eruh'ta 7 şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya şu bana mantıklı gelmiyor karabağ meselesi yüzüden ermenistanla sınır kapalı iyi güzel peki bizim sınırmız neden ırakla açık bu sınırı kapatsak kandille türkiye içinde teröristlerinbağlantısını kessek bu şekilde kuzey ıraktan gelipe bize zarar veremezler yurt içindeki töröristler bir yılı içinde kaznırı ama devamlı kandilden kuzey ıraktan sallana salana gelip geçiyorlar koca türkiye bi kuzey ırak sınırı tutamıyormu yaw koca askariye kapatın kardeşim sınırı geliş gidiş olmasın bakın bakalım ozaman terör örgütü kalırmı türkiyede yani orda azerbaycan için sınırını kapatıyon ama kendin için ırak sınırını kapatmıyon sanmıyom o pkk lıların dağdan gelebicelğini sallana salana geliyolar bana göre kuzey ıraktan otobüstür kamyondur her neylse ise ordan dağa daha önce mağralarda bulunan silahları alıp doğru eylem yapmaya yazık oluyor gencecik evlatlara her gün şehit haberi okuycam korkusu yüzünden haber bakamıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bn sana kendimi tanıtaym 21 yaşında üniversite okuyan (siyasal) bi TÜRKÜM
    SNN aferimin senin zayıflığındır beni hic bi şekilde onore edemez kaldı ki seninle tartıştığım için buda bnm ayıbımdır ya neyse :

snn demek istediğini bn çok iyi anladım ... bn mhpsini bilmem atatürk yanlısı bi insanım milliyetcik kavramım mustafa kemalin milliyetciliğidir... ya sev ye terket doğru bi kavramdır demokratik bi ülkede demokrasi istemek kendisini aciz göstermek hainlikdir kal dı ki bu kürt polis olabilir,öğretmen olabilir,başbakan dahil bu ülkede belli sınırlar içinde hürdür...(yani benden farkı yok.....)

dtp ve akp vatan hainidir...bnm gözümde kimseyi ilgilendirmez...

bn bi kürt olsam şu durumda utanırdm senin gibi sırıtmazdm bu ülke cennet bi ülke bilenine sahip çıkanına acılım ne bilmiyoruz sadece fikir yürütüyoruz ben mustafa kemalin çizdiği misakı milli sınırlarını düşünerek vatanıma sahip çıkmaya çalışıyorum lazı çerkezi kürdü bir bnde katili ,katili besleyinini koruyanıda bir bnde senin anlayamam normal ucuz ağız olaylarıyla olmaz bu iş insanlar ölüyo dtp dağdan haber getiriyo.... sözcülüğünü yapıyo ona destek veren her insan potansiyel pkklıdır anlatmak istediğim bu ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkada atatürk'ü aldın ya...rahatsındır eminim...
    atatürkün kurduğu ül kede...
    kürtlerle türklerin...düşmana karşı savaştığı ve vatanı kurtardığı bu ülkede...
    kanlarının birbirlerine karıştığı ve kurtuluş savaşının yapıldığı bir ül kede...
    bu nasıl bir değişimdir ki...
    artık kürtler yok sayılıyor...
    pkk katildir...savaşacağız ölümüne...
    dtp sandıktaki rakibimizdir...sileceğiz sandıktan...
    ...
    pkk ve dtp'yi...düşman belliyosan....onlara öldürücü darbeyi..."demokratik açılım"la vuracaksın...
    yoksa...hem kızıp...hemde adamları düşüncenle besleyerek değil....
    eğer şu an ül ke ye hükümetlik eden...türk halkının büyük oy teveccühüyle iktidara getirdiği... ak partinin..."demokratik açılım paketini" içinize sindiremiyorsanız...
    terkedin ül ke yi arkadaşım...
    öyle ya..."ya sev ya terket".......hatta senin tabirinle..."sırıtarak" terket...
    ülke sevgisi ayrı parti sevgisi ayrıdır erdal sapla samanı birbirine karıştırma bu yüzden sen kimseye partinin yapacağı bir açılımı ya sev ya terket gibi bir yaptırımla telkin edemezsin ve hiç kimseye bu açılıma sıcak bakmıyor diye vatan haini ilan edemezsin ben senin gibi bir partiye körü körüne bağlanıp sümme haşa ona taparcasına bağlanmadım sana da tavsiyem parti ağzınla konuşmaya artık bir son verip vatanını milletini bayrağını gerçekten karşılıksız olarak seven bir erdal olarak yorumlarını yapman ikide bir akp yi mhpyi onu bunu karıştırarak burada hiç kimse bir yerlere varamaz!:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen lafı nerenle anlarsın three....
    yaşın kaç arkadaşım...
    bu kadar yazdıklarımdan bu sonucu çıkarmak için çok uğraştın mı...
    hadi iyisin benden bi aferin aldın...tak bonuna...)
    hadi yat artık akşam olduu...
    ooo Erdal 05
    lafı herkesin neresinden anladıgını pek bilinmem ama
    bunca zamandır zatınızın kendi idefiksleriniz için kendi demogojiniz için lafları nerenizden anladıgınız yazıları gözünüzlemi okudugunuz konusunda bayagı emin oldugum yönleriniz var

şimdide yaşa mı döktün işi

senin yazdıklarından çıkartılan sonucu kimseye sormana gerek yok
    ne zaman Şehit versek savundugunuz parti ve kürt açılımı damarınız kabarıyor başlıyorsunuz övmeye partinizi başka partileri karalamaya korkmayın oy kaybetmezsiniz

Aklıl yaşta değil baştadır derler ama
    Tabiki sizin sadece kompleksiniz olarak değerlendiridiğim akıl kapasitesine kimsenin ulaşması ne mümkün
    sizden gayrisi zaten sallıyor sizde ninnisini söylersiniz buyurdugunuz üzere yatar uyurlar
    Konu hogan01 tarafından (10-09-2009 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülke sevgisi ayrı parti sevgisi ayrıdır erdal sapla samanı birbirine karıştırma bu yüzden sen kimseye partinin yapacağı bir açılımı ya sev ya terket gibi bir yaptırımla telkin edemezsin ve hiç kimseye bu açılıma sıcak bakmıyor diye vatan haini ilan edemezsin ben senin gibi bir partiye körü körüne bağlanıp sümme haşa ona taparcasına bağlanmadım sana da tavsiyem parti ağzınla konuşmaya artık bir son verip vatanını milletini bayrağını gerçekten karşılıksız olarak seven bir erdal olarak yorumlarını yapman ikide bir akp yi mhpyi onu bunu karıştırarak burada hiç kimse bir yerlere varamaz!:49:
    veysel beyy....
    uyarıların için saolasın...
    şöyle düşünelim...
    bir parti iktidar olur...doğu sorununu "silahla çözelim" der...
    diğer parti iktidar olduğunda ise ..doğu sorununu "silahlı mücadelenin yanında daha çok...demokratik yolla çözelim" ister...
    ...
    hükümetler, devleti yönetir...
    devlet nötr'dür...kim iktidar olursa aslında devletin bakış açısı odur...
    zaten her parti legal yollarla kurulmuş değil midir....
    legal yollarla kurulması o partinin..her uygulamasının "doğru" olduğunu da göstermez tabi...
    eleştiri hakkımız her zaman vardır...
    düşünüğn ki bu ülkede bir parti...ezanı türkçeye çevirdi...
    aynı ülkenin diğer bir partisi zıt bir şekilde düşünerek ...ezanı aslına çevirdi...
    bizim bunlardan tabi ki tercih hakkımız vardır...
    ...
    işte bu yüzden kimse kimseye..."ya sev ya terket" diyemez...
    ve ben yukarıda ...(siz anlayamamışınız ama)...böyle düşünülmeyeceğini anlatmak için...ya sev ya terket dedim...
    ve benim belki de hayatta en sevmediğim tabirdir..."ya sev ya terket"..terketmez ve ülkesinin yanlışları ile mücadele eder...
    siz hangi bakış açısıyla "ya sev ya terket" diyorsunuz...bi kere bu sloganı bayrak yapanlar...bu ülkenin vatandaşları tarafından terkedildi...
    rejimlerin işleyişinde..size göre varsa bir yanlışlık...demokratik yollarla mücadele edeceksiniz tabi ki...ama kimse terketmeyecek ya da en fazla..bunu söyleyenler terkedecek..!!!
    ....
    hiç partiye tapmadığımı ve şu an sevdiğim partinin bazı uygulamalarını eleştirdiğimi daha önceden yazmıştım....
    ..
    bu açılım konusu...tabiki çok önemli ve hatta hayat memat meselesi...
    vatanımı...milletimi...bayrağımı çok sevdiğim için zaten bu "demokratik açılım"ı savunuyorum...
    ve inanın sevmeseydim..."statüko devam etsin...bana ne kan akarsa aksın" derdim..."kim ağlarsa ağlasın" derdim....
    ...
    "vatan hainliği" deme işini de istersen bana değil de...ben/biz böyle düşündüğümüz için...karşı tarafa söyle....
    bu vatan ne zamandan beri "sadece sizin" de....
    bu nasıl "bozulmadır" de....
    "vatanı sevmek...kuru erkeklik yapmak değil...kardeşliği savunmak ve kardeşlerinle beraber pkk pisliğine dur demek" dee....
    saygılar arkadaşım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

benim tüm anlattıklarıma karşılık sen hükümet kürtlerin sorununu dtp ile tartışıyor diyorsun. onlar besleyip onlar kolluyor diyorsun. sen herşeyden bi habersin. ne anlatsakta boş. bildiğini oku.
    Çok haklısın

siz herşeyden haberdarsınız nasıl olsa size sorayım siz bilirsiniz
    1) 2005 yılında ankarada Amerikan Konsoloslugunun karşısındaki Otelde Akp li ve Dtp li siyasilerin bir araya gelerek neyi konuştular neyin kararını aldılar acaba
    2) Yine ankarada ozamanın hükümet bakanı ve dtp eş başkanı bir araya gelip birer kadeh rakıcıklarını içerek neyin görüşmesini yaptıklar
    3)Apoşcugunuzun yanlız kalmaması için içinde el becerileri atölyesi hatta kütüpanesi olan apoşcugun can yoldaşlarına tahsis edilecek binannın görüşmeleri anlaşmaları kiminle yapıldı.
    4)Dtp amerikada şube açtı Bu bir noktada ülkeler arası izin gerektirir Bu izini kim verdi
    Bildiğimizi okumayalım siz anlatınız
    Konu hogan01 tarafından (10-09-2009 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taraf kardeşliği ne zamandır kardeşlik kardeşlik taraf gözetmez eşittir yeşil kartların %80 doğu ve güney doğudan diyarbakır belediyesinin kasasının hesapını bilmen lazım kardeş bilir misali bir hükümet devlet hikayesi güzel devlet nötr'dür ama ozaman menders niye asıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

veysel beyy....
    uyarıların için saolasın...
    şöyle düşünelim...
    bir parti iktidar olur...doğu sorununu "silahla çözelim" der...
    diğer parti iktidar olduğunda ise ..doğu sorununu "silahlı mücadelenin yanında daha çok...demokratik yolla çözelim" ister...
    ...
    hükümetler, devleti yönetir...
    devlet nötr'dür...kim iktidar olursa aslında devletin bakış açısı odur...
    zaten her parti legal yollarla kurulmuş değil midir....
    legal yollarla kurulması o partinin..her uygulamasının "doğru" olduğunu da göstermez tabi...
    eleştiri hakkımız her zaman vardır...
    düşünüğn ki bu ülkede bir parti...ezanı türkçeye çevirdi...
    aynı ülkenin diğer bir partisi zıt bir şekilde düşünerek ...ezanı aslına çevirdi...
    bizim bunlardan tabi ki tercih hakkımız vardır...
    ...
    işte bu yüzden kimse kimseye..."ya sev ya terket" diyemez...
    ve ben yukarıda ...(siz anlayamamışınız ama)...böyle düşünülmeyeceğini anlatmak için...ya sev ya terket dedim...
    ve benim belki de hayatta en sevmediğim tabirdir..."ya sev ya terket"..terketmez ve ülkesinin yanlışları ile mücadele eder...
    siz hangi bakış açısıyla "ya sev ya terket" diyorsunuz...bi kere bu sloganı bayrak yapanlar...bu ülkenin vatandaşları tarafından terkedildi...
    rejimlerin işleyişinde..size göre varsa bir yanlışlık...demokratik yollarla mücadele edeceksiniz tabi ki...ama kimse terketmeyecek ya da en fazla..bunu söyleyenler terkedecek..!!!
    ....
    hiç partiye tapmadığımı ve şu an sevdiğim partinin bazı uygulamalarını eleştirdiğimi daha önceden yazmıştım....
    ..
    bu açılım konusu...tabiki çok önemli ve hatta hayat memat meselesi...
    vatanımı...milletimi...bayrağımı çok sevdiğim için zaten bu "demokratik açılım"ı savunuyorum...
    ve inanın sevmeseydim..."statüko devam etsin...bana ne kan akarsa aksın" derdim..."kim ağlarsa ağlasın" derdim....
    ...
    "vatan hainliği" deme işini de istersen bana değil de...ben/biz böyle düşündüğümüz için...karşı tarafa söyle....
    bu vatan ne zamandan beri "sadece sizin" de....
    bu nasıl "bozulmadır" de....
    "vatanı sevmek...kuru erkeklik yapmak değil...kardeşliği savunmak ve kardeşlerinle beraber pkk pisliğine dur demek" dee....
    saygılar arkadaşım....
    öncelikle ya sev ya terket meselesini yanlış anladığım için kusura bakma erdal ben hep kardeşliği ve barışı savundum son yazdığın cümleler aslında seninde benimde hepimizinde tek amacı ve tek isteği olmalıdır kardeşliği savunmak ve bu adi pkk pisliklerine dur demek işte tek amaç bu olmalıdır lakin kardeşlerin arasında ayrılık vardır kardeşler arasında apo hayranları pkk hayranları ve bağımsız kürdistan hayalleri kuran ve bunun içinde gözünü kırpmadan dağa çıkıp askerimizi kurşın sıkan adiler vardır sen ne düşünüyorsun bilemem ama bu nu düşünenler küçümsenemeyecek kadarda büyük bir çoğunluktur senin ve benim anlaşamadığım konu ve mesele şudur analarımız ağlamasın akan kan dursun bu yüzden açılım yapılıyor diyorsunuz peki kanı akıtan kim pkk sen kiminle bu açılımı yada antlaşmayı yapacaksın da bu kan duracak burada kürt kardeşimle yapılmayacak bu antlaşma çünkü kanı akıtan benim kürt kardeşim değil dağdaki itler ve erdal biliyorum ve inanıyorumki sen bile bunu kendine itiraf edemiyorsun ama partin bir şekilde bu katillerle öyle yada böyle açılım yapacak her ne kadar yapmayız etmeyiz deselerde çünkü tekrar ediyorum kanı akıtan kim pkk kan nasıl durur kanı kim akıtıyorsa onunla anlaşarak teröristle antlaşamazsın kimle antlaşırsın şu anda resmi olarak türkiyeyi mahveden ve şu anda meclisimizde olan dtp yani pkknın uzantısı ile bunu anlamamak için çocuk olmak lazım erdal yoksa evet tabiki senin dediğini yapalım kardeşlerimizle rahat huzur içinde şerefsiz pkk olmadan yaşayalım zaten aksini istemek hainlik olur ama tekrar ediyorum yapılacak açılım türkiyenin geleceği için eğer bu adilerle olacaksa çok tehlikeli ve bir o kadarda ayıptır b,ir şekilde vatanı milleti bayrağı ayaklar altına alıp hiçe saymaktır inan üzülerek söylüyorum ben bu açılımın kanı keseceğine değil daha çok kan akıtıcağına inanıyorum hele bu süre uzadıkça daha da zahiyat verileceğini düşünüyorum umarım iktidar açılımı üstleniyor bu şehitlerin ağlayan ana ve babaların da sorumluluklarını üstlenir çünkü hala bu olanlar açılımı engelleyemeyecek diyerek ateşi daha çok fitilliyor askerlerimiz ölüyor ama nasıl bir açılımsa bu hala bu şekilde açılıma destek veriyor umarım yapacağı açılım bu kanı durdurur yoksa gerçekten birileri gerçekten onları çok kötü durduracak astığım astık kestiğim kestik diyorlar erdal inşallah dedikleri gibi olurda akan kan bir an önce durur !:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"menderes niye asıldı"..........

menderes'i asanlar....
    turgut özal'a suikast girişiminde bulunanlar..
    ezanı türkçeye çevirenler...
    60...80...28 şubat darbesini yapanlar...
    alevi-sunni karşıtlığını körükleyenler....
    başörtülü öğrencilerin okuma haklarını ellerinden alanlar...
    türk-kürt ayrımını körükleyenler...
    hep...
    aynı zihniyet....
    ya sev ya terket zihniyeti.......yasakçı zihniyet...ergenekon mantığı...
    ....
    biz zaten acılı bir milletiz....hep bölüp parçaladılar bizi...ve bizde hep bu oyuna geldikk....
    aleviysek,sunnileri düşman belledik..sunniysek,alevileri...
    türksek,kürtleri....kürtsek,türkleri......
    yanlışı eleştirmek,medenice tartışmak başka...kovmak başka...
    ....
    artık bu oyunun bozulma vaktidir...
    bir olmalıyız...
    ki..pkk terörünü daha güçlü bir şekilde..yok edelim....
    yoksa bir pkk gider....başka bir terör örgütü bizi ağlatır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok haklısın

siz herşeyden haberdarsınız nasıl olsa size sorayım siz bilirsiniz
    1) 2005 yılında ankarada Amerikan Konsoloslugunun karşısındaki Otelde Akp li ve Dtp li siyasilerin bir araya gelerek neyi konuştular neyin kararını aldılar acaba
    2) Yine ankarada ozamanın hükümet bakanı ve dtp eş başkanı bir araya gelip birer kadeh rakıcıklarını içerek neyin görüşmesini yaptıklar
    3)Apoşcugunuzun yanlız kalmaması için içinde el becerileri atölyesi hatta kütüpanesi olan apoşcugun can yoldaşlarına tahsis edilecek binannın görüşmeleri anlaşmaları kiminle yapıldı.
    4)Dtp amerikada şube açtı Bu bir noktada ülkeler arası izin gerektirir Bu izini kim verdi
    Bildiğimizi okumayalım siz anlatınız

sen daha okuduğunu anlamıyorsun ki. ve ısrarlada APOŞCUĞUN yazmışsın yani apo benim canım ciğerim öylemi. bana dtp ile hükümet anlaştı diyorsun doğrudur. bende sana diyorum ki banane dtp den. bütün kürtler dtp ye oy verse dtp tek başına iktidar olur zaten. sende benim söylediğim şeyi söylüyorsun. yani işin kürtlerle alakası yok bunu iyi biliyorsun ama suçlamadan da geri kalmıyorsun.

bana apoşcuğun demek suçlamadır. bundan haberin olsun. terbiyeni takın laflarına dikkat et.

Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri